Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bravo canım 40 dk eliptik süpersin valla ben defnenin izin verdiği kadar yapabiliyorum :)) hadi bakalım sportif çıtır kızlar olacaz hemde taş gibi taş :))))))))))))))

vay bee teyzeye bak

perşembeyede sen hazır ol canım cuma da mat var zaten.
canım enazından aslı gibi ücret demiyon

ama hazal daha büyük bebelere ders anlatır
benim arkadaşım vardı matematik öğretmeni benim bebelere anlatamıyordu bilmediğinden değil çocukların seviyesine inemiyordu daha büyük çocuklara anlatabiliyordu
sen yine bana kaldın canım

Bugün doktorum programında bi arkadaş vard..kilolu seyrettinizmi programı kızlar ..
Ayy ben öyle olmak istemiyorum yaaa

yoo izleyemedim ben doğal olarak ne vardı

bu sabah gülben ergende gül kaynak çubuk tarçını ağzınıza alın emin.. 1 saat iki saat ağzınıza alın tatlı ihtiyacınızı kökten çözecektir dedi.. denemedim ben

döndüm hayatım diyetime haftasonu biraz kaçırdım ama çok değil...
cumaya halletcem..
zaten cumadan sonra her hafta belli hedef koyucam...
her hafta 1.5 kilo vericem

valla bence emzirmesek veremeyiz..emzirmek 300 500 kalori harcatıyor:)biz spor yerine emziriyoruz hahaha

ben başlarda ona güvendim yedim yedim de durum ortada :)) canım belli bi kalori düzeninde yemek lazımmış emzirmeyi aleyhine çevirebilmek için kesinlikle tatlı yememek lazımmış emzirirken bunu yapan tek annede ebru şallıdır sanırım kadın tarçın çubuklarıyla yatıp kalkıyordu resmen..valla emzirirken benim canım tatlı istemiyordu yemiyordum diyen anneyi anlından öperim ben :)))

Son düzenleme:
Bugün doktorum programında bi arkadaş vard..kilolu seyrettinizmi programı kızlar ..
Ayy ben öyle olmak istemiyorum yaaa

sen azimlisin canım sen verirsin ben seni yaza kadar 80 olursun diye düşünüyorum...burda hepimizi verecez kiloları sağlıklı beslenip sporumuzu yapıcaz sonumuz öyle olmıyacak..allah öle olanlarında yardımcısı olsun bir nevi hastalık çünkü aşırı kilolu olmakta...

05 aralık 2011

74.8

sabah
yarım ekmek
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

akşam

1 tabak lahana çorbası
1 kase salata
2 keçi boynuzu

10 bardak tarçın

bu sabah gülben ergende gül kaynak çubuk tarçını ağzınıza alın emin.. 1 saat iki saat ağzınıza alın tatlı ihtiyacınızı kökten çözecektir dedi.. Denemedim ben

evet evet seyrettimm..çubuk tarçın ben çayıma koyuyoprum ama agzıma denemedim hiç.evde toz tarçın var hastanede çubuk tarçın var.çaya ,yogurda koyuyoorum ama...

bu sabah gülben ergende gül kaynak çubuk tarçını ağzınıza alın emin.. 1 saat iki saat ağzınıza alın tatlı ihtiyacınızı kökten çözecektir dedi.. denemedim ben

kız ben denedimde tarçın insanın ağzını yakıyo be öle emince :))hehehe ememiycem valla ben çok canım tatlı çekerse atıyom valla ağzıma minik bi çikolata spor yapıyoz canım o kadar onada enerji lazım yani dimi :)))))))))))))

inşallaahhhh..

[sıze=2]05 aralık 2011

74.8

sabah
yarım ekmek
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

akşam

1 tabak lahana çorbası
1 kase salata
2 keçi boynuzu

10 bardak tarçın
[/sıze]
yarım ekmek yarım dilimdir herhalde..
10bardak tarçın?????
Gerçi bende sabahtan beri herçayıma koydumya bende 10 bardak yapmıştır.
Aktarlarda tarçın kalmıycak..
Tarçın işinemi girsek kızlar

ben geldim ben geldim :119::119::119::119::119:

çok doğru tarçın hallediyo açlığı ve tatlıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…