- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.261
peki nasıl demliyosun canım?canım bende ilk içtiğim zaman hiç sevmemiştim ama alışıyorsun sonra sürekli içesin geliyor :)))
canımcım dediğim gibi kupa işareti bende çıkmıyo malesef...en çok saygıyla eğilebiliyorum önünde..bi de bu iki listeyi hazırlarken geceydi ve bi an önce hazırlayıp yatiim die bakıyodum yoksam kuapnın alası senin yafff...canım canım ellerine sağlıkkkkk ama hani kupamDDDDDDDD
valla ilkoşum ben daha saycaktım hakkaten 92ye kadarca cidden sayıyodum da bilgisayar hafızada o akdar tutuyomuşş yafhahaha abartmışımmD ama ama hayatım insan sayar 100 rekorumu kırmak istiyorum:))))) aşkol meşkol emii:)
bacım yaz zaten senin muhabbetine doyum olmuyo sorun yazman diil de arada bare toplu alıntı yap yoksa tüm gözler ve kupalar sana feda olsun yaaa nii diimeeeeekkk....way way wayyy demek öylee :)) hıhhh birdahda yazarsam bir akşam yoktm sayfalar ilerleyememiş :) aslı oradan bağırıyor nerdesinizzzzzzzzz :)) üstüme alındım ilkoşummm nerdesin sensiz buranınt adı yok der gibiydi oysaDD
yaa şekerim çoklu cevabı sevmiyorum böylesii daha çok hoşuma gidiyor sen beni 7 den sonra sayma mademse
sağolasın canım paylaşmadım o kaçamak yaptığım günü ama 2 gündür telafisini yapıyom zannımca.....afiyet osunnnnnn bence gayet güzelllllllllll çok beğendimm
canım bunu sesiz sakin bi şekilde geçiştirmek gibi bi seçeneğin yoktur ya tamam diyebilirsin böle bişeyde ya da hayır. sende hayır demeyi seçmişsin bu senin düşüncen ve hislerin..bunu dile getirmekte son derece haklısın..ama eşin uzatmak isterse uzatma derim güzelce açıklamanı yapmışsın zaten...
:))) ama ama şikayet var bendne sınıfın en yaramaz en gevezesi benmişim öğretmenimmm(
peki nasıl demliyosun canım?
canımcım dediğim gibi kupa işareti bende çıkmıyo malesef...en çok saygıyla eğilebiliyorum önünde..bi de bu iki listeyi hazırlarken geceydi ve bi an önce hazırlayıp yatiim die bakıyodum yoksam kuapnın alası senin yafff...Eki Görüntüle 303589
valla ilkoşum ben daha saycaktım hakkaten 92ye kadarca cidden sayıyodum da bilgisayar hafızada o akdar tutuyomuşş yaf
bacım yaz zaten senin muhabbetine doyum olmuyo sorun yazman diil de arada bare toplu alıntı yap yoksa tüm gözler ve kupalar sana feda olsun yaaa nii diimeeeeekkk....
yok estapiti piti yafff...ni dimeeekk sen bizim sınıfımızın cimcimesisin..bak kelebeğimiz vardı,çiçeğimiz de vardı bide cimcimemiz oldu yaaafff...yoksa şikayet ni dimekk haşaaaa sümme haşaaaaa...
hayrılısı cnaım inş senin dertlerinle birebir ilgilenebilecek bi terapist olur karşındakii..gelişmelerden haberdar et muhakkak....psikoloğa geldim..2 de randevum var.. Bakalım hayırlısı..
haklısın canım yaa en önemlisi hırpalamamk zannımca...bi küçük bişey ayarlıyım bence de...ya insanın alışamadığı karşıdakini bu kadar saf yerine açık açık koymaları...sanki sen hiç anlamıyosun da bi akıllı onlarrr.canım merhabaaa menün gayet güzel ok beğendim afiyet olsun.
asıl mevzuya gelrisekkkk yani ben neyapardımmmm bu durumdaa açıkcasıııı benim için çok aşırı birşey ifade etmeyen kişilerin sözlerine davranışlarına takılmazdımm böyle bir durumda bneim için önemli olan eşimdirrr eşimin beni düşünmesi bana hoş davranması gönlümü almasıdır hediyede önemli değil beni önemsediğini bilmem bana söyleceği güzel bir çift sözzz yeter inanki, onun dışındaaaaaa iylik yap denize at balık bilmezsee halik bilir demişler dimii içinden geliyorsa büyüktür al bir eşarp, telik bir mutfak penceresine çiçek vs.maddi değeri olmayan işte hatırladığını gösteren minik birşey. yapı itibariylee içi dışı bir bir insansan içinde tutamaz söylersinn ben gibi yutan biriysen takılmazsan yut gitsin derim, bununiçin eşinle kötü olmaya ters düşmeye değmez derim, şunu bil sadecee kişilerin davrnaışlarıla sana verdiğikleri değeri gör ona göre davrannn yani bir doğumgünü partisimi düzneleniyorr atılmaaa canla başlaaa uğraşmaaaa hırpalayıp yorma kendini ama bulun görevini yap tereyağından kılçekmek gibi olsun bir kupmpasada getirirsen denk getirisende bir defa sok lafınıDD birdahdada dile geitirip senin mutsuzluğunla mutlu etme kimseyi derim
sizleri çok sevmekkk:))) sırf mezun olmamak için bundan sonraki günlerdeeee verdiğim kiloları eksik bildirme kararı aldımm:))
fatt ım yazdığımı gördünmüüüüüü cezanıı yazarken esss geçmiş olabilirmisin
hayrılısı cnaım inş senin dertlerinle birebir ilgilenebilecek bi terapist olur karşındakii..gelişmelerden haberdar et muhakkak....
haklısın canım yaa en önemlisi hırpalamamk zannımca...bi küçük bişey ayarlıyım bence de...ya insanın alışamadığı karşıdakini bu kadar saf yerine açık açık koymaları...sanki sen hiç anlamıyosun da bi akıllı onlarrr.canım benim senden arada akıl almam lazım hakketen...ne mantıklı yol yafff....
sen ne ediin bu arada?
hangi mesajından bahsediyosun canım?
ne konuda öylemi düşünüyorum yaws balık hafızalı oldummmyok canım sen yeter ki mezun ol korumada nasılsa burdasın yafff...elbetteki muhabbet güzel ama hedefine erken varman daha önemli...bu arada açıklama yapıyorum ama cidden mi öle düşünüyosun?
selam kızlarrrr...naberrrrr?ben sabahtan beri yoğundum çok şükür şimdi müsaitim siz neler yapıonuz?
dünkü menüm
sabah 1 poğaça 1 bardak ayran
ara yok
öğlen 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara yok
akşam 1 kase aşure,6 yk kısır
ara yarım kase yoğurt
ya kızalr bişey sorucam zaman zaman sizde de oluyo mu?aşırı çenem düştü benim bu aralar.....
bu arada ben artık eski ben dilim bunu anladım demin....evlendikten sonra apartmandaki herkesin doğumgünü geçti ufacik sebi sübyana bile hediyeler alındı falan gayet güzel.yani önem verdikleri bişey anlayacağınız......benim ilk doğumgünümde üstelik herkes bildiği halde ve pazar gününe denk geldiği halde sallamadılar düşünün...ben de sinir oldum elbette..neyse sonra kayınvalidem gitti evden yeni ve oyalı iki tülbent almış getirmiş kusuruma bakma falan die....bi de eşimin bi yeğeni var aramız çok iii.küüçük bi kız 5 yaşında..o çok ağladı halime...herkese hediye aldık fatma ablama almadık falan die...o da gitmiş kızcağız tokalarından 3-5 tane avuçlamış bunlar benim sana hediyem die getirdi falan...neyse işte bu şekilde geçti..bide üstelik aynı günün sabahı ailem bana taa diyarbakırdan çiçek göndermişler falan ona da şahit oldular..yani unutmalarına imkan yok yani..neyse hoş gördüm ve sorun etmedim o gün..fakat bir kaç kere yakın zamanda bana buradaki doğumgünümde hiç kimse hediye almadığı için kimse de benden bişey beklemesin dedim eşime laf arasında şaka yollu....demin yemekte bi aradaydık dio ki akşama annemin doğumgünü ne yapalım...ben de dedim ben hediye falan almam istersen sen al bizim adımıza....yok ben anlamam sen git al muhabebtine geldi..bende açık açık dedim tekrar bana kimse hediye almadı şimdiye kadar...bende kimseye almam yani....işim var falan dedim....neyse işte yok ne işin var bilmem ne...almıycam dedim açık açık....sonra da ayrıldık normal şekilde şimdi sorun şu ki:sizce bunu farkettirmeden mi yapmalıydım sessiz sedasız mı bu tavrımı belli etmeliydim yoksa açık ve net bişekilde sölemek mi daha mantıklı?ikisinden hangi yolu izlemek lazım mantık oalrak?yaa çok uzun yazdım ama hazır vaktim var paylaşmak için..paylaşıım istedim kusuruma bakmayın...
psikoloğa geldim..2 de randevum var.. Bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?