Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakkk bakkkkk kaptancık duymasın

durumumu görüyonuz kızlar elimden geleni yapıyorum.. eşimle olan problemler, bağırsaklarımın durması, birde rahimdeki iltihap bende çok moral bozdu bu hafta.. hakanla barıştık, haftasonu bağırsak ilacı aldım, rahim için fitilde kullanıyom toparlıyorum cuma tartıya iyi bi kiloyla gelicem inş

inan kuşum inan bu kadarcık kiloyu şubatada vereyim ya..sonra koruma programı..
kızlara baksana Emoşa falan süperler..ne kadar kilo verdiler..
evet güzel verdiler kuzum darısı bize bakalım benden zor gidiyor artık hedefte belirlemeyeceğimmm ben başkaaa1 kg verdikten sonra duracağım

ay ay kıyamam tamam birşey demedim:) sen cumaya güzel sonuçlarrr gösterirsinbizeeee

merhaba kızlar nasılsınız..
dönüp geçmişe bile bakamadım ya..
bugün çok işim vardı.birazdan misafirim gelcek.büyük oglumun dersane ögretmeni..ben akşama ancak gelirim..

menümü yazam
sabah sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1 yumurta
1dilim kepek ekmegi
1 acı yeşil biber
1 kk peynir

ögle:
1 kase tarhana çorbası

şimdilik bu kadar bakalım akşama nolcakk

menümü yazam
sabah sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1 yumurta
1dilim kepek ekmegi
1 acı yeşil biber
1 kk peynir

ögle:
1 kase tarhana çorbası

şimdilik bu kadar bakalım akşama nolcakk

off çok güzell afiyet olsunnnn canımmmmmm akaşamada başarılarının devamını diliyorum

evet canım çok çabuk hissettiriyor etkisini ama çok konuşuyor beni sinir ediyor o konuşurken ben fazladan yapıyorum haraketleri :)))

kendime de kocamada ayakkabı aldım bgn ikiside çok hoş hehehe en güzel benimkisis ama :)) yaa kızlar ben bu ay 3 kilo verebilirmiyim acep yaa yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…