- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.321
canım ya sen orda yapamıycan ....
milli egitime ben dilekçe vercem .bu kız yapamıyo diyee.
neremden belli kıııız:))))))))))))))
bu hafta spor yapamadım..sınavlar çocugumun hastalıgı..anca 1kilo gitti herhalde sabah tartılırım ..
ee süper 1 kiloyu beğenmiyon mu?
çok kötü bişiyi yok soğuk algınlığından ötürü hafif enfeksiyonnu varmış oda biraz rahatsız ediyor sanırım defneyi.gece hiç uyumadı hep ağlıyarak uyandı..doğduğundan beri defne bi kere bile ağlayarak uyanmamıştır bende götürecektim zaten aylık kontrolune haftaya gidecektik hastalnınca erken gittik. ama doktorumuz iyi ki hemen gelmişsin dedi bebişlerde enfeksiyon çok hızlı ilerlermiş. haftaya bekleseydin ciğerlerine inebilirdi antibiyotik kullanabilirdin dedi..şükür soğuk algınlığı şurubuyla geçiştiricez...
yapamıyorsa başka iş yapsın tutan yok derler canım ya
aaayyy çok azzz
1 kiloyu beğenmiyo hanımefendi
ee süper 1 kiloyu beğenmiyon mu?
aminnnnnnnndaha iyi olur inş canım
sizleri çok sevmekkk:))) sırf mezun olmamak için bundan sonraki günlerdeeee verdiğim kiloları eksik bildirme kararı aldımm:))
kimse gelmemiş.hadi fato dogum gününde ya siz nerelerdesiniz..ben gündüz giremiyom ya akşam geçmişe dönmek zor oluyo..
yarın akşama nöbetteyim gelin de bol bol görüşelim kızlar.
emoşummmm ben buradayımm:)) geldim geldim nabersinnnnnnnn
teşekkür ederim teşekkür ederim:))))))) 59 direncimide kırdım kızlarrrrrrrrrrrrr
menümü yazıyorumm.
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
ögle:
1tabak pırasa
ara:
1 adet bardak ayran
akşam :
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi
özgecimm geçmiş olsun fıstıkkkkkkk defnemeee kıyamam ben onaa iyi bak oluymuuu:)
teşekkür ederim teşekkür ederim:))))))) 59 direncimide kırdım kızlarrrrrrrrrrrrr
olsun canımmmm öenmli olan ufaklığın sağlığı ayrıcaa hiç vermemiş değilsin ya 1 kg çok güzel benceeeee tebriklerrrrrrrrrrrrbu hafta spor yapamadım..sınavlar çocugumun hastalıgı..anca 1kilo gitti herhalde sabah tartılırım ..
ay evet az kaldı şekerimm inanamıyorum:))))))
hedefe az kalmış bakıyom da..
oglum iyi ama halsiz .okula göndermedim bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?