- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.421
aslım tatlım ben çıkıyorummmmmmmm seviyorum seni yarın görüşrüzd:
aslım tatlım ben çıkıyorummmmmmmm seviyorum seni yarın görüşrüzD:
gel ısıtayım canım
SABAH EKMEK 1 DİLİME İNMELİ BENCE VE AKŞAM 1 ADET MEYVE EKLE CANIM.HEM DİRENCİNİ TOPLA..
BENDE ÇOCUKLARA PORTAKAL DİLMİŞTİM.YEMEDİ EŞEK SIPALARI ANALARINA KALDI.NOLCAK FAZLADAN 1 PORTAKAL YEDİM ŞİMDİ DEBELEN DUR BAKALIM
aslı görmüyo herhalde ben de seviyom seniiii
hee doudum canım ondan önce elma yediydim iştahım kapandı
bari bugün yapmasaydın ya yarın yapsaydın
tamam fazla çıkarsan sen bu kiloyu bildirrDD bugünkü fazlalık sayılmazzz DDD
ay bu telafi günleri öldürcek beni..
Adını degiştirelim böyle çekici oluyo..
Ceza günü diyelim hakkaten daha caydırıcı oluyo..
anne deyince akan sular durulur diyon
dinlen canım bakarsın uymaz zilli..
mümkünse haftaya kadar tartılma..
hehe evet adı öyle oldu benim için ayşe kurabiyesiay çok hoşsun ya 1 tane ayşeekurabiyesi hehehehe
oo hayırdır ikinci balayı falan mı:)))))nere gidion kız hakkaten?
/QUOTE]
canım canıım hava değişikliğii olsun dye izmire kaçıyoruzzzz gezmeyeeee 3 gün takılıp geleceğizzz kaynım var orada bekarr onunlaaa gezeceğiz
oohh gez canım gezz inş ii gelir..bakarsın izmirin havası yarar da izmirli bi kızın olur inş....inan ki hep aklımda bi kaç kişi bu çocuk konuusnda...dua ediyorum hayırlısı bakalım....ay nerdee yok kız hamileli falaaannn amaçok istiyorum yaa ofsss:))
zaten öyle birşey olursaa duymayan kalmazzz heheh merak etme dolaylamam direk doğrudan pat diye sölerim:)))
zaten depreşiyor yine çocuk isteidğim
gittiğim yerde aile terapisti yokmuş.. bende kişisel olarak görüştüm.. ilaçlarımı ihmal ettiğim için uyardı.. saatini bile geçirme dedi.. bitmeden hemen al.. biraz konuştuk.. eşinizle birbirinize alışamamışsınız dedi.. ailesi onun huzursuzluğundan nasıl zevk alabiliyor falan filan.. haftaya yine gel dedi.. bide aile terapisti önerdi...
canım peki en önemlisi şu terapiden çıkınca rahatlamış hissettin mi kendini?öenmli olay bu...eğer ii geldiyse aynen devam...yok gerildiysen başka bi terapist bak muhakka...ama adına çok sevindim inan ki....bu gayretlerinin yüzüsuyu hürmetine ilişkiniz güzelleşecek inş....
tamam canım benim de süzgeçim var onla rahat oluyo...bakalım onu da deniyelim...bi de bugün tarçın çiğnedim acayip ii geldi resmen tokluk verdi muhakkak deneyin kızlarr...canım aynı çay demler gibi demleyebilirsin.benim fincan içi sallama kapsüllerim var onun içine katıyorum sallama çay gbi sıcak suda bekletiyorum..pratik bişi yani
offf şu ailesinden bıktım.. tam barışıyoruz hemen arıyolar.. uyuyo şimdine söylediler kimbilir.. hiç uyumaz akşamdan.. başı aağrıyo belli..
bugün psikoloğa gittimya aile terapi merkezi varmış.. hakanla barışınca ilk iş oraya götürücem..
inşallah canım hepimiz aynı amaç için burdayız..umarım bu sabahla aynı çıkarım..aynı çıkarsam tam 1 kilo verdim hehehhe
tamam canım benim de süzgeçim var onla rahat oluyo...bakalım onu da deniyelim...bi de bugün tarçın çiğnedim acayip ii geldi resmen tokluk verdi muhakkak deneyin kızlarr...
Canım inş dediğin gibi düzelir düzelmez gidersiniz.....aile girince ve yorum yapınca ortalık karışıyo işte...
ii aslım doğum günü çocuğunu eledik beledik bıraktık işte...heee hee heeee:))bu arada sabah ev tebriğine biri gelmişti büroya annemin arkadaşlarından...o küçük boy borcam getirmiti bende aynısından avrdı..bende onu kayınvalideye verdim....fatma nasılsın cnaım
inşallah canım hepimiz aynı amaç için burdayız..
bende denedim tarçın çubugu evet işe yarıyo..
Demlediginiz ne kaçırmışım arada..
kızlar ben yatıyoruummm
inşallah canım hepimiz aynı amaç için burdayız..
bende denedim tarçın çubugu evet işe yarıyo..
Demlediginiz ne kaçırmışım arada..
selam hazos naber?ne zaman gidiyodu annen canım?yarın sabha için gerildim zannımca o yüzden uykum gelmio bi türlü....sen ne alemdesin?yedin mi sarmaları?
iyi yapmışın ayak üstü hediyeyi halletmişsinii aslım doğum günü çocuğunu eledik beledik bıraktık işte...heee hee heeee:))bu arada sabah ev tebriğine biri gelmişti büroya annemin arkadaşlarından...o küçük boy borcam getirmiti bende aynısından avrdı..bende onu kayınvalideye verdim....
Canımcım rezene demliyosun çok işe yarıyomuş...
bu arada bugün yediklerim..
Sabah 2 dilim ekmek,1 kk peynir
ara yok
öğle çeyrek tavuk döner
ara 5 hurma
akşam 3 lahana sarması,1 dilim börek,2yk yoğurt,2 yemek kaşığı puding
ara 1 mandalina
ve günü kapattık çok şükür
yok canım bende çıkcam..iyi geceler canımmm...enerjini toparla da haftasonu bol bol ve rahatça girebilesin...
Canım bende uyuyımm artık...kusura bakma sen geldin ben kaçıyorum gibi olcek ve de yanlız bırakçaz ama gözlerim kapanıyo artık....
canımm allah kavuştur.napcan herkesin evi ayrı yolu ayrı..cumartesi gidiyor fatmacım..çok çabuk geçti günler yaaaa.ya bende gerildim bugun sabah kilo çok iyiydi bu kadar dolmaya bakalım ne olucak=)sen nasılsın?
kızlar karar verin..kızlar az önce rezeneyle ilgili bişey okudum söyle diyor rezene çayının iştah arttırıcı özelliğinden dolayı kilo problemi olup diyet yapan kişilerin kullanmaması iyi olur. çünkü iştahları artacağı için diyette zorluk çekebilirler........
kızlar ben de kaçar...bebeğe bakımın ilk nöbeti annemin bu gece hehhe yatıyım 2 de sıra bana gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?