Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş canımmm

aslııı az önceee 59.500 gördüm gözlerimmmmm böyleee olduuuuu cumaya görebilirmiyimmmm yaaa inş. inş.

ayy ne güzel inş göreceksin canım

bu listeme yarım dilim yaşpasta ekleyebilirim...:125:
meşrubat içmem artık nolcak

hımm peki

ayşeciğim nasılsın canım yaptın mı bgn spor...ben yapmadımda şimdi yapmaya gidiyorum hadi yapmadıysan birlikte yapalım ben hastalandımda pek yapasım yok hadi bana eşlik et

oh ohhhh..iyi yapmışsın canım mis gibi olmustur valla

ayşeciğim nasılsın canım yaptın mı bgn spor...ben yapmadımda şimdi yapmaya gidiyorum hadi yapmadıysan birlikte yapalım ben hastalandımda pek yapasım yok hadi bana eşlik et

ben bugun yapmadım cnm yaparmıyım bilmiyorum..hapşırıyorum falan terleyip hasta olmaktan tırsıyorumm.halsizim acıkta.bahane çok yane :)

ben bugun yapmadım cnm yaparmıyım bilmiyorum..hapşırıyorum falan terleyip hasta olmaktan tırsıyorumm.halsizim acıkta.bahane çok yane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…