- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.221
afiyet olsunnnn çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllsabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 /2 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
2 adet acı biber
1 adet yumurta
ögle:
7 adet parmak galeta
1 kk.peynir
ara:
1 dilim yaş pasta
akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi
3 adet (ceviz büyüklügünde) karnıbahar
2 çatal makarna(spagetti)
çok güzell fıstıkkkk afiyet olsunnn ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmenüm
kahvaltı
1 poğaça
ara
2 parmak buyukluğunde yarım poğaça
öğle
1 tost
ara
1 minik kase asure
akşam
3-4 kaşık bulgurlu salata
4-5 yemek kaşığı dereotlu patates(haşlama)
ara
1 tahıllı bar
spor
20-25 dak.eliptik
aa geçmiş olsun neyi var defnoşunn
sabah
sirkeli su
2 dilim ekmek
1 kk peynir
7 zeytin
1 tatlı kaşiği bal
omlet
öğlen
ayşenin güzel kurabiyelerinden 2 tane
ara
2 tane kuru kayısı
akşam
4 yk taze fasulye
salata
ara
yarımdan biraz fazla nar
1 tane küçük armut
aa madem ölee içerim walla zorla....
bebişine geçmiş olsun bende hastaneye gidiyorum akşam görüşürüz kızlar..
canım benim geçmiş olsun yaa..bol bol meyve sebze al..evet görüşemiyoruz.
canım canım ellerine sağlıkkkkk ama hani kupam7 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***16
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 19
mihracee ***52
melekaysee ***31
faTTa83*** 10
elifezgi ***izinli
1.73 ***20
atessu ***izinli
hazos87 ***12
sergungunser***izinli
pisiq***32
6 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***28
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 20
mihracee ***92+(sonrası sayfalara sığmamış sayamadım)
melekaysee ***34
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***16
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***32
kızlar efekt koyamadım valla kusura bakmayın...işe yaradı sayım yapmak koyun saymak gibi geldi uykum geldi:))
yaaa bu arada mihro canım ayın altısındaki sayını gördün mü şekerim?gözdoktoruna randevu aldım faturayı sana yollıycam haberin olsun:)))ayrıca da toplu alıntı için bi buton var artık onu yavaş yavaş kullansan yaff....yuhhh 92 üstü kızım site hafizasında bile o kadar mesajı saklayamıyo yaneeee:))şaka bi yana hayatım tek tek cevaplamak yerine toplu alıntı yapsan senin içinde kolaylık olur zannımca...kızlar ben yatıyorum herkeslere ii geceler....
bu arada bugünkü menü
sabah 1 poğaça 1 bardak ayran
ara yok
öğle 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara yok
akşam 1 kase aşure,6 yk kısır...
ara 1 kase yoğurt,yarım muzhep ekmek oldu ama elde olanı az tüketiyorum bu hafta(inş kilo almam.... ((
selam kızlarrrr...naberrrrr?ben sabahtan beri yoğundum çok şükür şimdi müsaitim siz neler yapıonuz?
dünkü menüm
sabah 1 poğaça 1 bardak ayran
ara yok
öğlen 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara yok
akşam 1 kase aşure,6 yk kısır
ara yarım kase yoğurt
ya kızalr bişey sorucam zaman zaman sizde de oluyo mu?aşırı çenem düştü benim bu aralar.....
bu arada ben artık eski ben dilim bunu anladım demin....evlendikten sonra apartmandaki herkesin doğumgünü geçti ufacik sebi sübyana bile hediyeler alındı falan gayet güzel.yani önem verdikleri bişey anlayacağınız......benim ilk doğumgünümde üstelik herkes bildiği halde ve pazar gününe denk geldiği halde sallamadılar düşünün...ben de sinir oldum elbette..neyse sonra kayınvalidem gitti evden yeni ve oyalı iki tülbent almış getirmiş kusuruma bakma falan die....bi de eşimin bi yeğeni var aramız çok iii.küüçük bi kız 5 yaşında..o çok ağladı halime...herkese hediye aldık fatma ablama almadık falan die...o da gitmiş kızcağız tokalarından 3-5 tane avuçlamış bunlar benim sana hediyem die getirdi falan...neyse işte bu şekilde geçti..bide üstelik aynı günün sabahı ailem bana taa diyarbakırdan çiçek göndermişler falan ona da şahit oldular..yani unutmalarına imkan yok yani..neyse hoş gördüm ve sorun etmedim o gün..fakat bir kaç kere yakın zamanda bana buradaki doğumgünümde hiç kimse hediye almadığı için kimse de benden bişey beklemesin dedim eşime laf arasında şaka yollu....demin yemekte bi aradaydık dio ki akşama annemin doğumgünü ne yapalım...ben de dedim ben hediye falan almam istersen sen al bizim adımıza....yok ben anlamam sen git al muhabebtine geldi..bende açık açık dedim tekrar bana kimse hediye almadı şimdiye kadar...bende kimseye almam yani....işim var falan dedim....neyse işte yok ne işin var bilmem ne...almıycam dedim açık açık....sonra da ayrıldık normal şekilde şimdi sorun şu ki:sizce bunu farkettirmeden mi yapmalıydım sessiz sedasız mı bu tavrımı belli etmeliydim yoksa açık ve net bişekilde sölemek mi daha mantıklı?ikisinden hangi yolu izlemek lazım mantık oalrak?yaa çok uzun yazdım ama hazır vaktim var paylaşmak için..paylaşıım istedim kusuruma bakmayın...
:))) ama ama şikayet var bendne sınıfın en yaramaz en gevezesi benmişim öğretmenimmmeline sağlık cnm hehehehe iyi katılımcıdır İlkoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?