Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım merhabaaa menün gayet güzel ok beğendim afiyet olsun.
asıl mevzuya gelrisekkkk yani ben neyapardımmmm bu durumdaa açıkcasıııı benim için çok aşırı birşey ifade etmeyen kişilerin sözlerine davranışlarına takılmazdımm böyle bir durumda bneim için önemli olan eşimdirrr eşimin beni düşünmesi bana hoş davranması gönlümü almasıdır hediyede önemli değil beni önemsediğini bilmem bana söyleceği güzel bir çift sözzz yeter inanki, onun dışındaaaaaa iylik yap denize at balık bilmezsee halik bilir demişler dimii içinden geliyorsa büyüktür al bir eşarp, telik bir mutfak penceresine çiçek vs.maddi değeri olmayan işte hatırladığını gösteren minik birşey. yapı itibariylee içi dışı bir bir insansan içinde tutamaz söylersinn ben gibi yutan biriysen takılmazsan yut gitsin derim, bununiçin eşinle kötü olmaya ters düşmeye değmez derim, şunu bil sadecee kişilerin davrnaışlarıla sana verdiğikleri değeri gör ona göre davrannn yani bir doğumgünü partisimi düzneleniyorr atılmaaa canla başlaaa uğraşmaaaa hırpalayıp yorma kendini ama bulun görevini yap tereyağından kılçekmek gibi olsun bir kupmpasada getirirsen denk getirisende bir defa sok lafını DD birdahdada dile geitirip senin mutsuzluğunla mutlu etme kimseyi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…