Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy nasıl yıkadın ya..off ben hiç uğraşamam valla
bende canımı çok kıymam ama yeni taşındım 1 senedir kullanıyorum e biraz kirlendi.. beyaz olduğu için silmek istemedim.. yıkamaya vermeye kıymadım.. mis gibi hacı şakirle yıkadım pırıl pırıl oldu Nazar

karbonatlı su gül kaynak Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim. Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek. Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek. Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.

ay ben hiç ugraşamıyorum ole şeylerle ya :) :)

Son düzenleme:
izlemeyenler için ben yazayım

gülben ayça kaya diyette doğru bilinen yanlışlar

1)yemekle su içilir mi?
yemekle su için.. mide daha çok dolar, çabuk doyulur... yemek zamanı uzar mutlaha 2 bardak su için... meyveylede su için.. bağırsakları hızlı çalıştırır..

2)yemekten sonra meyve yenirmi??
yemekle birlikte yenir..yemekle birlikte yemekten sonra meyve yenirse tatlı ihtiyacını giderir.. 1 tabak daha yemek yemektense 1 elma yiyin bi tabak yemek 300 kaloriyken bi elma 50 kalori

3)diyette ekmek yenirmi??
2 kaşık pilav yerine 1 dilim ekmek yiyin.. pilav yerine ekmek yiyin... pilavda yağ var ama ekmekte yok... ekmek daha çok tok tutar..
ekmekten kesmek yerine makarna pilavdan kesin

4)her öğün 1 2 dilim mutlaka ekmek yememiz lazım

5)bütün besin gurupları tüketilmeli.. et sebze meyve bütün gruplar tüketilmeli

6)lahana maydanoz suyu ödem attırır.. c vitamini alırsınız.. yağ yaktırmaz zayıflatmaz

döndüm sayılır diyelim.valla ben de sen gibi diyet falan yapmıyroum ama kendiliğinden gidiyo emzirmekten oda...kurban bayramında bi cozuttumki anlatamam.börek çörek tatlı efendime sarma dolma mantı bayram bitti heyecanla eve dödüm çıktım tartıya kesin oldum 75 diye baktım ki(ozaman 73 tüm) gene 73 hayretledim ne yalan diim.yani anlayacagın o çok çikolata sende kilo yapmaz yakar gidersin olmadı ertesi güne dengelersin...bu arada tbrkler sağllık lı kilo vermişssin:)

oy oyyyy oyyy hiç içim çekmedi yawssss ne kadar zor şeyler söylüyorsun salihacım yaaa püfsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…