- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.361
ayy canımmmmm nediye burunlarını sokuyorlarkii ne diyorlar alala ben anlamadım üfffff para pul falanmı istiyorlar
offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..
ya napiyim sinirlendiriyorlar beni ben bu yusufçuktan çok çekiyom ama bide tatlı sorma hiç kitap okumuyo ben bugün yanıma çağırdım bütün sınıfın önünde bana erkek sözü ver bu kitap haftasonu bitecek pazartesi anlatılacak söz mü dedim söz dedi eğer sözünü tutmazsan ne olursun dedim ordan kağan atladı kız
allahım ya akıl fikir versin eşinin ailesine
ayyy çok güzeldii salihaaa inan kendimi tutmasammmmm hepsini yiyebilirdimmm sadece ekmek yiyeiblirim yaniii okadar güzeldi.
çok lezzetli oluyor tavsiye ederim ekmek makinasını
kaynanamın huyu böyle 12 yıllık gelinine de aynısını yapıyor.. yüzüne hakaret ediyo.. 2 gelinlerini korkutarak alt etmişler benide aynı yapacaklar..
akıllarınca ailemle bağlarımı koparıp bunlara kul köle olmamı bekliyolar..
en çokta okumuş olmamı sindiremiyorlar
kaynanamın huyu böyle 12 yıllık gelinine de aynısını yapıyor.. yüzüne hakaret ediyo.. 2 gelinlerini korkutarak alt etmişler benide aynı yapacaklar..
akıllarınca ailemle bağlarımı koparıp bunlara kul köle olmamı bekliyolar..
en çokta okumuş olmamı sindiremiyorlar
alla alla yaa sana anlatmıyor mu canım ne konuştuğunu ailesiyle...seninlede paylaşması gerekmez mi..çok ilginç gerçekten insan çocuğunun mutlu olasını istemez mi yaaa
:))))) ay çok tatlılarrr yaaaa bıdık bunlarr demek kız olur hehe:))))) küçük onlar öğretmenleriiiiiiii kızma kızmaa:)
aminnnnnnnnnnnnnn biraz vicdan versin.. en güzel günlerimiz nasıl geçiyo
Allah Allah madem öyle neden senii aldılar gidip eğitimsizz birini alsaydılarrrrr bumudur yani sorun ay birde çalışssan demekki orta yerlerinden çatlayacaklarr ben olsam inatlarınaaaaaa mesleiğimide yapardım heee
ay neyse gaz vermeyeyimmm sen bişi yokk gibi davran onların konuşmalarını umursama sorma ne konuşuyorlar falan soğutma eşini kendinde ailesiyle senin arasında kalmasın seninle hep barışık olsunnnnn
sorun da burda benim görmemezlikten gelmem..
onlara sinirlenip eve geliyo.. durduk yere sorun çıkarıyo.. normalde çok uyumluyuz.. ben istiyom diye körebe bile oynarız..
rabbim iyilik merhamet versin onlara
hayret doğrusu ne biçim insanlar var yaa..canım sen dikkatlı davran o tarz insanlar başkalarınıda kendi seviyesine çekmek isterler..sen ona değil ama kendine olan saygını yitirme seviyeni koru herzaman..kocanıda seviyorsan bazı şeyleri görmezden gel gitsin.
ilaçlarmı aksattığım için sinirlerim birz bozuktu 2 gündür rahatım.. hakanın ne anlatacağı kimsesi var ne de anlattıkları insan....
patates zamanııııı
soba bu işe yarıyo patesi atıp pişiriyoz
bana anlatmaz ailesinin kavgalarımıza sebep olmalarını görmemi istemiyo.. zaten bırakmadılar nişanlıykende... hep aramıza girdiler...
neyse boşverin biz dalgamıza bakalım..
ben varya bunu ne diye okuyorum biliyormusun ''plates zamanı'' alla alla diyom ne alaka plates le soba sonra atıp pişiriyoz diyince fark ettim yemin olsun ki bozdum kafayı platesle :)))
ilaçlarmı aksattığım için sinirlerim birz bozuktu 2 gündür rahatım.. hakanın ne anlatacağı kimsesi var ne de anlattıkları insan....
patates zamanııııı
soba bu işe yarıyo patesi atıp pişiriyoz
yawrum yerim ben yusufu yawsssss :))))) tam çocukçaaa cevappppp:)))arkadaşalrım hala güler 1. sınıftayken kitaptaki soruları cevaplıyorlar soru şu
çoğunluğun aldığı kararla oynanan oyunu oynamak istemeyip küsep giden arkadaşınıza nasıl davranırsınız
yusufun yazdığı cevap ' niye oynamıyon ki'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?