Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslım tatlım ben çıkıyorummmmmmmm seviyorum seni yarın görüşrüzD:

tamam canım görüşürüz bende seviiiyyoooorrruuummm

gel ısıtayım canım

geliyorum canım çok iyi olur

ya tüm gün ayakta zor oluyo

aslı görmüyo herhalde ben de seviyom seniiii

gördüm gördüm

yaaaa aşkolsun emoş zaten bu sabah tartıldığımda 1 kilo vermişim:) bi günde alsam alsam kaç gram alcam kii..dikkat etcem zaten yani cezamı uygulayacağım yarın..annemin burda olması beni obur yaptı işte

selam hazos naber?ne zaman gidiyodu annen canım?yarın sabha için gerildim zannımca o yüzden uykum gelmio bi türlü....sen ne alemdesin?yedin mi sarmaları?

canım aynı çay demler gibi demleyebilirsin.benim fincan içi sallama kapsüllerim var onun içine katıyorum sallama çay gbi sıcak suda bekletiyorum..pratik bişi yani
tamam canım benim de süzgeçim var onla rahat oluyo...bakalım onu da deniyelim...bi de bugün tarçın çiğnedim acayip ii geldi resmen tokluk verdi muhakkak deneyin kızlarr...
offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..

bugün psikoloğa gittimya aile terapi merkezi varmış.. hakanla barışınca ilk iş oraya götürücem..

canım inş dediğin gibi düzelir düzelmez gidersiniz.....aile girince ve yorum yapınca ortalık karışıyo işte...

umarım bu sabahla aynı çıkarım..aynı çıkarsam tam 1 kilo verdim hehehhe
inşallah canım hepimiz aynı amaç için burdayız..

bende denedim tarçın çubugu evet işe yarıyo..
Demlediginiz ne kaçırmışım arada..

fatma nasılsın cnaım
ii aslım doğum günü çocuğunu eledik beledik bıraktık işte...heee hee heeee:))bu arada sabah ev tebriğine biri gelmişti büroya annemin arkadaşlarından...o küçük boy borcam getirmiti bende aynısından avrdı..bende onu kayınvalideye verdim....

canımcım rezene demliyosun çok işe yarıyomuş...
bu arada bugün yediklerim..
sabah 2 dilim ekmek,1 kk peynir
ara yok
öğle çeyrek tavuk döner
ara 5 hurma
akşam 3 lahana sarması,1 dilim börek,2yk yoğurt,2 yemek kaşığı puding
ara 1 mandalina
ve günü kapattık çok şükür

kızlar ben yatıyoruummm

iyi geceler canımmm...enerjini toparla da haftasonu bol bol ve rahatça girebilesin...

canım bende uyuyımm artık...kusura bakma sen geldin ben kaçıyorum gibi olcek ve de yanlız bırakçaz ama gözlerim kapanıyo artık....

selam hazos naber?ne zaman gidiyodu annen canım?yarın sabha için gerildim zannımca o yüzden uykum gelmio bi türlü....sen ne alemdesin?yedin mi sarmaları?

cumartesi gidiyor fatmacım..çok çabuk geçti günler yaaaa.ya bende gerildim bugun sabah kilo çok iyiydi bu kadar dolmaya bakalım ne olucak=)sen nasılsın?

kızlar az önce rezeneyle ilgili bişey okudum söyle diyor Rezene çayının iştah arttırıcı özelliğinden dolayı kilo problemi olup diyet yapan kişilerin kullanmaması iyi olur. Çünkü iştahları artacağı için diyette zorluk çekebilirler........

iyi yapmışın ayak üstü hediyeyi halletmişsin

yok canım bende çıkcam..

cumartesi gidiyor fatmacım..çok çabuk geçti günler yaaaa.ya bende gerildim bugun sabah kilo çok iyiydi bu kadar dolmaya bakalım ne olucak=)sen nasılsın?
canımm allah kavuştur.napcan herkesin evi ayrı yolu ayrı..

kızlar karar verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…