- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.641
günaydın günaydın günaydın :)) herkese bol sporlu az yemeli ve huzurlu haftalar diliyorum arkadaşlar :)))
valla süper süper aşure olayı elime sağlıkkkk
ohh valla anneyle keyf yapmaktan topiğe giremiyor hatun..ne güzel Allah banada nasip etsin o keyfi lütfennn
kızlarrrr günaydıınnn...sonunda villamı verdimmmm bakalım beğenirlerse kurtulmuş olcem:)))siz ne ediniz?ben hemen bi geçmiş yapiim olma mı:))siz devam edin:))
ay ay birde özendiriyor bakk yapan var yapamayan varrrDD hehe
ellerine sağlık hayatım oy oy kimse aşure getirmedi daha bana yaaa
dün saat 10 gibi kapım çaldı gerçii ama uyuyordum açmadım sanırım aşureyi teptim
heee hee heee bne deee benddeeee:))
canım ALlah kabul etsin benim oruç yandı kırmızı bayraklaneyse artık..hakikaten geçen güna ynısı bana oldu nerdeyse 7-8 saat anca oruçlu ve ayakta duruyoz normal zamanda öğle yemeğini atlayıp akşam yemek giib bişey sanki kışın oruç tutmak:)))bugün de tuttun mu bu arada?
sorma şeker benim herif bu konuda o kadar sorunlu ki daha ilk görüşmemizde söledi bunları sevmiyom yemiyorum haberiniz olsun...düşün daha ilk defa tanışıyorz:)))
al benden de o kadar tencere dibini yalamadan doymam lafı bana has sanırım:)))yaaa bi şey pişirince ya dağıtıcam ya yiycem yoksa gidip gelip ayakta atıyorum ağzıma butür şeylerde:))
ben geldim çıtırlar nasılsınız
enişteye bakk :)) garantici adam ilkk görüşemede söylüyor yaa hehe:)
beylerrr ot sevmiyor genelde benim eşimdee sevmezzz ama ben zorla yediriyorum hergün et yapmsam yerrrniye yaptında demezzzzz:)
zaten boğazımıza hakim olabilsek burada olmazdık(((
D aklıma bir şey geldi karşı komşumla kapıd akarşılatık dünnn süt alırkennn esma abla dedim benim servisi tabağım sendeydiii sanırım onu rica edebilirmiyim düşündü falan dedim kırıldıysaa canın sağolsunn problem değil dedim yok yok dolapta biryerdeydi bakim dedi tamam dedim en az 1 sene oldu vereli eşim diyorki resmen istedin kadından diyor nryapim dedimy aaa ofssss getirseydi , akşam saat 8 gibi kapı çaldı tabağım geldi içi poğaçalar pastalarla dolu şekilde eşim valla ilkoş korkulur senden resmen kadına iş çıkardın diyor D birde güzel yedik ama üzüldüm
kızzz eminmisin65 tane olduğunaaa puhahaha hiç farkında diiilim okadar paylaşmıyım yok yok okadar diildir aşmışım kendimi hahaha
dün sabah 10 uyandım banyo yaptım bornozlaa baş havlusuyla girdim yatağa uyudum 2-3 saat oradan kaptım sanırımm kendi elimle yaptım
4 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***17
emidaf ***6
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 14
mihracee ***65
melekaysee ***14
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***34
atessu ***izinli
hazos87 ***11
sergungunser***izinli
pisiq***14
ben iyiym canım sen nasılsın
maşallah canım nazar değmesinnnnnn:))
menülerini paylaş bakim dün sanki paylaşmadın
ayy paylaşamıcam
yazmadım o yüzden hatırlamıyorum.. zaten miktarlar arttı :26::26:
inan kuşum inan bu kadarcık kiloyu şubatada vereyim ya..sonra koruma programı..
kızlara baksana Emoşa falan süperler..ne kadar kilo verdiler..
durumumu görüyonuz kızlar elimden geleni yapıyorum.. eşimle olan problemler, bağırsaklarımın durması, birde rahimdeki iltihap bende çok moral bozdu bu hafta.. hakanla barıştık, haftasonu bağırsak ilacı aldım, rahim için fitilde kullanıyom toparlıyorum cuma tartıya iyi bi kiloyla gelicem inş
merhaba kızlar nasılsınız..
dönüp geçmişe bile bakamadım ya..
bugün çok işim vardı.birazdan misafirim gelcek.büyük oglumun dersane ögretmeni..ben akşama ancak gelirim..
kendime de kocamada ayakkabı aldım bgn ikiside çok hoş hehehe en güzel benimkisis ama :)) yaa kızlar ben bu ay 3 kilo verebilirmiyim acep yaa yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum...
geldimmmgüle güle canım akşama görüşürüz
süper gidiyosun hayatım böyle devam kahvaltı çok güzel
off çok güzell afiyet olsunnnn canımmmmmm akaşamada başarılarının devamını diliyorum
kendime de kocamada ayakkabı aldım bgn ikiside çok hoş hehehe en güzel benimkisis ama :)) yaa kızlar ben bu ay 3 kilo verebilirmiyim acep yaa yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum...
geldim canımmmcanım en zoru koruma dönemi
nasıl ols aben verdim deyip yiyorsun
ooff oooff ne güzel 64 olmuştum ben
salak aslı
güzel bir sonuçla listeye gir canım hadi
kolay gelsin emoşum
verir kız.3kilo degilmi...hayırlı olsun canım güle güle giy
biraz zor canım ama imkansız değil
aslı sen napıyon
nere kayboldun kııızz
kızma aslım yaaa ben 120 den 92 ye düşmüştüm biliyon..nerden dönsen kardır artık
geldim canımmm
verir kız.3kilo degilmi...
keşke ben 100 le başlayabilseydim.yeni yıla ama napalım 105 de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?