Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar anca gelebildim
komşunun çocukları netten ödev araştırmaya geldiler sonra oyun oynayabilir miyiz dediler bende tamam dedim sonrada kalkmak bilmediler benmde kalkın diyemedim tabi şimdi gittiler
nasılsınız

hehehee zaten ödev bahanedir canım asıl niyet oyun oynamaktır..biz iyiyiz canım ben iznimi imzaladım bu hafta evdeyim yuppiiiiiii:)))))))))))))))))

ellerine sağlık canım gözün aydın kurtuldun

çogunluk izinli olunca birincilik bana kalmışş

canım siz takıma girmeden izne ayrılmıştı

yarına hazırlarım:) ama akşama olur değil mi annem gidecekte yarın

olur canım

hehehee zaten ödev bahanedir canım asıl niyet oyun oynamaktır..biz iyiyiz canım ben iznimi imzaladım bu hafta evdeyim yuppiiiiiii:)))))))))))))))))

öyle zaten hergün gelip 1 sayfa ödev çıkartıyor sonra saatlerce oyun

ohh ne güzel dinlen iyice defnecikle zaman geçir
cadı nasıl iyidir inş

bi deee..evde giydiğim bazı esofman altlarım olmuyordu yani kalçadan sıkıyordu rahat oturamıyordum dğn dedim bi giyiyim yuppiiiiii olduuu=)

süper tebrik ederim canım

bende evdeyken az yiyiorum dışardaki şeyler daha mı cazip geliyo ne :)

sizin dışarda yeme şansınız varda ondan ben okulda ne bulupta yiyeyim kantin bile yok

walla yine aynı.. küsüz.. annesiyle knuşmuştu.. off küsüz yani barışınca ilk iş aile terapi merkezine gitcez

canım niye küstü açıklama yapıyor mu durup dururken küsülür mü bi kavga olur tartışma olur küsülür

GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ

aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8- 64
faTTa83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5- 61,5
pisiq ***73,8-

GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ aynalar*** 90,8-90,3 emidaf ***67- fiyona_07*** 62,8-62 mihracee ***59,7- melekaysee ***64,8- 64 faTTa83 ***70,8- 1.73 *** 108-106 hazos87 ***62,5- 61,5 pisiq ***73,8-
GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ aynalar*** 90,8-90,3 emidaf ***67- fiyona_07*** 62,8-62 mihracee ***59,7- melekaysee ***64,8- 64 faTTa83 ***70,8- 1.73 *** 108-106 hazos87 ***62,5- 61,5 pisiq ***73,8-73,5

sanki ben bayılıyorum böyle olmaya

bitecek canım senin çok sabırlı olman lazım sadece..belli bi süre sonra bi kacak ki senle ondan başka kimse yok aslında...canım sen ailesine hiç bi laf etme sadece.sen ne kadar çok onları konuşursan o da o kadar çok onları önemsiycek inan bana ben yaşadım biliyorum..şimdi ben onlar senin ailen git gör desemde gitmez eşim.eskiden beni almaz dı yanına tek başına onları görmeye giderdi çok canım sıkılırdı böle yapmassına beni niye götürmüyorsun ben senin eşin değilmiyim derdim..sen sevmiyorsun yaa onları derdi ne zaman ki ben sevmeye başladım eşim de o kadar önemsememeye başladı..bazen taktikleri değiştirmek lazım..biz var ya hiç abartmıyorum evliliğimiz ilk yılını cehennem gibi geçirdik ben bu evliliği oturatana kadar her yolu denedim..ama en sonun da bir evliliğin yürümesi için gereken tek şeyin sevgi saygı ve arada bazı şeyleri görmezden gelmenin olduğunu öğrendim..önemsiz şeyleri önemli yapıp evliliğinizi birbirinize zehir etmeyin..sen şefkatle yaklaş ne oldu canım neden canın sıkkın de,ne konuştunuz boş ver canını sıkma de,onlar senin ailen de,sen haklısın de belli bi süre sonra bu şekilde alttan alarak tepesine çıkmış olacaksın bak görürsün

slm kızlar nbrsinizzzzz
ben izmirdeyim hepinizee kocaman sevgilerrDD
bir geçmiş yapayım izinliyim ama yinede net bulunca girdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…