Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrrrrrrr menümü yazayımmmmm

sabah
yarım simitt

öğlen
fesleğen soslu makarnaaa dolu dolu 1 çorba kasesi kadardı (tabağımın hepsi bitmedii )
yanında suu

akşam
1 kase lahan çorbası
8 minik hamsi (fırında)
yarım dilim cevizli çörek otlu kepek ekmek

ayy çok hoşmuş yaaaa:)))) ne denirkiii hahaha yusufçukk söylemiş söylecepğini hehe:) kızzzöğrencilerree güler yüz göster barim yavrum kıyamam onlaraa:))

çörekotlu ekmeğe bayılırım

offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..

allahım ya akıl fikir versin eşinin ailesine

ayy çok hoşmuş yaaaa:)))) ne denirkiii hahaha yusufçukk söylemiş söylecepğini hehe:) kızzzöğrencilerree güler yüz göster barim yavrum kıyamam onlaraa:))

ya napiyim sinirlendiriyorlar beni ben bu yusufçuktan çok çekiyom ama bide tatlı sorma hiç kitap okumuyo ben bugün yanıma çağırdım bütün sınıfın önünde bana erkek sözü ver bu kitap haftasonu bitecek pazartesi anlatılacak söz mü dedim söz dedi eğer sözünü tutmazsan ne olursun dedim ordan kağan atladı kız

ben sadece yorgunum ve de uykusuz defne gece hiç uyumamıştı çünkü....inşallah bgn uyur

bugün inş.uyurda sende dinlenir enerji toplarsın fıstıkkkkkkk
bugün markette Dr. Oetker markalarınaaa baktımmmm neler var diyee hehe seni düşündüm şekerim:))).
ama pek çeşit yokturr migrosa gidince bakim birde orada vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…