- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.961
evettt pek güzell oluyor hheh:))))))sen alıştın bu şekerlemelere biliyon mu
ohhh afiyett olsunnnnn çokkk güzellll canımmmmmmm
ellerine sağlık canım kocişinin şerefineeeeee çok yeme oluymu:)
eh yeter hayatım kapa ceryan yapmasınnkızlar menümü yazayım
sabah
yohhhhh
öğlen
yohhhhh
akşam
1 kase llahana çorbası
7-8 yk kıymalı makarnaa
4 yk yoğurtt
2 yk aşuree
yarım dilim kepekli ekmek(yemek pişerken yedim dayanamadım:)
inş. günü kapadım gibim
belki bir kurabiyeyle sütlü neskafe ilerleyen saatlardekurabiyemmm ayşemiin leziz süper kurabiyesii süpriz kurabiye
tedaviyle olanlar çogul gebelik olur zaten...amanın amanınn:))
kız rüyamdaaa üçüzlerim oluyorduu zatenDD
sabah uyandımm çok güldüm kendimeeee aç tavuk seni dedim kendini buğday ambarında görüyorsun 1 taneyi gör sen önce dedim
ahaaaben geldiiimmmmm
Eki Görüntüle 302311
ben de:)))) hayatım vallaaa çokkk kolay tutuluyorrrr tutmak istersen en güzell günlerrrr
ben yoldayken ezan oknuyorrrdu ev gel hazırla derken 1 saattte öyle geçiriyorum ondan birazzz sabırsızlandımm
sen 21 aralıkta tuten kısa gün hehe
vallaaaaaaaa dayanamadım kuzucum yaaaa kalktım amabu saatte iiy değildir acık daha dayansaydın diycemde bitkinsindir sen şincik..
inş canımmm
ayy ne güzel inş göreceksin canım
hımm peki
bakalımhahahaa ilahi güldürdün beni belli mi olur kız olmaz olmaz bi olur hehehe :)))
aa saç dökülmesine iyi mi geliyormuşş
bakalımDD yapmadığım şey kalmadı kızz bebil için amuda bile kalkıyorum hahaha
hoşgeldin mayrig ben saliha yeni üyeyim
mihracee, fiyona_07+, aynalar+, melekaysee+
selammmmmmm kızlarrrrr ben geldimmmmm uyudummm dinlendim geldimm
ayşemmmm sen tehlikeli şeylerrrrr izliyorsunnnnnnnn:)) bak bak kanımızaaa girmee yawsssssbugün oktay ustada izledim kalıpla kurabiye hayvancıklar falan renkli olması şart mı?
gerçi üzerlerine renkli hamurdan göz kulak falan yaptılar
bir araştırayım ben..
hehehe süperr ay bugün cuma olsaydıı keşke:))))) tebrikler şekeirm yaaa maşallahh cumaya kadar 300 gr daha haaa gayretsabah ben tartıldım da çok olmasa da 200 gr vermişim yine ben şaşırdım sabah görünce...
oh şeker hoşceldunnnn
ay yoruldum pc başında gozum agrıdı
içimden bir sess kaçıoyrsunnn diyorr ama ama ben gelmiştim:)
1 dilimcik yedimm..
eh yeter hayatım kapa ceryan yapmasınn
tedaviyle olanlar çogul gebelik olur zaten...
ahaaa
ben de
hehehe :) ay yavruşum beni en iyi sen anlıyorsunbilirim canım o halleri :)) bizde kolay yapmadık defne hanımı
hoşbulduk canımmmm iyi gidiyorrr kociş pilatessss videosuuu indirdiii onuda cd ye çektiiii hehe göz ucuyla ona bakıyorum bütün bedenimle birazdannn katıılacağımmmmmmmmmmmmm hahahhoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyor
ay canımm iş arkadaşımının eşi esnafff küçük elektirikli ev alaetleri falan satıyor o getirdiydiiiiii olmazsa istanbuldann o fiyata alabileceğin bir yer sorarım onada mallar istanbulda geliyor çünkünnekmek yapma mak bakıyom cıkcam birazdan kız nerden aldını 100tlye yok hiç fiyata..
ay canımm iş arkadaşımının eşi esnafff küçük elektirikli ev alaetleri falan satıyor o getirdiydiiiiii olmazsa istanbuldann o fiyata alabileceğin bir yer sorarım onada mallar istanbulda geliyor çünkünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?