Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsunnnn çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll

çok güzell fıstıkkkk afiyet olsunnn ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aa geçmiş olsun neyi var defnoşunn

çok kötü bişiyi yok soğuk algınlığından ötürü hafif enfeksiyonnu varmış oda biraz rahatsız ediyor sanırım defneyi.gece hiç uyumadı hep ağlıyarak uyandı..doğduğundan beri defne bi kere bile ağlayarak uyanmamıştır bende götürecektim zaten aylık kontrolune haftaya gidecektik hastalnınca erken gittik. ama doktorumuz iyi ki hemen gelmişsin dedi bebişlerde enfeksiyon çok hızlı ilerlermiş. haftaya bekleseydin ciğerlerine inebilirdi antibiyotik kullanabilirdin dedi..şükür soğuk algınlığı şurubuyla geçiştiricez...

afiyet olsunn kızlar tartı günü yaklaşınca herkess tutuyor kendini bakıyorumda:))) süpersinizzz

7 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***16
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 19
mihracee ***52
melekaysee ***31
faTTa83*** 10
elifezgi ***izinli
1.73 ***20
atessu ***izinli
hazos87 ***12
sergungunser***izinli
pisiq***32
canım canım ellerine sağlıkkkkk ama hani kupamDDDDDDDD

hahaha abartmışımm D ama ama hayatım insan sayar 100 rekorumu kırmak istiyorum:))))) aşkol meşkol emii:)

way way wayyy demek öylee :)) hıhhh birdahda yazarsam bir akşam yoktm sayfalar ilerleyememiş :) aslı oradan bağırıyor nerdesinizzzzzzzzz :)) üstüme alındım ilkoşummm nerdesin sensiz buranınt adı yok der gibiydi oysaDD
yaa şekerim çoklu cevabı sevmiyorum böylesii daha çok hoşuma gidiyor sen beni 7 den sonra sayma mademse

bende cezamı cekiim bare:))
üzerime düşen görevi yapmadım özür dilerim takımımdan...

afiyet osunnnnnn bence gayet güzelllllllllll çok beğendimm

canım bunu sesiz sakin bi şekilde geçiştirmek gibi bi seçeneğin yoktur ya tamam diyebilirsin böle bişeyde ya da hayır. sende hayır demeyi seçmişsin bu senin düşüncen ve hislerin..bunu dile getirmekte son derece haklısın..ama eşin uzatmak isterse uzatma derim güzelce açıklamanı yapmışsın zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…