- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.861
ya ne bilim sirkeli su içenlerimiz var belki denemek isterler diye paylaştım hıh
böyle şeyleri denemek isteyen olur.. bende 1 kereye mahus denerim böyle şeyleri
slm kızlar ben geldim
çok yoruldum nöbetçiydim bugün
boynum tutuldu nasıl oldu anlamadım
hoş geldin canımmmmmmm geçmiş olsun bitmiş nöbetin hehe
kuzucum atkı şal falan almazsan tutulursun yawss
hava bugün çok güzeldi canım belki ona kandım
canım ben biraz dinleneyim gelirim yine
dünkü oburluğumun acısını çıkardım bugun aslıııı dikkat bi aferin bekliyorum ona göre:)
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
7 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşiği bal
sirkeli su
ara
1 havuç
akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kaşik bulgur pilavı
ara
yarım ayva
1 tane armut
ilerleyen saatlerde 1 bardak süt
sanırım bu dünün telafisi olmuştur:))))))
kızlar herkeslere günaydın.....
yaaa ben dün çok kötü geçirdim günü((((yaaa umutsuzluğa kapılıp kendimi kötü hissettim,bi de bütün gün canım istemediği için bişey yemedim sadece 1 paket etiform 4 tane de hurma yedim akşama akdar...ama akşam işin ucu çok kaçtı yaaa ((ben bu kilolardan kurtulamıycam ehrhalde yaaaaa (((((((çok umutsuz hissediyorum kendimi...sanırım adet dönemimde olmam çok etkili bu ruh haliyleeee (((
neyse önce bi geçmiş yapiim sonra sayım yapiim..sonra da yediklerimi paylaşırım....
aslıımmm vilaa senin köpeğeeeenn olurrr
aslım kazaya kaldın derken?nafilee tuttum ama kazası mı olcek şimdi?zaten tutcam haftaya da kazaya kaldığını bilmiyodum yaff...acep daha önceden bu şekilde tutmadığım oldumu kine?bi düünem bakiim...
aslı benim menüyü yazdıktan sonra bana baya kızar mısın?
5 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***25
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 29
mihracee ***30
melekaysee ***20
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***28
atessu ***izinli
hazos87 ***8
sergungunser***izinli
pisiq***44
Vücut geliştirmede arka kol için hangi hareketler yapılır.flv - YouTube şu videoyu izle belki yardımcı olur sana
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnn dün giremedim bnei özledinizmi bakim aycezaya bile kalmış olaiblirim:))))
bir geçmiş yapayımmmm 10 dksonra aranızdayım
kaçmazz kaçmazzz şekerim:)))) zehirafiye ben ilkoşş:)
ay aslın 64 mü maşallah ne güzel vemrişsin demekki yine verebilrisinn ulaşamayacağınnnnnn bir hedef değillll benceee
kızlar herkeslere günaydın.....
yaaa ben dün çok kötü geçirdim günü((((yaaa umutsuzluğa kapılıp kendimi kötü hissettim,bi de bütün gün canım istemediği için bişey yemedim sadece 1 paket etiform 4 tane de hurma yedim akşama akdar...ama akşam işin ucu çok kaçtı yaaa ((ben bu kilolardan kurtulamıycam ehrhalde yaaaaa (((((((çok umutsuz hissediyorum kendimi...sanırım adet dönemimde olmam çok etkili bu ruh haliyleeee (((
neyse önce bi geçmiş yapiim sonra sayım yapiim..sonra da yediklerimi paylaşırım....
bende bu pozitifliği istiyom yaff (ama ben suçluyum ahanda söz şimdi leslie indiriyom ve bu akşamdan başlıyom....herif kpssye hazırlancam didi..o ders çalışrıken bende spor yaparım yan odada olmamı?
eeh be canım senin dünkü endorfin beni bile etkileedi...hemen lesslie indiriyom şimdi...
olsun şeker...benim bu haftaki sayıcı...sen bak rahatına biz idare ederiz...(not her türlü rüşvet kabul edilir cezaya kalmaman için elimden geleni yaparım:))))heee hee heee
yok aslım öle deme bak şaka maka gram gramda olsa 15 kilo gitti dile kolay...olcek inş sen merak etme....de ben kendimden emin dilim yaff(
ay canım oruçlu oluncaaaaa duruyorusn mecburen
ellerine sağlık canım ay bir akşam girmeyince birinciliğimi kaptırmışım.:)))
kızlar ben dün tartıda çok ama çokgüzel şeyler gördüm ay inş. cumayada görürürüm:)))
aslı benim menüyü yazdıktan sonra bana baya kızar mısın?
tanıştır şekerim..o utanıyodur belki kendini tanıtmaya....
yaa canım sen hangisini yapıyosun plateste...ben onu d ayapcam..hepsini yapcam hepsini....
süpersin yaaa.buda benden....hee hee hee
canım ya göbek falan hemen toparlanıyoda ust arka kolum hiç toparlanmıyo en cok o egzersizi yapıyorum hatta dambıllar yanımda otururken bile yapıyorum. koltuk altından itibaren birazcık aşağı sarkıyo
güle güle kullanın şekeirmmmm :) ayağınızda paralansın heheh.
şekeirm sne isteidkten sonra veririsin ammaaa birazcık fazla gibii sankimmmmmm gel şunu 2 yapalım
kız şişttimmm çok fenaaaa
yok canım kalmıyorummmmmm o yediklerimlee tutuyorum ama dün komşum aşura getirmişti bira kaç kaşık ondan yedimmmmm
iyi walla gülbeni izliyom
kaptırdın ama kupa vermemişler
yok o kabak sarma yayınlayacam super bişi
yaptıgım gun yarım tabak yedim komsulara kocişe 1 kavanoz kaldı bugun yiyecem :)
kızlar yazdıklarınızı okuyunca karnım acıktıııı :)
bu hafta zaten listeye gircem tutmak zorundayım:18:
izlemeyenler için ben yazayım
gülben ayça kaya diyette doğru bilinen yanlışlar
1)yemekle su içilir mi?
yemekle su için.. mide daha çok dolar, çabuk doyulur... yemek zamanı uzar mutlaha 2 bardak su için... meyveylede su için.. bağırsakları hızlı çalıştırır..
2)yemekten sonra meyve yenirmi??
yemekle birlikte yenir..yemekle birlikte yemekten sonra meyve yenirse tatlı ihtiyacını giderir.. 1 tabak daha yemek yemektense 1 elma yiyin bi tabak yemek 300 kaloriyken bi elma 50 kalori
3)diyette ekmek yenirmi??
2 kaşık pilav yerine 1 dilim ekmek yiyin.. pilav yerine ekmek yiyin... pilavda yağ var ama ekmekte yok... ekmek daha çok tok tutar..
ekmekten kesmek yerine makarna pilavdan kesin
4)her öğün 1 2 dilim mutlaka ekmek yememiz lazım
5)bütün besin gurupları tüketilmeli.. et sebze meyve bütün gruplar tüketilmeli
6)lahana maydanoz suyu ödem attırır.. c vitamini alırsınız.. yağ yaktırmaz zayıflatmaz
ay ay maşallahh canım süpersinnn yaaaaaaaa vallaa çok özeniyorum sprolarınaa biryerlerim şişicek
kızzz birde özge kucağında inip çıkıyorsundur amanın o bile başlı başına sporrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?