- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.381
hacanın fikri neyse zikride oymuş
sorun da burda benim görmemezlikten gelmem..
onlara sinirlenip eve geliyo.. durduk yere sorun çıkarıyo.. normalde çok uyumluyuz.. ben istiyom diye körebe bile oynarız..
rabbim iyilik merhamet versin onlara
eşinede yazık ya oda arada kalıyor
allah yardımcınız olsun
ben varya bunu ne diye okuyorum biliyormusun ''plates zamanı'' alla alla diyom ne alaka plates le soba sonra atıp pişiriyoz diyince fark ettim yemin olsun ki bozdum kafayı platesle :)))
emoşummmm ben buradayımm:)) geldim geldim nabersinnnnnnnn
kusura kalamyın ben açıktım ama ogluşum ders çalışıyodu..bende burdayıımmmmm
sagol canımmafiyett olsun çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmekkkkkkkkkkk:))
sana defneye geçmiş olsun canım..saol canım biraz daha iyi gibi bgn
evet ama sanki bidaki hafta veremeyecek gibi geliyo ozaman..olsun canımmmm öenmli olan ufaklığın sağlığı ayrıcaa hiç vermemiş değilsin ya 1 kg çok güzel benceeeee tebriklerrrrrrrrrrrr
sana da ne çok müfettiş geliyo anacım ..bugün müfettiş geldi ya bize
bana gelen müfettiş güler yüzlü bir adamdı hep gülümsüyordu
benim bi yusufum var müfettişe öğretmenim siz mutlu musunuz hep gülüyorsunuz dedi
demek ben asık suratlı oluyorum ki çocuğa garip geldi
afiyet olsun cnaımmmm kumpirr yapsanızaaaaa:)sade kumpir hımmmm
yazık ama yaa eşin içinde zor biliyormusun..bir de farkındaysa ailesinin dengesizliğinin utanıyor bile olabilir.
sana da ne çok müfettiş geliyo anacım ..
kaptanımmm yaa yıllardır görmediğim bir kilodayımm:)) hepinizee desteklerinizz için teşekkür ediyorumm çok çokk merciiiiiii:)
kızlarrrrrrrrrr menümü yazayımmmmm
sabah
yarım simitt
öğlen
fesleğen soslu makarnaaa dolu dolu 1 çorba kasesi kadardı (tabağımın hepsi bitmedii )
yanında suu
akşam
1 kase lahan çorbası
8 minik hamsi (fırında)
yarım dilim cevizli çörek otlu kepek ekmek
üzüldüm yaaaaaaaaaaa.offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..
sen gelip beni geçicen inşallah
inşallah canım ..ben sadece yorgunum ve de uykusuz defne gece hiç uyumamıştı çünkü....inşallah bgn uyur
allahım ya akıl fikir versin eşinin ailesine
ya napiyim sinirlendiriyorlar beni ben bu yusufçuktan çok çekiyom ama bide tatlı sorma hiç kitap okumuyo ben bugün yanıma çağırdım bütün sınıfın önünde bana erkek sözü ver bu kitap haftasonu bitecek pazartesi anlatılacak söz mü dedim söz dedi eğer sözünü tutmazsan ne olursun dedim ordan kağan atladı kız
ya evet..aminnnnnnnnnnnnnn biraz vicdan versin.. en güzel günlerimiz nasıl geçiyo
EVET ALTTAN ALMAKLA GEÇİNİLİYO ZATEN BEN BİLİYOM DEDİNMİ YÜRÜMÜYO EVLİLİKLER.hayret doğrusu ne biçim insanlar var yaa..canım sen dikkatlı davran o tarz insanlar başkalarınıda kendi seviyesine çekmek isterler..sen ona değil ama kendine olan saygını yitirme seviyeni koru herzaman..kocanıda seviyorsan bazı şeyleri görmezden gel gitsin.
arkadaşalrım hala güler 1. sınıftayken kitaptaki soruları cevaplıyorlar soru şu
çoğunluğun aldığı kararla oynanan oyunu oynamak istemeyip küsep giden arkadaşınıza nasıl davranırsınız
yusufun yazdığı cevap ' niye oynamıyon ki'
öyle canım herşey kendi istediği gibi olacak diye kendi çocuklarının mutsuz olmasını nasıl göze alıyorlar anlamıyorum
ben varya bunu ne diye okuyorum biliyormusun ''plates zamanı'' alla alla diyom ne alaka plates le soba sonra atıp pişiriyoz diyince fark ettim yemin olsun ki bozdum kafayı platesle :)))
özge inan anyı şeyi düşündüm ama yazmadım:))) plates zamanı diye okuyorumm aa patates yazmış yanlış yamzış dedim sonraa:)) dankaladı kafama:d
yok yok vereceksin hayatım sakın mıtivasyonunu düşürmeeeeeeeeeevet ama sanki bidaki hafta veremeyecek gibi geliyo ozaman..
.
sağol canım
evet boş boş patetes yiyom
bunun salatası olsa daha iyi olurdu ya neyse
gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy çok mutlu olmakkk aferin ilkoşaaa:):
valla diyecek söz bulamıyom süpersin.
:
inanmayacaksınız ama bende ..
yerim senii ben karışmammmmm :))
afiyet olsun afiyet olsunnnnnnnnnnnnn
ya evet..
en güzel yıllar oydu buydu geçiyo işte..
eşim bazen derki.ben bu günleri hiç görememişim diye..
oda çok etti zamanında şimdi binbir pişman.
ama benim kayınvalidem hep benden tarafa geçer.emineyle çocuklar yoksa Eskişehire adım atma der..
EVET ALTTAN ALMAKLA GEÇİNİLİYO ZATEN BEN BİLİYOM DEDİNMİ YÜRÜMÜYO EVLİLİKLER.
Ben geliyom siz gidiyonuz ya..
Biraz ben araveriyom
oglumla dönüşümlü kullanıyoz neti.......
kuzucum yaaaaaa sadece patatesle doyabildinmiiiiii salata yapsaydınn ama ama3 tane küçük patates yedim akşam yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?