Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız tabiki de 1 yumurta ben daha fazlasını yiyemem kii

ayy umarım yakıp gitmişimdir çikolataları hehehe...canımsenin bebiş kaç aylıktı ya unuttumteşekkür ederim bu arada verdik ya bakalım bu hafta neler olacakkk

inş beğenirsin içini bol koy ama kurbaiyesi ince olsun..içini artırabilirsin.
annen gittimi?

canım ya ben benim yaramazlara kurabiye yapmak istiyorum yerli malı haftasında
ama renkli olsun gıda boyası katıp yeşil, kırmızı, mavi, sarı gibi
var mı böyle bir tarif elinde ama kolay olsun ha merdane oklava ile açılan cinsten değil

bugün oktay ustada izledim kalıpla kurabiye hayvancıklar falan renkli olması şart mı?
gerçi üzerlerine renkli hamurdan göz kulak falan yaptılar
bir araştırayım ben..

ben bugun yapmadım cnm yaparmıyım bilmiyorum..hapşırıyorum falan terleyip hasta olmaktan tırsıyorumm.halsizim acıkta.bahane çok yane :)

valla bende hastayım kaç gündür ama yaptım valla hem terlemek iyidir yaa hemen değiştirirsin üstünü tabi ben anlataya çok soğuk değil ya ona göre konuşuyorum..bende de bi öksürük sorma sinirimi bozuyor boğazıma kuş tüğü kaçmiş gibi sürekli gıdıklanıyor....

bugün oktay ustada izledim kalıpla kurabiye hayvancıklar falan renkli olması şart mı?
gerçi üzerlerine renkli hamurdan göz kulak falan yaptılar
bir araştırayım ben..

canım ilgi çeksin istiyorum o yüzden renkli olsun

kızlar platesi mi yaptım geldim aslında eliptikte yapasım vardı ama regl olunca onu bahane edip yapmıycam bende :))))

hoşgeldin canım herkes regl olacak ya bende olacam inş bu durumumuz cuma günkü listemizi etkilemez

canım dr oetkerin çok güzel süsleme glazürleri var ama sen orda bulabilirmisin onu bilemem..aşağıdaki gibi

Eklentiler

• $indir.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
mihracee, fiyona_07+, aynalar+, melekaysee+
selammmmmmm kızlarrrrr ben geldimmmmm uyudummm dinlendim geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…