Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hava bugün çok güzeldi canım belki ona kandım
canım ben biraz dinleneyim gelirim yine

bak bakk bu havalara güven olmazz bu mevsimdeki güneşe tabiri caizse eşşek öldüren güneşleri denirDDDD
sakın kanmaaa güneşe kızzzzzz ben havayı biraz güneşli görünce ince giyiniyorum sonraa donuyorum

tamama fıstık akşama laflarız

canım omlet ama ne kadar 1 yumurtadan yapılan var 10 yumurtadan yapılan var

canım moral bozamak yok olur mu

canım başka şeylerde köpeeemm olsun mu

canım nafilede olsa sen oruç tutuyon ve bozuluyo kazası olmaz mı belki yanlış biliyorumdur

aslı benim menüyü yazdıktan sonra bana baya kızar mısın?

kızmam mı

Son düzenleme:
5 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***25
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 29
mihracee ***30
melekaysee ***20
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***28
atessu ***izinli
hazos87 ***8
sergungunser***izinli
pisiq***44

ellerine sağlık canım
ilknur birinciliği kaybetmiş yine
tebrikler saliha

tşk edrm canım

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnn dün giremedim bnei özledinizmi bakim aycezaya bile kalmış olaiblirim:))))
bir geçmiş yapayımmmm 10 dksonra aranızdayım

hee cazaya kaldın

kaçmazz kaçmazzz şekerim:)))) zehirafiye ben ilkoşş:)

ay aslın 64 mü maşallah ne güzel vemrişsin demekki yine verebilrisinn ulaşamayacağınnnnnn bir hedef değillll benceee

uff canım ya bu 21 kilodan sonra ben kaç kere 10 kilolar verdim biliyon mu ama hep başa dönüyom benim bu psikolojiyi aldırmam lazım

bundan 3 hafta önce bende öleydim bide bayramda kilo alınca üstüne tuz biber olmuştu...hatta yazmıştım geçmişte hiç motivasyonum yok kızlar diye ama şimdi o kadar hırslıyım ki anlatamam çünkü bu ay kesin kara verdim 60 a düşecem diye kendi önüne küçük hedefler koy canım seni motive eden şeyler olsun bunlar onun düşüncesi seni gazlıyor iyi oluyor....bende bgn hastalandım ama artık negatif değilim bundan sonra hayatımda gereksiz yere üzüntülere yer vermemeye karar verdim...artık sürekli pozitif olacağım :))

bende bu pozitifliği istiyom yaff(ama ben suçluyum ahanda söz şimdi leslie indiriyom ve bu akşamdan başlıyom....herif kpssye hazırlancam didi..o ders çalışrıken bende spor yaparım yan odada olmamı?

çok güzel olur canım spor gerçketen insanı çok motive ediyor aşırı endorfin yayıyor vicuda kendini dinç ve sağlıklı hissediyorsun vee çok mutlu :))

indir indir hadi bakalım incecik çıtırcık kızlar olacaz

fatmacığım ebru şallınınkileri yapıyorum ilk seneki videolarını buldum onları indirdim netten..ilk başladığın için hem seni yormuyor hemde sağın solun ağrıtmıyor...ilk hafta pek bişi anlamıyorsun ama ikinci hafta değişikleri azar azar hissetmeye başlıyorsun ben ciddi anlamda hissediyorum üstelik belim ciddi oranda inceldi :))

canım ya göbek falan hemen toparlanıyoda ust arka kolum hiç toparlanmıyo en cok o egzersizi yapıyorum hatta dambıllar yanımda otururken bile yapıyorum. koltuk altından itibaren birazcık aşağı sarkıyo

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum benim sırtımda da var südyen askılarından iyice sıkışıp bıngıl bıngıl gözükür bide o etler :)) canım onun için plates lastiğiyle bi egzersiz var ama ne yaparsan yap tam gitmiyorlar.onların tam gitmesi için gereken tek şey zayıflamak ben 55 in altına düşünce anca gidiyolar benden...

kız şişttimmm çok fenaaaa
yok canım kalmıyorummmmmm o yediklerimlee tutuyorum ama dün komşum aşura getirmişti bira kaç kaşık ondan yedimmmmm

canım bütün gün aç kalma ama hafif bişeyler ye muhakkak ve bol bol su içmeyi ihmal etme bütün gün susuz kalıyor zaten vicudun hasta olursun sonra kıyamam ben sana :)

iyi walla gülbeni izliyom

ooh ne güzel benim yerimede izleyin

kaptırdın ama kupa vermemişler

ben verem canım

yok o kabak sarma yayınlayacam super bişi

yaptıgım gun yarım tabak yedim komsulara kocişe 1 kavanoz kaldı bugun yiyecem :)

nasıl bişi merak ediyom

kızlar yazdıklarınızı okuyunca karnım acıktıııı :)

bu hafta zaten listeye gircem tutmak zorundayım:18:

evet çok dikkat etmen lazım canım

ellerine sağlık canım

ay ay maşallahh canım süpersinnn yaaaaaaaa vallaa çok özeniyorum sprolarınaa biryerlerim şişicek
kızzz birde özge kucağında inip çıkıyorsundur amanın o bile başlı başına sporrr

tabi canım her gün 9.5 kiloyla inip çıkıyorum merdivenleri birde 2. kattan sonra o ağırlık iki katı oluyor :))) oyy kuzum benim taşırım ben kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…