Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tbrk hazall

kızlar çok güzel..
az çok herkes vermiş ne güzel
fato cugum senin hakkında demiştim zaten bu aralar sen alma yeter..gelen gidenle yemesen olmaz..sen den daha sonraki haftalar bekliyorum artıkk..
hepinizi öpüyorum

menüm

sabah sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1kk peynir
1 yumurta beyazı

ara:
5 y.k. Aşure

ögle:
1 avuç içi kadar tavuk graten

ara:
1 adet sigara böregi

akşam:
1 kepçe(10yk. çorba)
avuç içi kadar tavuk graten

gece acıkırsam 1 ayva

Son düzenleme:
selam kızlar....naberrr?ben de eve yeni geldim.bu akşam eşim yok arkşı askere gitcek onunla yemeğe çıktılar..ben de evdeyim.akşam yemeğimi yemedim daha....birazdan yemek yiycem ama ondan önce koca bi kupa yeşil çay içtim 15-20 dakka beklemem daha etkili olur zannımca...bi de bu gece ütü yapcem bol bol:)))sizde ne var ne yok?
bu arada menümü paylaşıyım hemencik
sabah kahvaltıyı yazmıştım
ara 5 hurma,1 bardak ayran
öğlen bi urfa dürüm(biliyorum fazla ama ne yapayım çoktandır yememiştim)
ara 1 bardak ayran
akşam 1 tavuk göğsü haşlanmış,yarım bardak yoğurt.(birazdan yiycem)
ara 1 meyveyle kapatmam lazım öğlenki açığı telafi için

tavuk gögsünün ölçüsünü anlamadım ama gzel.dürüm de afiyet olsun........

güzel menü afiyet olsun..ya bi şey sorcam aşurenin kalorisi ne kadar acep?geçen bende yedim ya ama dert oldu içime?yüksek dedi arkadaş ama ne kadar yani?biliyon mu şeker sen?
ben geldim
hem grip olacam
hem regl oldum düşünün halimi kendimi çok bitkin hissediyorum
kaptanım geçmiş olsun yaf..tere bulursan tere ye..bulamazsan tohumunu al evde yetiştir...ben aldım bakalım bu haftasonu ekicem inş..

tavuk gögsünün ölçüsünü anlamadım ama gzel.dürüm de afiyet olsun........
marketten aldığımız tavuk göğsü varya onun 1 tanesinin yarısı sanırım...ahanda bunlardan ortadaki kadar....,

Eklentiler

• $tavuk-eti.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 28

kanımca yüksektir.ben ilk defa aşure yedim daha.yemek kaşıgı ile kaseye sayarak koydum valla kasenin dibinde kaldı.çay kaşıgı ile yedim çokyemiş olayım diyee :=)
ay süpersin ya ..fotolara bak..
ben de öglen yedigim sagdaki akşam yedigim soldaki kadardı..
aynı tabagı almışız herhalde..

kaçıncı olmuşuz acep

iyyiz cnm
hazır kocişin yok sende kız arkadaşlarınla plan yapsana ne ütüsü yaparsın sonra ütüyü..Sonra hanım annen çökecek başına :)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

faTTa83, melekaysee, 1.73, fiyona_07
kızlar yavaş yavaş damlıyo herkes:))hoşgeldiniz:))

hee o tabağıma uzanan el senin miydi kız:)))yaa ben aşureyi çok seviyorum ama sırf korkumdan yanaşmıyorum açıkcası...yoksa tabak tabak yerim..geçen 1 defaya mahsus yedim..bu arada du bakiim bi aşurenin kalorisine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…