Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üzerime düşen görevi yapmadım özür dilerim takımımdan...30
bitti sonunda yaff:)))

canım bende ilk içtiğim zaman hiç sevmemiştim ama alışıyorsun sonra sürekli içesin geliyor :)))
peki nasıl demliyosun canım?
canım canım ellerine sağlıkkkkk ama hani kupamDDDDDDDD
canımcım dediğim gibi kupa işareti bende çıkmıyo malesef...en çok saygıyla eğilebiliyorum önünde..bi de bu iki listeyi hazırlarken geceydi ve bi an önce hazırlayıp yatiim die bakıyodum yoksam kuapnın alası senin yafff...
hahaha abartmışımm D ama ama hayatım insan sayar 100 rekorumu kırmak istiyorum:))))) aşkol meşkol emii:)
valla ilkoşum ben daha saycaktım hakkaten 92ye kadarca cidden sayıyodum da bilgisayar hafızada o akdar tutuyomuşş yaf
bacım yaz zaten senin muhabbetine doyum olmuyo sorun yazman diil de arada bare toplu alıntı yap yoksa tüm gözler ve kupalar sana feda olsun yaaa nii diimeeeeekkk....

afiyet osunnnnnn bence gayet güzelllllllllll çok beğendimm
sağolasın canım paylaşmadım o kaçamak yaptığım günü ama 2 gündür telafisini yapıyom zannımca.....

:))) ama ama şikayet var bendne sınıfın en yaramaz en gevezesi benmişim öğretmenimmm(

yok estapiti piti yafff...ni dimeeekk sen bizim sınıfımızın cimcimesisin..bak kelebeğimiz vardı,çiçeğimiz de vardı bide cimcimemiz oldu yaaafff...yoksa şikayet ni dimekk haşaaaa sümme haşaaaaa...

kızzzz yerimmmm seniiiii teşekkür edeirm şekerimmm:) yaparım aradaa alıntı hehehe:)
aldığım en afilli kupaaA

yok estapiti piti yafff...ni dimeeekk sen bizim sınıfımızın cimcimesisin..bak kelebeğimiz vardı,çiçeğimiz de vardı bide cimcimemiz oldu yaaafff...yoksa şikayet ni dimekk haşaaaa sümme haşaaaaa...

sizleri çok sevmekkk:))) sırf mezun olmamak için bundan sonraki günlerdeeee verdiğim kiloları eksik bildirme kararı aldımm:))

psikoloğa geldim..2 de randevum var.. Bakalım hayırlısı..
hayrılısı cnaım inş senin dertlerinle birebir ilgilenebilecek bi terapist olur karşındakii..gelişmelerden haberdar et muhakkak....
haklısın canım yaa en önemlisi hırpalamamk zannımca...bi küçük bişey ayarlıyım bence de...ya insanın alışamadığı karşıdakini bu kadar saf yerine açık açık koymaları...sanki sen hiç anlamıyosun da bi akıllı onlarrr. canım benim senden arada akıl almam lazım hakketen...ne mantıklı yol yafff....
sen ne ediin bu arada?

sizleri çok sevmekkk:))) sırf mezun olmamak için bundan sonraki günlerdeeee verdiğim kiloları eksik bildirme kararı aldımm:))

yok canım sen yeter ki mezun ol korumada nasılsa burdasın yafff...elbetteki muhabbet güzel ama hedefine erken varman daha önemli...bu arada açıklama yapıyorum ama cidden mi öle düşünüyosun?

canım canımmmmmm estf.akıl vermek nedemek yok öyle bişi ufak bir paylaşımm bazen insna kendi içinde bulunduğu durumu göremiyor dışarıdan birisi daha mantıklı yaklaşabiliyor eminim benim durumum bu olsaydı sende bana farklı birşey söylemezdinn.
Ben iyiyimDD sana özleticem azcık kendimi hehehegidiyorum işte 3 gün yokumDD
eşimle konuştum çok morali bozuktuuu işte geirlmiş biraz onu sakinleştirdimmmmm onun dışında bir sorun yok şükür.

yok canım sen yeter ki mezun ol korumada nasılsa burdasın yafff...elbetteki muhabbet güzel ama hedefine erken varman daha önemli...bu arada açıklama yapıyorum ama cidden mi öle düşünüyosun?
ne konuda öylemi düşünüyorum yaws balık hafızalı oldummm
eksik bildirim yapma konusundaa kararlıyım

ben önce şunu merakediyorum kocan naptı sana doğumgününde..
bence doğru bir davranış olmuş.ama şu nokta önemli bundan sonra eşin lafı açsa bile hiç ağzını açma. Kendini yiyeceğine solemişsin ii olmuş senin açından ruh sağlığın açısından..ama bundan sonra bu konuda hediye alma konusunda sorumluluk falan alma..konu açılıncada kaç ortamdan.yani kurnaz davran bulaşma kızgınlığınıda kırgınlığınıda belli etme..benim fikrim tabi sen bilirsin..politik ol yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…