- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.001
kızlarrrrr ben kaçıyorum sizde iş yokkkkkkkDDDD
neden olcak çocuk soru soruyo anada tık yok..yetişcez diye ugraşıyozz..veli niye ders çalışıyo ben onu anlamıyorum
gıcık bir öğretmen oluyum biraz
hehe bencee çocuğu takip etmek için gerektiği yerde ders anlatmak içinD
hımsss afiyet olsunnn canımmmm bence çok güzel ilk defa senin doyduğunu hissediyorum:)))))))))
bide yemekle su içmeyin derler şaşorıyoruz ne yapacağımızı herkes bişisöylüyoooh ne güzel benim yerimede izleyinellerine sağlık canım
bi oyana bi bu yana :)))))))))))9hoşgeldin su avatar bana enerji veriyo yaa supğerrr
wuuuu bunu duyması gerenler varrseksi karıyımdır
bak bak gecenin ilerleyen saatlerinde yeni süprizler bekliyosss :)))))))9amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 302315
tsk cınımmmmmmmmmmmmellerine sağlık canım ilknur birinciliği kaybetmiş yine tebrikler saliha:
amin amin sende yavaş yvaş istiyosun evlenmeyiVAY VAY VAY aLLAHIN BİLDİĞİNİ GEREKLİ KULA GÖSTERMEK NASİP EYLESİN ALLAH!
sen 1 dilim yersin anca kararlı arkidişimyaşpasta yapmıştım az önce
oh birlikte nice mutlu yıllara hayatıumbugün kocişimin dogum günü..burda fazla kalamayacagım..
hoşgeldin kızz.. bu saate aşka mı geldin.. plates çok güzel oluyo.. mutlu oluyon..kızçelerrr tekrar dan ben geldim 1 saat platess yaptımm her yerim ağrıdıDDDD ben zayıflamışım kemikleirm batıyorr yawsss DD
neden olcak çocuk soru soruyo anada tık yok..yetişcez diye ugraşıyozz..
canım beni nasıl anladın ya
çay içemedim ya hiç.. şimdi bi menümü yazimsalihacımm merhabaa nasılsın bakim bugünün yani telafi günün nasıl geçti
ben de çıkıyorum kızlar..iyi geceler..
bu hafta spor yapamıyom yaaa..
nolcak bilmiyom..perşembeye yazılı yok.cumaya matematik.yarın akşamaspor yapmalıyım inşallah.
bugün burda havalarda kötüydüi.kapalı insanın canı sıkılıyo..
sanada iyiy geceler kaptancımmmmmmmiyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?