- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.041
neyse siyah beyaz yazim bari 06.12.2011 salı sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin öğle 1 tabak pırasa akşam 1 tabak lahana 3 kaşık makarna 1 tenecik gurabiyeeeeee:)))))))))
günaydın kızlllaaarrrrr....
dün yemek olarak az bi kaçamakla kapadım çok şükür...yanlız sabah sirkeli-ballı su ve arkasından normal bi su içme baya etkili oldu.....ben hemencik bi geçmiş bi de sayım yapiimm....
ayy canımm yaa artık 60ı kırdıysan gerisi kolay valla inan ki....cumaya hatta 59.2 olursun bence böle giderse...
süperrsiiin yaaa.komik kız seni...güldürdün beni:))
gece iş derken tm olarak anlaayamadım açarmısınız hocam:)))he hee hee
bende istiyorum batan kemik yaaa...kız benim yağlardan kemik var mı onu bile bulamıyorum((bıngıl bıngıl yani o kadar (ama şimdi plateslerin ilk partını indirdim hemen bu gece başlıycam....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlarrrrr
evet canım ben sabah erken giriyorum ancak bu hafta sırf devamlılığı sağlamak ve kopmamak için...sağolsun aslı zorlamasa belki bu hafta da bırakırdım muhtemelen....ii oldu burdan kaptanımıza teşekkürü bir borç bilirim....akşam yine misafir vardı onlarla geç yattık ancak kalkıp sayım ve geçmiş yapiom işte
bu arada kociş kallktı sayım kaldı...neyse sayımı yaparım gün içinde yine..ben kahvaltı hazırlıyım ona....aç yaıtrdım yemesin geç satte die..şimdi mızıklanmasın:)))neyse hatunlar görüşürüz gün iç,inde...öptüm herkesleri...bu aarada 2 günlük menü de aklımda...onları da paylaşıcam inş...
günaydın kızlarr....
gece saat 11 e kadar büyük oglumla ders çalıştık..
11.30 da yatakodasına küçük oglan karın agrıyor diye geldi..
sabahı ettik nacım.kusma bulantı karın agrısı..
yavrum yenice uykuya daldı.
sabah dr. götürdük sanki sabaha kadar aglıyan çocuk o degil.canlandı birden.eve geldik 10 dak.sonr yine kustu..ilaçlarını içti şimdi uyudu bakalım..
kıyamam yaaaaaauykusuz bir gece ve yagmurlu bir sabah...
canımmmm hoş geldinnn nezaman geldin hiç fark etmedim ama gitmişssin
günaydınnnn canımm
yok canım buralardayım uykusuz uykusuz geziniyom işte topik aralarında..
günaydınnnnnnnnn emoşummmmmmm
günaydınn ilkoşş
günaydın kızlarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?