- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.061
kızlar günaydın ben bi geçmiş yapıp geliyorum
yaa canımcımm benim herhalde motivasyon bozuldu oradayken veremeyince...ya bi insan orda da vermezse nerde vercek onu merak ediyorum...bi de zannımca benim vücudum yememeğe karşı aşırı dirençli azar azar ama sık sık yemem lazım...bu azın miktarını da az çok keşfettim 2 en fazla 3 lokma yani o kadar....ama 2,2.5 saatte bir..o şekilde olunca çok rahat veriyorum...
tamam hemen indiriyorum lesliye baktım aşırı enerji gerektiriyor ki bende şu aralar o yok...ancak dinlenmek için akşamları oturuyorum....
o yüzden hem rahatlatıcı hem de etkili olanı platesi seçiyim bende..bir kaç kere yapmıiştım..vücudum aşırı rahatladı...plates topu ile olan kısmı yapamam ama lastik satın alıp alstikli kısmı yapabilirim zannımca...
günaydın cnaım..ya ben de bi sayımımı yapiim hemen yoksa sayfalar hızla ilerliyoo amanin mihro da gelmiş...hızlanmam lazım yaffff
hoşbulduk canımmmm iyi gidiyorrr kociş pilatessss videosuuu indirdiii onuda cd ye çektiiii hehe göz ucuyla ona bakıyorum bütün bedenimle birazdannn katıılacağımmmmmmmmmmmmm hahah
özgecimmmmmmmmmmmmmmmm tickeren değişmişşşşş bir garip gedliii gözüme yaawww üşüdüm üstümü örtsene anne
Günaydın fıstık naber
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoş geldin:)))
:))) hakatennnn öyleyizzz.hahahaa bende öle yapıyorum indirdiklerimi önce izleyip kendimi heycanlandırıyorum hehehe ne tuhafız yaa
heheh canım ii yaptın devamıda gelsin inş..:))))))mevsime ayak uydurdum aman değişik bişi olsun dedim zayıfladım yaa gözünüze gözünüze sokayım dedim :)))
hoş bulduk tatlışım bgn işi kırdım sizlerleyim bgn
iyiyim canım sen nasılsın hafif karın ağrım var ama o da çok az şimdi rezene çayı içtim mi geçer...doğurmadan önce bi adet sancısı çekerdim defnoş sayesinde geçti :))))
ayşeeeee kurabiyeden yaptım şu an fırındaaaaaaa
:))) hakatennnn öyleyizzz.
emoş diyorki ilkoşşş bak kotamı harcıyorm yapmazsannkızarım dedimki tamam indirrr birde güzel cd ye çektiii taktı dvd yeesıkıyorsa yapma 1 saat plates yaptım bu ara yaparım artık hahah onada yaptırdım zor beeee indiridği cddd top gibi yuvarlanma var ay çokkomik yaaaa gülme krizine girdi beni seyrederken
hımm bakalım nasıl olacak?
hadi iyi olur inş kaç bardak un kattın benim su bardagı kucuk..
evet kimininde geçmiyormuş ama ben üşüttüğüm zaman ağrıyor artık...önceden kendi gelmeden ağrısı gelirdi şimdi sesiz sedasız anlamıyorum bile olduğumu :)))o defneyi var yaa ben yerim sizin için bi dillendi bi dillendi gece bile uyanıyor bazen şakır şakır bişeyler anlatıyor beşiğinin üstündeki oyuncaklarına gece bile çocuk seviyoruz kalkıp :))))yiyim ben o cadıyıııııııı..genelde kadınlar ole soluyo
bardakla koymadım göz kararıı..su an çıktı fırından sıcak sıcak baktım tadına çook güzell.bi soğusun da o zaman daha da güzel oolacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?