- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.841
hepsini sana vermişler ellerinde kalmamışhehe yüzsüzlük yappp istee ben istiyorumvermediklerinde
yapıyom yapıyom hiç merak etmeama güzel olmuş hayatım değmiş telafi yaptığınaaa ilkoş çok beğenmek darısıda salihaya
kız saliha bi daha yarım ekmek yersen sana bundan sonra yarım ekmek saliha dicem heeee ona göreeee
küsmem meleeeem siz takıldıkça kendimi daha çok kısıyorum... yemeğe oturunca utanılacak birşey yapmamaya çalışıyorumyarımıda götürmüşsün amaherhalde toparladın..neyse ya küseceksin artık açmayalım yarım ekmek muhabbetini :)
bende canımı çok kıymam ama yeni taşındım 1 senedir kullanıyorum e biraz kirlendi.. beyaz olduğu için silmek istemedim.. yıkamaya vermeye kıymadım.. mis gibi hacı şakirle yıkadım pırıl pırıl oldu Nazarayy nasıl yıkadın ya..off ben hiç uğraşamam valla
gülbeni sevmiyomda konukları çok iyi..:) ii bakalım iyi seyirlerrrr canımmmm
bu hafta zaten listeye gircem tutmak zorundayım:18::))))) tut kendiniiiii tehlikeli günlerdeyizzzzzzzzz cumaya az kaldıııı
karbonatlı su gül kaynak Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim. Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek. Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek. Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
gülbeni sevmiyomda konukları çok iyi..
bende hazzetmem yapmacık şey
onu sevdiğim tek yer dadı dizisi cok tatlı orda
ay ben hiç ugraşamıyorum ole şeylerle ya az ye fazla hareket et felsefem bu
sağol canım..allah kavuşturrsun zordur baya ayrılmakben iki haftada iki kilo verdim bakalım bu hafta ne olacak..emziriyorum canım..ama çok katı değil rejimim benim...dün çok sapıttım hatta acayip çikolata yedim sen neler yapıyorsun artık döndün mü aramıza
bu hafta zaten listeye gircem tutmak zorundayım:18:
al bendende okadar canımm hiç ama hiç uğraşmıyorumay ben hiç ugraşamıyorum ole şeylerle ya :) :)
karbonatlı su gül kaynak Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim. Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek. Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek. Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
oy oyyyy oyyy hiç içim çekmedi yawssss ne kadar zor şeyler söylüyorsun salihacım yaaa püfsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?