- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.721
yok canım artık saliha sadece ekmek yiyecegi için yemek yapmaycak
baksana aslı saliha da körüklüyo..
Kız onlara kız..
Ben çıkıyom kızlar.malum sınav çalışcak oglum bilgisayar ona lazım..
Fedakar bir anne olarak ona teslim ediyorum.
öptüm he pinizi.........
Ben çıkıyom kızlar.malum sınav çalışcak oglum bilgisayar ona lazım..
Fedakar bir anne olarak ona teslim ediyorum.
öptüm he pinizi.........
bugün patates türlüsü yaptım ama yemedim lahana çorbası yedim... hakan önceden karışırdı hiç birşey söylemedi... o da istiyo zayıflamamı.. kaç kere dedim yediklerime karışma diyetime karışma... ilk defa hiç karışmıyor.. gülmeeee
ya kız zayıflamış küçük yesin abartmadan..
ya aslı herşeyden kestikmi moralim çok bozuk oluyo..
küçük minik biraz bişiler yemek lazım.. haftada küçük çikolata 1 çay kaşığı reçel..
tamam tamam vazgeçtim yemeyin
hımm güzel bir gelişme
kendiside dikkat etse senin önünde yemese daha iyi olur
işkence çünkü diyet yapan biri için karşınd ayemek yiyen biri
SPORUMU YAPARIM ÇİKOLATAMIDA YERİM DİYOSUN YANİ..
HELAL SANA YAVYUMMM
:kız sonra spor yaparken kızıyom kendime :)) mesela bizim truffe diye bi tatlımız var denedinizmi bilmiyorum ayy denemeyin zaten çok güzel ve çok kalorili bişi :))) evde yapılan çikolata bildiğin minik top top şeklinde enfes bişi bgn tadım ekibinin yanına gittim gitmeden de arkadaşın çikolatasından bir parça almıştım bi lokma bişi..sonra oraya gittiğimizde bi top istedim bizim tatlıdan anaaammm kız 90 kalori diyince geri koydum yerine yaa bilye büyüklüğünde düşün of anam off dedim...şimdi düşünsene eliptikte 20 dk çalışırsan 180 kaloriyi anca yakıyorsun benim yediğimin kalorinin iki katı spor yapmam lazım..yani 10 saniyede yediğimi yakmak için en az 15 dk çalışmam lazım sonra da kızıyorum kendime niye yedin diye :)
aman o yesin çok zayıf.. böyle küs kaldığımızda öyle zayıflıyorki... içim gidiyo...
onun yemesi beni etkilemiyo..
az önce çay içtik yanına 1 tabak dolusu kabak tatlısı koydum.. o yedi... az önce mutfağa götürdüm..
ve şimdi farkediyorumki.. hiç canım çekmedi..
çünkü akşam 1 tabak çorba yemeğe karar vermiştim..
yavaş yavaş başladım... mekik çekiyorum.. bugün leslie yaptım güzeldi... plates yapcam... daha önce yapmıştım.. eliptik alıcaz yılbaşına kaldı gibi görünüyo
benimki de 5.katta canım olsun spor pluyo iştee..
vay bee teyzeye bak
selamlar canımmm
vay be sporlarda süper yanii
perşembeyede sen hazır ol canım cuma da mat var zaten.
canım enazından aslı gibi ücret demiyon
:kız sonra spor yaparken kızıyom kendime :)) mesela bizim truffe diye bi tatlımız var denedinizmi bilmiyorum ayy denemeyin zaten çok güzel ve çok kalorili bişi :))) evde yapılan çikolata bildiğin minik top top şeklinde enfes bişi bgn tadım ekibinin yanına gittim gitmeden de arkadaşın çikolatasından bir parça almıştım bi lokma bişi..sonra oraya gittiğimizde bi top istedim bizim tatlıdan anaaammm kız 90 kalori diyince geri koydum yerine yaa bilye büyüklüğünde düşün of anam off dedim...şimdi düşünsene eliptikte 20 dk çalışırsan 180 kaloriyi anca yakıyorsun benim yediğimin kalorinin iki katı spor yapmam lazım..yani 10 saniyede yediğimi yakmak için en az 15 dk çalışmam lazım sonra da kızıyorum kendime niye yedin diye :)
annenin ellerinden öptüm... kız annen varya kim sana ne der ki
ya kız zayıflamış küçük yesin abartmadan..
ya aslı herşeyden kestikmi moralim çok bozuk oluyo..
küçük minik biraz bişiler yemek lazım.. haftada küçük çikolata 1 çay kaşığı reçel..
tamam tamam vazgeçtim yemeyin
ben başlarda ona güvendim yedim yedim de durum ortada :)) canım belli bi kalori düzeninde yemek lazımmış emzirmeyi aleyhine çevirebilmek için kesinlikle tatlı yememek lazımmış emzirirken bunu yapan tek annede ebru şallıdır sanırım kadın tarçın çubuklarıyla yatıp kalkıyordu resmen..valla emzirirken benim canım tatlı istemiyordu yemiyordum diyen anneyi anlından öperim ben :)))
SPORUMU YAPARIM ÇİKOLATAMIDA YERİM DİYOSUN YANİ..
HELAL SANA YAVYUMMM
bende aynıkalorisini düşününce benim bunu yakma ihtimalim yok bile diyom
tebrik edrim canım snei iradene sahip olduğun için
iyi canım spor şart çünkü spor olmadan zayıflamak zorluyo..eliptik alda gözünün önünde bi yere koy ben salonda tutuyorum başka oda da olunca yapmıyorsun çünkü :))
tebrik edrm canım seni
canım senin facen var mıydı nedne eklemedin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?