- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.021
hehe evet aşka geldim:)) ama güzeldii görevimi yapmanın verdiği bir huzu var içimde:)hoşgeldin kızz.. bu saate aşka mı geldin.. plates çok güzel oluyo.. mutlu oluyon..
afiyet olsunnn bendeeeeee çaysadımmm yaaaaa yarın doya doya içecğim:))çay içemedim ya hiç.. şimdi bi menümü yazim
çaysamışşş :))))))))))))))))afiyet olsunnn bendeeeeee çaysadımmm yaaaaa yarın doya doya içecğim:)) yazz bakalımmmmm
çaysamışşş :))))))))))))))))
ii geceler ilkoşşşşşşsalihacım ben çıkıyorum canım pireler bekliyorrD ii gecelerrrr
yaa bacım sorma kupalı ifadeyi bulamıyorum nedense....ara ara liste yaparken de kendi kendime soruyom ya kupa nirde falan die.en son abktm olmiycek bare önünüzde saygıyla eğilelim didim:)))kaptırdın ama kupa vermemişler
canım başka ne istiyon söle hemen köpeğe çeviriim senin için...hee heee heeee:)))canım omlet ama ne kadar 1 yumurtadan yapılan var 10 yumurtadan yapılan var
canım moral bozamak yok olur mu
canım başka şeylerde köpeeemm olsun mu
canım nafilede olsa sen oruç tutuyon ve bozuluyo kazası olmaz mı belki yanlış biliyorumdur
kızmam mı
bundan 3 hafta önce bende öleydim bide bayramda kilo alınca üstüne tuz biber olmuştu...hatta yazmıştım geçmişte hiç motivasyonum yok kızlar diye ama şimdi o kadar hırslıyım ki anlatamam çünkü bu ay kesin kara verdim 60 a düşecem diye kendi önüne küçük hedefler koy canım seni motive eden şeyler olsun bunlar onun düşüncesi seni gazlıyor iyi oluyor....bende bgn hastalandım ama artık negatif değilim bundan sonra hayatımda gereksiz yere üzüntülere yer vermemeye karar verdim...artık sürekli pozitif olacağım :))
çok güzel olur canım spor gerçketen insanı çok motive ediyor aşırı endorfin yayıyor vicuda kendini dinç ve sağlıklı hissediyorsun vee çok mutlu :))
indir indir hadi bakalım incecik çıtırcık kızlar olacaz
fatmacığım ebru şallınınkileri yapıyorum ilk seneki videolarını buldum onları indirdim netten..ilk başladığın için hem seni yormuyor hemde sağın solun ağrıtmıyor...ilk hafta pek bişi anlamıyorsun ama ikinci hafta değişikleri azar azar hissetmeye başlıyorsun ben ciddi anlamda hissediyorum üstelik belim ciddi oranda inceldi :))
hee yaaa aslım çiçeeemmmm fadikim kelebeğeeemm...yaa fadikk nirdesin yaaa...özledim vallahiyiyim
çiçemmm (çiçek olan sendin dimi fadik değil)
sen nasılsınnnnn
nice senelere canım..ya marifetli eşin hali de bi başka oluyo valla....bana kalsa hadi çıkıp dışarda kutlayalım falan....yaş pastayı da hazır alırım yani:))hatun üşenmemiş evde yapmış yaf...bugün kocişimin dogum günü..burda fazla kalamayacagım..
ayy inş..yaaaa ne çokkkk mutlu olurum varyaaaa of offff:)))
bugün görmek bileee çok heycanlandırdı benii keşke tartı günü bugün olsaydı dedim
amin amin sende yavaş yvaş istiyosun evlenmeyi
ayşeeemmm naberr?günaydın hoşgeldin..ben de geçmiş yapiyorum ve de sayımmm....sabah erken yapmazsam kalıyo birikiyo malesef(sen ne alemdesin?
süperrsiiin yaaa.komik kız seni...güldürdün beni:))özgecimmmmmmmmmmmmmmmm tickeren değişmişşşşş bir garip gedliii gözüme yaawww üşüdüm üstümü örtsene anne
gece iş derken tm olarak anlaayamadım açarmısınız hocam:)))he hee heekızlarrrrr ben kaçıyorum sizde iş yokkkkkkkDDDD
kızçelerrr tekrar dan ben geldim 1 saat platess yaptımm her yerim ağrıdıDDDD ben zayıflamışım kemikleirm batıyorr yawsss DD
iyiyim canım çok şükür her şey yolunda sen nasılsın ayrıntılı görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?