- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.561
off canım zapzayıf olmak istiyo
haklısın bebeğim.. Hemşireydin demi senhahaha hihihi hohohohayır dedigin kişiye bakarmısın..zayıf olmak istiyomuş.hemded zapzayıf......kıııızzzzzzzzzzzzzzıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmben normal şişman olmak istiyom biliyonmunormal şişman
haklısın bebeğim.. Hemşireydin demi sen
kolay gelsin.. Eliptik kullaniyonmuevet canımmnöbetteyim şuan
kolay gelsin.. Eliptik kullaniyonmu
hahaha hihihi hohoho
hayır dedigin kişiye bakarmısın..
zayıf olmak istiyomuş.
hemded zapzayıf......
kıııızzzzzzzzzzzzzzıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
ben normal şişman olmak istiyom biliyonmu
normal şişman
benim eliptigim olsa onunla çiftleşir hiç ayrılmazdim :) :)teşekkürler caanım .bisiklet?kondüsyon bisikleti var.ama bu hafta hiç bir spor yapamadım..
hoşgeldin cınımmmmmhahahahahhahha
pisiq+, aynalar+
nerdesiniz kızlarr.....
hoşgeldin cınımmmmm
sizinle konuşunca mikemmel oluyorum herşeyi unutuyom :)hoşbulduk cnaım nasılsın
gülme kı dogru degilmi..zapzayıf olmak istiyomuş ben 100 olmak istiyom.ozayıf...bide bunu bana söylüyo..hahahahahhahha
anam bu hafta çocuklardan birinin yazılıları,birinin hastalıgı..benim eliptigim olsa onunla çiftleşir hiç ayrılmazdim :) :)
geldim geldim oynuyodumda beyazda kubat var türkü çığıırdı
sizinle konuşunca mikemmel oluyorum herşeyi unutuyom :)
sizinle konuşunca mikemmel oluyorum herşeyi unutuyom :)
gülme kı dogru degilmi..zapzayıf olmak istiyomuş ben 100 olmak istiyom.ozayıf...bide bunu bana söylüyo..
hoşgeldin ben de feriha seyrediyodum
trt de bay evet vardi onu izliyordum şimdi yatağa girdim.. Biraz egzersiz yapacaktim.. yorgunumgülme kı dogru degilmi..zapzayıf olmak istiyomuş ben 100 olmak istiyom.ozayıf...bide bunu bana söylüyo..anam bu hafta çocuklardan birinin yazılıları,birinin hastalıgı..hoşgeldin ben de feriha seyrediyodum
sen hayata hep gül
oda sana gülsün..
benim felsefem budur...
trt de bay evet vardi onu izliyordum şimdi yatağa girdim.. Biraz egzersiz yapacaktim.. yorgunum
bana ters tepki yaptı hayat:) amaaan bi uyurum herşeyi unuturum oh iyiki uykum derinsen hayata hep güloda sana gülsün..benim felsefem budur...
ben o hayatı bir elime geçirsem var ya
oy senin ağzın yiyim.. :)ben o hayatı bir elime geçirsem var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?