- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.541
inşallah ben haftaya evde olduğum için kendimden umutluyum çünkü evdeyken daha az ve sağlıklı yiyorum dişardayken ipin ucu kaçabiliyor
ben evdeyken daha çok yiyorum okuldayken farketmiyorum zaman geçiyor
bugün regl oldum 10 gün sürer o yüzden 500 gr benim hedefim
inşallah ben haftaya evde olduğum için kendimden umutluyum çünkü evdeyken daha az ve sağlıklı yiyorum dişardayken ipin ucu kaçabiliyor
gelecek hafta hedef listesi
aynalar*** 90,3
emidaf ***
fiyona_07*** 62
mihracee ***
melekaysee ***
fatta83 ***
1.73 :108*** 106
hazos87 ***
pisiq ***
canım ben kendimi oyalıyorum spor yapıyorum ama dişardeyken beklentim oluyor niyeyse..hele ki kayınvalideme gittiğimde öle ciğerci kediler gibi bekliyorum kadının evinde sürekli yiyecek bişiler var:))))))))))))
başlangıç ve hedef diye olsa ben kiloları unutyom da..
gelecek hafta hedef listesi
aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8-
fatta83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5-
pisiq ***73,8-
kızlar hepinize iyi geceler öpüldünüz
canımmm geçmiş yapıyordum.. Sabahtan beri okumadim baya ilerlemis.. Napim ben iyiyim desem yalan demesem anlamı yok... Çevrimiçi değilim bu aralar hayattasalihacım aşağıda seni görüyorum nasılsın
off canım zapzayıf olmak istiyopisiq+, aynalar+nerdesiniz kızlarr.....
[napsın kızım aslı bekledi bekledi gitti.ses etmedin sende..canımmm geçmiş yapıyordum.. Sabahtan beri okumadim baya ilerlemis.. Napim ben iyiyim desem yalan demesem anlamı yok... Çevrimiçi değilim bu aralar hayatta
geçmiş yaptım o yüzden görmedim puff[napsın kızım aslı bekledi bekledi gitti.ses etmedin sende..[[/COLOR]COLOR="#0000CD"][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?