Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne konuda öylemi düşünüyorum yaws balık hafızalı oldummm
eksik bildirim yapma konusundaa kararlıyım

yok yok hakkaten sende ayrı bi olgunluk var yaf...
yaaa aşkoll yaaa ben senin samimiyetine güvenerekten sölediydimm vallaaa...du bi barışma hediyesi gönderiim sana hemeenn...

canımcım kociş iki tane eşarp aldı ikisi de pierre cardin hem de maddi olarak sıkıntıda olduğumuz bi zamanda oldu bu olay...benim fikrim kayınvalide frenledi daha önceden herkesi gerek yok falan dedi..o da bu açığı kapatabilmek için öncesinde hazırlık yaptı bana sorun olmasın die..farkediyorum o da epey zorlanıyo iki arada kalmaktan ama diğer türlüde ben çok yıpranıyorum....neyse bu hamur çok su götürür....ben içimi döküp rahatlamak istedim sadece....iiki varsınız...şimdiye bu kadar skınıtıya 80-85 kesin olmuştum yani((

yok yok hakkaten sende ayrı bi olgunluk var yaf...
yaaa aşkoll yaaa ben senin samimiyetine güvenerekten sölediydimm vallaaa...du bibarışma hediyesi gönderiim sana hemeenn...Eki Görüntüle 303597

ay canım yaaa teşekkür edeirmm :)))) çok güzel bu çiçeklerr hehe bayıldım hemenciktee sevindirik oluyorum:).
ama hakaten yokum 3-4 gün kaçağım izmir yolcusuyum hehe

ni demek cnm..ya böyle filmi aksiyonu seven bir kaynanan varsa mesafe koy azıcık.1001 yolu var kocana çaktırmadan suratınla sözünde yeri geldikçe rahatsızlığını belli et.ayağı azıcık kesilir hiç değilse..Başta belki sızlanır yüz vermediğini farkedip ama alışır bence zamanla.Tabi ayrıntıları bilmiyorum cnm bildiğim kadarıyla yorumalrım.

ay canım yaaa teşekkür edeirmm :)))) çok güzel bu çiçeklerr hehe bayıldım hemenciktee sevindirik oluyorum:).
ama hakaten yokum 3-4 gün kaçağım izmir yolcusuyum hehe
oo hayırdır ikinci balayı falan mı:)))))nere gidion kız hakkaten?

evet bütün gün 4 duvar arası olunca seviyo sanırım:)))
neyse kzılar size doyum olmuyo..ben daha ofisi toparlıycam..anca akşamı ederim yani...herkese kolay gelsiin..
VVEEEE YARIINN TARTIII VAARAAARRRRRRRRRRRRRR
İNŞ GÜZEL RAKAMLAR GÖRÜR HERKES...AKŞAM GİREMEM MALUM DOĞUMGÜNÜ ORG....

kızlar ben geldim
bugün müfettişler geldi okuldan sonrada toplantı yaptık anca geldim
burda hava iyice soğudu kar geliyooooommm diyoooooo :18:

ilkoşş cannıımmm yoksa hamişşmisin?birdeennn baaya mutlu oldun sankim yaaa?gitcrm meraktan dönüpp bi daha yaziim didimm

ay nerdee yok kız hamileli falaaannn amaçok istiyorum yaa ofsss:))
zaten öyle birşey olursaa duymayan kalmazzz heheh merak etme dolaylamam direk doğrudan pat diye sölerim:)))
zaten depreşiyor yine çocuk isteidğim

kızlar ben geldim
bugün müfettişler geldi okuldan sonrada toplantı yaptık anca geldim
burda hava iyice soğudu kar geliyooooommm diyoooooo :18:

canım hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmiş olsun uzunca birsüree rahat edersinizzzz gelmesinler birdhaa
ay aman gelsin neyaplaım yaa üsff fkorkutuyor zaten hava durumuda ben hazırım kar lastikleirmi taktırdım gelebilir

ay nerdee yok kız hamileli falaaannn amaçok istiyorum yaa ofsss:))
zaten öyle birşey olursaa duymayan kalmazzz heheh merak etme dolaylamam direk doğrudan pat diye sölerim:)))
zaten depreşiyor yine çocuk isteidğim

allah tez zamanda verir inş canım sana bir çocuk

bi zaten sen hamile kaldığıda bi de ben koca bulduğumda bütün dünyaya yayın yaparız

hoşbulduk canım
rehberliğe geldiler daha teftişe gelecekler sonra
ben istemiyom kar yaaa

allah tez zamanda verir inş canım sana bir çocuk

bi zaten sen hamile kaldığıda bi de ben koca bulduğumda bütün dünyaya yayın yaparız
ay amininş.
vallaaaa alalımelimize bir megafonDDD kiki ayşenin paylaştığı video gibi sen ben koca buldum deee bende kocayı bulmuştum amma çocuğu tutturamıyordum şimdik onuda hallettim diye bağıralım nedersin

hayrılısı cnaım inş senin dertlerinle birebir ilgilenebilecek bi terapist olur karşındakii..gelişmelerden haberdar et muhakkak....
gittiğim yerde aile terapisti yokmuş.. bende kişisel olarak görüştüm.. ilaçlarımı ihmal ettiğim için uyardı.. saatini bile geçirme dedi.. bitmeden hemen al.. biraz konuştuk.. eşinizle birbirinize alışamamışsınız dedi.. ailesi onun huzursuzluğundan nasıl zevk alabiliyor falan filan.. haftaya yine gel dedi.. bide aile terapisti önerdi...

güzel fikir ama ana haber bültenlerinede çıkak

canım yaaaaaaaa kış gelmedende yaz gelmiyorr gelsin gitsin biranönceeee :))

yaz gelincede tekrar kış geliyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…