Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk başlarda topta yok lastikte ama başlayınca sadece lastiklik li kısımları yaparsın topla yapılan hareketleri topsuzda yapabiliyorsun zaten...başla başla canım insanın vicudu belli bi süre sonra yediklerine alışıyor ve kiloyu verdirmek yerine korumaya alıyor şimdi seninki bu kiloda sabitlendiyse demek ki artık spora başlaman lazım.spor yapmaya başlayınca 100 gr 200 gr derken gidiyor..ben hastayım normalde hastayken mümkün değil kilo vermem hatta alırdım yanii ama dün tartıldım 200 gr vermişim şaşırdım..ama bensadece plates yapmıyom sen yapabilirsen yürüyüş filan da yap..

hoşbulduk canımmmm iyi gidiyorrr kociş pilatessss videosuuu indirdiii onuda cd ye çektiiii hehe göz ucuyla ona bakıyorum bütün bedenimle birazdannn katıılacağımmmmmmmmmmmmm hahah

hahahaa bende öle yapıyorum indirdiklerimi önce izleyip kendimi heycanlandırıyorum hehehe ne tuhafız yaa

hahahaa bende öle yapıyorum indirdiklerimi önce izleyip kendimi heycanlandırıyorum hehehe ne tuhafız yaa
:))) hakatennnn öyleyizzz.
emoş diyorki ilkoşşş bak kotamı harcıyorm yapmazsannkızarım dedimki tamam indirrr birde güzel cd ye çektiii taktı dvd yee sıkıyorsa yapma 1 saat plates yaptım bu ara yaparım artık hahah onada yaptırdım zor beeee indiridği cddd top gibi yuvarlanma var ay çokkomik yaaaa gülme krizine girdi beni seyrederken

hahahahhaa ilahi ilkoş...canım kolayından başlasaydın önce ayy neyse yap yap ne kadar sıkılaşırsan o kadar iyi ilerde bebişten sonra foşşşşşşşşş diyee sönüyo heryerin:))

yiyim ben o cadıyıııııııı..genelde kadınlar ole soluyo
evet kimininde geçmiyormuş ama ben üşüttüğüm zaman ağrıyor artık...önceden kendi gelmeden ağrısı gelirdi şimdi sesiz sedasız anlamıyorum bile olduğumu :)))o defneyi var yaa ben yerim sizin için bi dillendi bi dillendi gece bile uyanıyor bazen şakır şakır bişeyler anlatıyor beşiğinin üstündeki oyuncaklarına gece bile çocuk seviyoruz kalkıp :))))

bardakla koymadım göz kararıı..su an çıktı fırından sıcak sıcak baktım tadına çook güzell.bi soğusun da o zaman daha da güzel oolacakk

aaa iyi sevindim.cunku unu 3-4 bardak yazmıştım cok gelmiş benim su bardagıda kucuk birazda göz kararı olayı var benim için..ondan artık tam ölçüm yapıp yazıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…