- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.641
bende alınayım üzerime bari gunaydınnn
tabiki de sana da günaydın örtmenimmmm..ayşe kıymalı pidenden denicem ama p.tesi denicem.6 beze çıkmış galiba tam okumamişim...ben yarısını yapayım bari 2 kişiyiz bitmez di mi:)
dışarda bir fırtına var kiii :18::18::18::18::18:
bol kalori yakımlı mutlu bir haftasonu diliyorum herkeşlere
:=)
1.73 : 108***106
aynı hedefleri koymuşuz sana yetişirim inşallah bende 800 gr hedefi koydum :)
bende evdeyken az yiyiorum dışardaki şeyler daha mı cazip geliyo ne :)
selam kızlar anca gelebildim
komşunun çocukları netten ödev araştırmaya geldiler sonra oyun oynayabilir miyiz dediler bende tamam dedim sonrada kalkmak bilmediler benmde kalkın diyemedim tabi şimdi gittiler
nasılsınız
9 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***38
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 16
mihracee ***izinli
melekaysee ***17
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
1.73 ***48
atessu ***izinli
hazos87 ***7
sergungunser***izinli
pisiq***19
kızlar bununla birlikte bitti görev..ben artık çıkıyorum gözlerim kapanıyor...görüşürüz...
çogunlukizinli olunca birincilik bana kalmışş
nazco kim??????
yarına hazırlarım:) ama akşama olur değil mi annem gidecekte yarın
hehehee zaten ödev bahanedir canım asıl niyet oyun oynamaktır..biz iyiyiz canım ben iznimi imzaladım bu hafta evdeyim yuppiiiiiii:)))))))))))))))))
kızlar dün akşam halamlara gittik giremedim..bu arada herkes çok zayıflamışsın dedi..bişey kalmamış eski haline dediler..bi sevindim ki sormayın hehehhe...eski pantolonlarımın olmasına az kaldı ayyyyyyy...sonradan aldığım bi pantolon vardı o da popomdan düşüyo hehhehe..çook mutluyum ayy iyiki girmişim bu takıma=)
bi deee..evde giydiğim bazı esofman altlarım olmuyordu yani kalçadan sıkıyordu rahat oturamıyordum dğn dedim bi giyiyim yuppiiiiii olduuu=)
bende evdeyken az yiyiorum dışardaki şeyler daha mı cazip geliyo ne :)
walla yine aynı.. küsüz.. annesiyle knuşmuştu.. off küsüz yani barışınca ilk iş aile terapi merkezine gitcez
günaydın örtmenimmmmmmmmmmmmm
günaydın naber??
çocuk gibi... off şu ailesinin etkisinden kurtulamıyor.. bunlar yakında bitecek eminimcanım niye küstü açıklama yapıyor mu durup dururken küsülür mü bi kavga olur tartışma olur küsülür
sanki ben bayılıyorum böyle olmayaoff ya bi düzelemediniz sizde poffffff
GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ aynalar*** 90,8-90,3 emidaf ***67- fiyona_07*** 62,8-62 mihracee ***59,7- melekaysee ***64,8- 64 faTTa83 ***70,8- 1.73 *** 108-106 hazos87 ***62,5- 61,5 pisiq ***73,8-73,5GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ aynalar*** 90,8-90,3 emidaf ***67- fiyona_07*** 62,8-62 mihracee ***59,7- melekaysee ***64,8- 64 faTTa83 ***70,8- 1.73 *** 108-106 hazos87 ***62,5- 61,5 pisiq ***73,8-
öyle zaten hergün gelip 1 sayfa ödev çıkartıyor sonra saatlerce oyun
ohh ne güzel dinlen iyice defnecikle zaman geçir
cadı nasıl iyidir inş
sanki ben bayılıyorum böyle olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?