Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım artık saliha sadece ekmek yiyecegi için yemek yapmaycak

bugün patates türlüsü yaptım ama yemedim lahana çorbası yedim... hakan önceden karışırdı hiç birşey söylemedi... o da istiyo zayıflamamı.. kaç kere dedim yediklerime karışma diyetime karışma... ilk defa hiç karışmıyor.. gülmeeee

baksana aslı saliha da körüklüyo..
Kız onlara kız..

ya kız zayıflamış küçük yesin abartmadan..
ya aslı herşeyden kestikmi moralim çok bozuk oluyo..
küçük minik biraz bişiler yemek lazım.. haftada küçük çikolata 1 çay kaşığı reçel..

tamam tamam vazgeçtim yemeyin

Ben çıkıyom kızlar.malum sınav çalışcak oglum bilgisayar ona lazım..
Fedakar bir anne olarak ona teslim ediyorum.
öptüm he pinizi.........

görüşürüz canım

hımm güzel bir gelişme
kendiside dikkat etse senin önünde yemese daha iyi olur
işkence çünkü diyet yapan biri için karşınd ayemek yiyen biri

ben zaten küçük kaçamakların olacağını söylüyorum zaten canım ama küçücük

hımm güzel bir gelişme
kendiside dikkat etse senin önünde yemese daha iyi olur
işkence çünkü diyet yapan biri için karşınd ayemek yiyen biri

aman o yesin çok zayıf.. böyle küs kaldığımızda öyle zayıflıyorki... içim gidiyo...
onun yemesi beni etkilemiyo..
az önce çay içtik yanına 1 tabak dolusu kabak tatlısı koydum.. o yedi... az önce mutfağa götürdüm..
ve şimdi farkediyorumki.. hiç canım çekmedi..

çünkü akşam 1 tabak çorba yemeğe karar vermiştim..

tebrik edrm canım seni

canım senin facen var mıydı nedne eklemedin beni

yavaş yavaş başladım... mekik çekiyorum.. bugün leslie yaptım güzeldi... plates yapcam... daha önce yapmıştım.. eliptik alıcaz yılbaşına kaldı gibi görünüyo

iyi canım spor şart çünkü spor olmadan zayıflamak zorluyo..eliptik alda gözünün önünde bi yere koy ben salonda tutuyorum başka oda da olunca yapmıyorsun çünkü :))

tamam hazırım o zaman amaaaa karşiliğinda sosyal dersi istiyorum oluşundan ona göre

tebrik edrim canım snei iradene sahip olduğun için

Son düzenleme:

ama haklısın o konuda abartmadığın sürece dediğin gibi bi tatlı kaşığı reçel yada bi parça çikolata sorun olmaz bencede çünkü erken saatlerde yediğinde vicut onu enerjiye çevirip yağ yakımını kolaylaştırıyor...vicudumuzun günlük şeker de alması gerek arkidişler...bide salihacığım sana katılıyorum benim aklıma bişey takıldığında onu yemezsem o isteği bastırmak için daha çok yiyorum..acık acık abartmadan ama gün içinde haftada bi kez yenebilir bence öle akşam 5 çaylarında deel :)))

yok kız tatlısız olmuyor valla.ya şu tarçın olayına ben bi giremedim halaaaa. bende başlarda çook yedim şlimdik dikkat edince iyi oluyor.annem bile zayıflamışsın baya dedi..kociş bile dedi yüzün küçüldü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…