Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi canım her gün 9.5 kiloyla inip çıkıyorum merdivenleri birde 2. kattan sonra o ağırlık iki katı oluyor :))) oyy kuzum benim taşırım ben kızımı

dambıllDDD kiki ay ayy allah kolaylık versinn ama tık nefes yoktur varyaaaa üfs.
benim kayınvalidemlerin evi 4 katlı 4.katta oturuyorlarrr kayınbabam 68 yaşında kayınvalidem 58 yaşındaa ama varya biz nefes nefeseyiz o merdivenleri çıkarken maşallah annemle babam soluksuz çıkıyorlarr hele annem günde hiç çıkıp inmiyorsa 5 defa kullanıyordurr merdivenleri

bence garanti 59500 olursun....
süpersin arkadaşım

ohhh afiyett olsunnnnn çokkk güzellll canımmmmmmm

kızlar menümü yazayım

sabah
yohhhhh

öğlen
yohhhhh

akşam
1 kase llahana çorbası
7-8 yk kıymalı makarnaa
4 yk yoğurtt
2 yk aşuree
yarım dilim kepekli ekmek(yemek pişerken yedim dayanamadım:)

inş. günü kapadım gibim
belki bir kurabiyeyle sütlü neskafe ilerleyen saatlarde
kurabiyemmm ayşemiin leziz süper kurabiyesii süpriz kurabiye

Son düzenleme:
4 5 katını düşün hehehehe :) gözünü korkutam biraz :))))))))))))))

amanın amanınn:))
kız rüyamdaaa üçüzlerim oluyorduu zaten DD
sabah uyandımm çok güldüm kendimeeee aç tavuk seni dedim kendini buğday ambarında görüyorsun 1 taneyi gör sen önce dedim

Kurabiyenin adını belirt lütfennn hehehehe
yapmışsın makarnayı afiyet olsun..

Son düzenleme:
oruçtun hayatım hakettin dibine kadar..
Bol su tüket tansiyonunu dengele..ilerleyen gunlerde bende 1-2 gun tutsam iyi olur ya

:)))) hayatım vallaaa çokkk kolay tutuluyorrrr tutmak istersen en güzell günlerrrr
ben yoldayken ezan oknuyorrrdu ev gel hazırla derken 1 saattte öyle geçiriyorum ondan birazzz sabırsızlandımm
sen 21 aralıkta tut en kısa gün hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…