Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sorun da burda benim görmemezlikten gelmem..
onlara sinirlenip eve geliyo.. durduk yere sorun çıkarıyo.. normalde çok uyumluyuz.. ben istiyom diye körebe bile oynarız..

rabbim iyilik merhamet versin onlara

amin canıımmmmmmmmmm sen eşinleee iyi ol gerekirse tüm dünyayla kötü olll inan hiç önemli değilDDd

ben varya bunu ne diye okuyorum biliyormusun ''plates zamanı'' alla alla diyom ne alaka plates le soba sonra atıp pişiriyoz diyince fark ettim yemin olsun ki bozdum kafayı platesle :)))

özge inan anyı şeyi düşündüm ama yazmadım:))) plates zamanı diye okuyorumm aa patates yazmış yanlış yamzış dedim sonraa:)) dankaladı kafama

emoşummmm ben buradayımm:)) geldim geldim nabersinnnnnnnn

bende burdayıımmmmm
kusura kalamyın ben açıktım ama ogluşum ders çalışıyodu..

afiyett olsun çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmekkkkkkkkkkk:))
sagol canımm

saol canım biraz daha iyi gibi bgn
sana defneye geçmiş olsun canım..
çocukların hastalıgı çok kötü oluyo..

olsun canımmmm öenmli olan ufaklığın sağlığı ayrıcaa hiç vermemiş değilsin ya 1 kg çok güzel benceeeee tebriklerrrrrrrrrrrr
evet ama sanki bidaki hafta veremeyecek gibi geliyo ozaman..

sana da ne çok müfettiş geliyo anacım ..

kaptanımmm yaa yıllardır görmediğim bir kilodayımm:)) hepinizee desteklerinizz için teşekkür ediyorumm çok çokk merciiiiiii:)

valla diyecek söz bulamıyom süpersin.

offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..
üzüldüm yaaaaaaaaaaa.

sen gelip beni geçicen inşallah

ay sadece gülüyorum..

ben sadece yorgunum ve de uykusuz defne gece hiç uyumamıştı çünkü....inşallah bgn uyur
inşallah canım ..

aminnnnnnnnnnnnnn biraz vicdan versin.. en güzel günlerimiz nasıl geçiyo
ya evet..
en güzel yıllar oydu buydu geçiyo işte..
eşim bazen derki.ben bu günleri hiç görememişim diye..
oda çok etti zamanında şimdi binbir pişman.
ama benim kayınvalidem hep benden tarafa geçer.emineyle çocuklar yoksa Eskişehire adım atma der..

EVET ALTTAN ALMAKLA GEÇİNİLİYO ZATEN BEN BİLİYOM DEDİNMİ YÜRÜMÜYO EVLİLİKLER.

ben varya bunu ne diye okuyorum biliyormusun ''plates zamanı'' alla alla diyom ne alaka plates le soba sonra atıp pişiriyoz diyince fark ettim yemin olsun ki bozdum kafayı platesle :)))

Ben geliyom siz gidiyonuz ya..
Biraz ben araveriyom
oglumla dönüşümlü kullanıyoz neti.......

emoşummm eskişehirlimisin sen yoksammmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…