Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse siyah beyaz yazim bari 06.12.2011 salı sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin öğle 1 tabak pırasa akşam 1 tabak lahana 3 kaşık makarna 1 tenecik gurabiyeeeeee:)))))))))

günaydın kızlllaaarrrrr....
dün yemek olarak az bi kaçamakla kapadım çok şükür...yanlız sabah sirkeli-ballı su ve arkasından normal bi su içme baya etkili oldu.....ben hemencik bi geçmiş bi de sayım yapiimm....

kaptırdın ama kupa vermemişler
yaa bacım sorma kupalı ifadeyi bulamıyorum nedense....ara ara liste yaparken de kendi kendime soruyom ya kupa nirde falan die.en son abktm olmiycek bare önünüzde saygıyla eğilelim didim:)))
canım başka ne istiyon söle hemen köpeğe çeviriim senin için...hee heee heeee:)))
tamam aslıcım ben birazdan pazartesilistesini yazcem sen iice bi fırçala beni olar mı....

çok güzel olur canım spor gerçketen insanı çok motive ediyor aşırı endorfin yayıyor vicuda kendini dinç ve sağlıklı hissediyorsun vee çok mutlu :))

indir indir hadi bakalım incecik çıtırcık kızlar olacaz

yaa canımcımm benim herhalde motivasyon bozuldu oradayken veremeyince...ya bi insan orda da vermezse nerde vercek onu merak ediyorum...bi de zannımca benim vücudum yememeğe karşı aşırı dirençli azar azar ama sık sık yemem lazım...bu azın miktarını da az çok keşfettim 2 en fazla 3 lokma yani o kadar....ama 2,2.5 saatte bir..o şekilde olunca çok rahat veriyorum...
tamam hemen indiriyorum lesliye baktım aşırı enerji gerektiriyor ki bende şu aralar o yok...ancak dinlenmek için akşamları oturuyorum....
o yüzden hem rahatlatıcı hem de etkili olanı platesi seçiyim bende..bir kaç kere yapmıiştım..vücudum aşırı rahatladı...plates topu ile olan kısmı yapamam ama lastik satın alıp alstikli kısmı yapabilirim zannımca...

iyiyim
çiçemmm (çiçek olan sendin dimi fadik değil )
sen nasılsınnnnn
hee yaaa aslım çiçeeemmmm fadikim kelebeğeeemm...yaa fadikk nirdesin yaaa...özledim vallah(
bugün kocişimin dogum günü..burda fazla kalamayacagım..

nice senelere canım..ya marifetli eşin hali de bi başka oluyo valla....bana kalsa hadi çıkıp dışarda kutlayalım falan....yaş pastayı da hazır alırım yani:))hatun üşenmemiş evde yapmış yaf...
ayy inş..yaaaa ne çokkkk mutlu olurum varyaaaa of offff:)))
bugün görmek bileee çok heycanlandırdı benii keşke tartı günü bugün olsaydı dedim

ayy canımm yaa artık 60ı kırdıysan gerisi kolay valla inan ki....cumaya hatta 59.2 olursun bence böle giderse...

ayşeeemmm naberr?günaydın hoşgeldin..ben de geçmiş yapiyorum ve de sayımmm....sabah erken yapmazsam kalıyo birikiyo malesef(sen ne alemdesin?

özgecimmmmmmmmmmmmmmmm tickeren değişmişşşşş bir garip gedliii gözüme yaawww üşüdüm üstümü örtsene anne
süperrsiiin yaaa.komik kız seni...güldürdün beni:))
kızlarrrrr ben kaçıyorum sizde iş yokkkkkkkDDDD
gece iş derken tm olarak anlaayamadım açarmısınız hocam:)))he hee hee
kızçelerrr tekrar dan ben geldim 1 saat platess yaptımm her yerim ağrıdıDDDD ben zayıflamışım kemikleirm batıyorr yawsssDD

bende istiyorum batan kemik yaaa...kız benim yağlardan kemik var mı onu bile bulamıyorum((bıngıl bıngıl yani o kadar(ama şimdi plateslerin ilk partını indirdim hemen bu gece başlıycam....

iyiyim canım çok şükür her şey yolunda sen nasılsın ayrıntılı görüşemedik

evet canım ben sabah erken giriyorum ancak bu hafta sırf devamlılığı sağlamak ve kopmamak için...sağolsun aslı zorlamasa belki bu hafta da bırakırdım muhtemelen....ii oldu burdan kaptanımıza teşekkürü bir borç bilirim....akşam yine misafir vardı onlarla geç yattık ancak kalkıp sayım ve geçmiş yapiom işte
bu arada kociş kallktı sayım kaldı...neyse sayımı yaparım gün içinde yine..ben kahvaltı hazırlıyım ona....aç yaıtrdım yemesin geç satte die..şimdi mızıklanmasın:)))neyse hatunlar görüşürüz gün iç,inde...öptüm herkesleri...bu aarada 2 günlük menü de aklımda...onları da paylaşıcam inş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…