- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.941
sirkeli su bende içiyorumama zayıflamak için değilll saç dökülmesini engellemek için
canım omlet ama ne kadar 1 yumurtadan yapılan var 10 yumurtadan yapılan var
canım moral bozamak yok olur mu
canım başka şeylerde köpeeemm olsun mu
canım nafilede olsa sen oruç tutuyon ve bozuluyo kazası olmaz mı belki yanlış biliyorumdur
kızmam mı
döndüm sayılır diyelim.valla ben de sen gibi diyet falan yapmıyroum ama kendiliğinden gidiyo emzirmekten oda...kurban bayramında bi cozuttumki anlatamam.börek çörek tatlı efendime sarma dolma mantıbayram bitti heyecanla eve dödüm çıktım tartıya kesin oldum 75 diye baktım ki(ozaman 73 tüm) gene 73 hayretledim ne yalan diim.yani anlayacagın o çok çikolata sende kilo yapmaz yakar gidersin olmadı ertesi güne dengelersin...bu arada tbrkler sağllık lı kilo vermişssin:)
evet istiyorumm..bu arada o kurabiyeyi yapamamiştim yarın yapicam arkadaşım gelecek umarım beceririm:)
inş beğenirsin içini bol koy ama kurbaiyesi ince olsun..içini artırabilirsin.
annen gittimi?
canım ya ben benim yaramazlara kurabiye yapmak istiyorum yerli malı haftasında
ama renkli olsun gıda boyası katıp yeşil, kırmızı, mavi, sarı gibi
var mı böyle bir tarif elinde ama kolay olsun ha merdane oklava ile açılan cinsten değil
ben bugun yapmadım cnm yaparmıyım bilmiyorum..hapşırıyorum falan terleyip hasta olmaktan tırsıyorumm.halsizim acıkta.bahane çok yane :)
aa saç dökülmesine iyi mi geliyormuşş
bugün oktay ustada izledim kalıpla kurabiye hayvancıklar falan renkli olması şart mı?
gerçi üzerlerine renkli hamurdan göz kulak falan yaptılar
bir araştırayım ben..
kızlar platesi mi yaptım geldim aslında eliptikte yapasım vardı ama regl olunca onu bahane edip yapmıycam bende :))))
canım ilgi çeksin istiyorum o yüzden renkli olsun
hoşgeldin canım herkes regl olacak ya bende olacam inş bu durumumuz cuma günkü listemizi etkilemez
canım ya ben benim yaramazlara kurabiye yapmak istiyorum yerli malı haftasında
ama renkli olsun gıda boyası katıp yeşil, kırmızı, mavi, sarı gibi
var mı böyle bir tarif elinde ama kolay olsun ha merdane oklava ile açılan cinsten değil
canım ilgi çeksin istiyorum o yüzden renkli olsun
hoşgeldin canım herkes regl olacak ya bende olacam inş bu durumumuz cuma günkü listemizi etkilemez
canım dr oetkerin çok güzel süsleme glazürleri var ama sen orda bulabilirmisin onu bilemem..aşağıdaki gibi
sabah ben tartıldım da çok olmasa da 200 gr vermişim yine ben şaşırdım sabah görünce...
aslıcığım bana zayıflama çizelgesenin linkini atarmısın benimkinde bi tuhaflık var...
mihracee, fiyona_07+, aynalar+, melekaysee+
selammmmmmm kızlarrrrr ben geldimmmmm uyudummm dinlendim geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?