- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.601
:))) snein komşularda fenaymış:)))diosunn:))neyse bi dolanım ama bacnım benim komşular pek bi pişkin benden bi şey istemeseler çok ii:))
süperr olurmuş yaaa müşteri gelince surat aynı bu olur sanırım
canım bana müsade olar mı yine uğrarım artık accık pazartesi yoğunluğuna başlıyım:)))öptüm seni...sıcak tut kendini.ii gelio baş ağrısına:)))
:)))))) evett değdiiii:)) bu işe en çok kociş sevindi:)tabağın 1 sene beklediğine değmiş
bu arada hoş geldin salihaa nasılsın bakim hafta sonun nasıldıı:)))
hoş bulduk canımm.. çok güzeldihaftasonu
heee bizde de yasaklı listesinde 3B var...bamya,barbunya,bezelye:))))eşim hayatta ağzına koymuyo:)))
yaaa rkidişler emin olun ayşenin sitesi çok güzeldir ama bende yapıp yerim die yanaşmıyorum..kusuruma bakma ayşem daha hiç açmadım sayfayı valla ne yalan diim ki((
bi EBRU gördüm sanki :))yaf yeterki yan etkisi bitek bu olsun acayip verdiriyo herhal di mi?
maşallah canım nazar değmesinnnnnn:))
menülerini paylaş bakim dün sanki paylaşmadın
yuuhh ayni bunu bare sen yazma beeeee...dünün sayımını yapıyorum bil bakalım kaç tane mesajın varrr 65!!!!!!
grçmiş olsunnn cnaım baş ağrın kronik mi yoksa özel bi durum mu?
enişteye bakk :)) garantici adam ilkk görüşemede söylüyor yaa hehe:)
beylerrr ot sevmiyor genelde benim eşimdee sevmezzz ama ben zorla yediriyorum hergün et yapmsam yerrrniye yaptında demezzzzz:)
zaten boğazımıza hakim olabilsek burada olmazdık(((
D aklıma bir şey geldi karşı komşumla kapıd akarşılatık dünnn süt alırkennn esma abla dedim benim servisi tabağım sendeydiii sanırım onu rica edebilirmiyim düşündü falan dedim kırıldıysaa canın sağolsunn problem değil dedim yok yok dolapta biryerdeydi bakim dedi tamam dedim en az 1 sene oldu vereli eşim diyorki resmen istedin kadından diyor nryapim dedimy aaa ofssss getirseydi , akşam saat 8 gibi kapı çaldı tabağım geldi içi poğaçalar pastalarla dolu şekilde eşim valla ilkoş korkulur senden resmen kadına iş çıkardın diyor D birde güzel yedik ama üzüldüm
heheheehe 65 cik mi?
:))) snein komşularda fenaymış:)))
canım cnım ciic bak kendineeee görüşürzzzzzzz tavsiyeni dikkate alacağım aldım bile bir hırka giydim:)))
öptümmm
ay niye üzülüyosun nolacak..iyi etmişsin istemekle insan bazen unutuyor .tabagın kime ait oldugunu bile hatırlamıyor.
onun komsuları zaten eşinin aİLESİ DEĞİL Mİ?
kikiki nekadaraz dimi::))))))))))))))))))) ben birmezun olsam hepiniz rahatlayacaskısnızz
nedennn
öylemi kızz puhahaha amanın pot kırdımm:))) hahaha
canım benim bidahaki sayımım şubata lütfen o zmana kadar mezun olayım litfennnnnnnnnnnnn
saymamak için değil hedefime ulaşmak için
amanınbiz mevzuyu değiştirelim bence hehehe:)))yok pot kırdığından değil eşinin ailesi ya çok memnun değildir bu durumdan ondan dedim :)
ole biliyodum gerçi yanluışta biliyo olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?