- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.621
ben evdeyken daha çok yiyorum okuldayken farketmiyorum zaman geçiyor
GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ
aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8-
faTTa83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5-
pisiq ***73,8-
hahaha hihihi hohoho
hayır dedigin kişiye bakarmısın..
zayıf olmak istiyomuş.
hemded zapzayıf......
kıııızzzzzzzzzzzzzzıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
ben normal şişman olmak istiyom biliyonmu
normal şişman
walla yine aynı.. küsüz.. annesiyle knuşmuştu.. off küsüz yani barışınca ilk iş aile terapi merkezine gitcezne ypıyorsun canım iyi misin? ben bir haftadı pek takip edemiyorum annem burda olduğu için nasıl evde durumlar?
benim eliptigim olsa onunla çiftleşir hiç ayrılmazdim :) :)
sizinle konuşunca mikemmel oluyorum herşeyi unutuyom :)
sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara
1 gofret
1 bardak çay
öğle
2 köfte
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
5 çubuk kraker
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
bol kalori yakımlı mutlu bir haftasonu diliyorum herkeşlere
:=)
1.73 : 108***106
walla yine aynı.. küsüz.. annesiyle knuşmuştu.. off küsüz yani barışınca ilk iş aile terapi merkezine gitcez
haklısın bi kere yaptım leslie güzeldiyanlış bir düşünce eliptik zayıflamada cok etkili değil bende var her gun yapıyorum..tabiki etkisi var ama bi fitness bi koşu bandı kadar yağ yakamıyorsun.Sadece ısınıp ek hareketler yapıyorum ben. Bİrde gerçekten hareket etmek istiyorsan bi sürü aletsiz video var internette onları yapabilirsin..Doktorlar aletsiz kendi kasınla yapılan sporun daha cok yağ yaktırdıgını soluyo. leslie ile yürüyüşe bi bak sen..
malesef karşı tarafın kötü niyetli olduğunu baştan anlamadım şimdide inanmıyo banaAllah allahh kıs siz gidin bir an önce boyle olmaz hayatım birde cocuk diyorsun.Annesiyle konustu diye sana küsüyorsa EŞinin bu davranışı da normal değil.Ailesine yüklenme yani her şeyi.Eşinin ayırması lazım bazı şeyleri..
napim iyi olmaya çalışıyomGünaydın pisiqim naber bende sana yazıyordumm.. nasılsın??
aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8-64.0
faTTa83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5-
pisiq ***73,8-
walla yine aynı.. küsüz.. annesiyle knuşmuştu.. off küsüz yani barışınca ilk iş aile terapi merkezine gitcez
yanlış bir düşünce eliptik zayıflamada cok etkili değil bende var her gun yapıyorum..tabiki etkisi var ama bi fitness bi koşu bandı kadar yağ yakamıyorsun.Sadece ısınıp ek hareketler yapıyorum ben.
Bİrde gerçekten hareket etmek istiyorsan bi sürü aletsiz video var internette onları yapabilirsin..Doktorlar aletsiz kendi kasınla yapılan sporun daha cok yağ yaktırdıgını soluyo.
leslie ile yürüyüşe bi bak sen..
günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın örtmenimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?