- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.761
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
şeker aynı günün öğleni bana büroyu tebriklemeye gelen oldu 2 kişi..onlar küçük boy borcam getirmişler...akşama kadar eşimle hiç konuşmadık bu konuyu..akşam da ben anneme hediye ayarladım dedim...o da ben de kızkadeşime söledim dedi...olsun ben yine de veriim hediyeyi dedim..zaten ben gelinceye kadar çocuklar kavga etmişler kutlama falan olmamış herkes hemen dağılmış..ben de akşam geldim herkesin içinde bu senin dedim kadın duygulandı bi de şunu anladım konuşmasından utanmış bana doğumgününde o şekilde davranmaktan...neyse ii oldu bu tür ters hareketlereuymadan ama alfını da sakınmadan hareket etmeli zannımca...
kızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee
menüm
sabah 1 dilim salçalı ekmek
ara yarım nar
öğle 2 dilim ekmek,10 zeytin,2 yemek kaşığı domates sosu
ara yarım muz
ara 1 kase aşure
akşam 1 çiğ köfte dürüm
ara yok
şimdi de yeşil çayımı içtimm...aslında çiğ köfte yoktu menümde akşam yemeği oalrak aşure yemiştim ama eşim getirince bütün gün doğru düzgün bişey yemediğimi afrkettim ve yedim....yoksa aşureyi 3-5 kaşıkta bırakırdım
bölw izinliye can kurbankızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee
hımss bencee güzel olmuş bak utanmışş heheh bazen bu dili kullanmak işe yarıyorr hayatımm:))
birdaha farklı olr inş..
eşindeee hem çaktırmamıştırrr ama mutlu olmuşturrr
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
şeker aynı günün öğleni bana büroyu tebriklemeye gelen oldu 2 kişi..onlar küçük boy borcam getirmişler...akşama kadar eşimle hiç konuşmadık bu konuyu..akşam da ben anneme hediye ayarladım dedim...o da ben de kızkadeşime söledim dedi...olsun ben yine de veriim hediyeyi dedim..zaten ben gelinceye kadar çocuklar kavga etmişler kutlama falan olmamış herkes hemen dağılmış..ben de akşam geldim herkesin içinde bu senin dedim kadın duygulandı bi de şunu anladım konuşmasından utanmış bana doğumgününde o şekilde davranmaktan...neyse ii oldu bu tür ters hareketlereuymadan ama alfını da sakınmadan hareket etmeli zannımca...
ekmekler çok olmuş gibi sankim:) söyleyene bak yalnız ben tam fenayım yaaaaaaaaaa
evet canım öğlenki 1 dilim olabilirdi de işte akşam yemeğinde son anda değişiklik oldu..bu arada çiğ köfte dürümünün lavaşı normal dürüm lavaşının yarısı...toplamda 262 kaloriymiş..bilgimize...çok uygun bi ana öğün aslında..bol yeşillikli çünkü...
aayyy ne oldu canım ben kaçırmışım :26:
canım çektiii
kaptancım senin için alıntı yapıorum
faTTa83 kullanıcısından alıntı
ya kızalr bişey sorucam zaman zaman sizde de oluyo mu?aşırı çenem düştü benim bu aralar.....
bu arada ben artık eski ben dilim bunu anladım demin....evlendikten sonra apartmandaki herkesin doğumgünü geçti ufacik sebi sübyana bile hediyeler alındı falan gayet güzel.yani önem verdikleri bişey anlayacağınız......benim ilk doğumgünümde üstelik herkes bildiği halde ve pazar gününe denk geldiği halde sallamadılar düşünün...ben de sinir oldum elbette..neyse sonra kayınvalidem gitti evden yeni ve oyalı iki tülbent almış getirmiş kusuruma bakma falan die....bi de eşimin bi yeğeni var aramız çok iii.küüçük bi kız 5 yaşında..o çok ağladı halime...herkese hediye aldık fatma ablama almadık falan die...o da gitmiş kızcağız tokalarından 3-5 tane avuçlamış bunlar benim sana hediyem die getirdi falan...neyse işte bu şekilde geçti..bide üstelik aynı günün sabahı ailem bana taa diyarbakırdan çiçek göndermişler falan ona da şahit oldular..yani unutmalarına imkan yok yani..neyse hoş gördüm ve sorun etmedim o gün..fakat bir kaç kere yakın zamanda bana buradaki doğumgünümde hiç kimse hediye almadığı için kimse de benden bişey beklemesin dedim eşime laf arasında şaka yollu....demin yemekte bi aradaydık dio ki akşama annemin doğumgünü ne yapalım...ben de dedim ben hediye falan almam istersen sen al bizim adımıza....yok ben anlamam sen git al muhabebtine geldi..bende açık açık dedim tekrar bana kimse hediye almadı şimdiye kadar...bende kimseye almam yani....işim var falan dedim....neyse işte yok ne işin var bilmem ne...almıycam dedim açık açık....sonra da ayrıldık normal şekilde şimdi sorun şu ki:sizce bunu farkettirmeden mi yapmalıydım sessiz sedasız mı bu tavrımı belli etmeliydim yoksa açık ve net bişekilde sölemek mi daha mantıklı?ikisinden hangi yolu izlemek lazım mantık oalrak?yaa çok uzun yazdım ama hazır vaktim var paylaşmak için..paylaşıım istedim kusuruma bakmayın...
ve sonrasında da borcam verdim kadına ve utandırdım zannımca...olay bundan ibaret aslında çok önemli bişey dil ama insan sadece hak veren birilerinin olduüunu bilmek istiyor...iiki varsınız be aslı şimdiye burası olmasaydı kilom hep artıalra doğru gidiyo olacaktı(
ah bee aslıcım keşke yakın olsaydık da sana ısmarlayabilseydim(gerçi sivasın da perde pilavının yanında bu çerezkalır yani:))
kaptanceğizim ve hazoş bana müsade...real-barcelona maçına arada eşimden dolayı bakıyodum...bi tv bi bilgisayar gözlerim kaydı resmen...artık aytma vaktiii...ii geceler...
bu satırlar için tsk canımm.. inan tekrar tekrar okuyup beynime kazıyorum.. ailesine bişe demiyorum.. kayınvalidem okadr akıllıki benimle kavga etmio ailemle kavga etmiyo.. tek yaptığı hakanı doldurmak.. çünkü hakan kendi ağzıyla söylüyo... amaaaaaaaaaaaan hiç takmıyom.. bugün bi temizlik yaptım.. yarında mutfağımı temizlicem.. evim demek istiyorum artık evim evim benim evimbitecek canım senin çok sabırlı olman lazım sadece..belli bi süre sonra bi kacak ki senle ondan başka kimse yok aslında...canım sen ailesine hiç bi laf etme sadece.sen ne kadar çok onları konuşursan o da o kadar çok onları önemsiycek inan bana ben yaşadım biliyorum..şimdi ben onlar senin ailen git gör desemde gitmez eşim.eskiden beni almaz dı yanına tek başına onları görmeye giderdi çok canım sıkılırdı böle yapmassına beni niye götürmüyorsun ben senin eşin değilmiyim derdim..sen sevmiyorsun yaa onları derdi ne zaman ki ben sevmeye başladım eşim de o kadar önemsememeye başladı..bazen taktikleri değiştirmek lazım..biz var ya hiç abartmıyorum evliliğimiz ilk yılını cehennem gibi geçirdik ben bu evliliği oturatana kadar her yolu denedim..ama en sonun da bir evliliğin yürümesi için gereken tek şeyin sevgi saygı ve arada bazı şeyleri görmezden gelmenin olduğunu öğrendim..önemsiz şeyleri önemli yapıp evliliğinizi birbirinize zehir etmeyin..sen şefkatle yaklaş ne oldu canım neden canın sıkkın de,ne konuştunuz boş ver canını sıkma de,onlar senin ailen de,sen haklısın de belli bi süre sonra bu şekilde alttan alarak tepesine çıkmış olacaksın bak görürsün
begenmedim...sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
1kk peynir
4 tane zeytin
1 çay kaşiği bal
öğle
4 yk taze fasulye
1 yk pilav
3 tane sarma
ara
1 tane kuru kayısı
1 tane grissini
akşam
5 tane köfte ama köfteler küüçük
3 çatak patates kızartması
2 tane sarma
salata
ara
yarım gözleme
1 bardak süt
süpersin emoşşşş..
3- 9 aralık devam çizelgesi
aynalar +++++++
emidaf -------
pinkcat87 -------
fiyona_07 +++++++
mihracee ++++++-
melekaysee +++++++
faTTa83+++++++
elifezgi -------
1.73 +++++++
atessu -------
hazos87 +++++++
sergungunser--------
pisiq+++++++
menüm
sabah 1 dilim salçalı ekmek
ara yarım nar
öğle 2 dilim ekmek,10 zeytin,2 yemek kaşığı domates sosu
ara yarım muz
ara 1 kase aşure
akşam 1 çiğ köfte dürüm
ara yok
şimdi de yeşil çayımı içtimm...aslında çiğ köfte yoktu menümde akşam yemeği oalrak aşure yemiştim ama eşim getirince bütün gün doğru düzgün bişey yemediğimi afrkettim ve yedim....yoksa aşureyi 3-5 kaşıkta bırakırdım
ay günü ıhlamurla geçirmişin gülüm yaa.....menümü yazim
10aralık2011
sabak
2 bardak ıhlamur
öğle
1 bardak ıhlamur
akşam
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 tabak et yahni
4 kaşık havuç salatası
ellerine saglık canımmmmmmmm10 aralık msj sayımı
aynalar 16
pisiq 8
fiyona 13
mihrace 54 sözde izinli yok sana kupa filan
hazos 18
melekayşe 23
1.73 23 :109::109:
fatta 3izinlimi bilemedim cezaya kalmış sanırım
elif ezgi izinli
sergüngünser izinli
pinkcat izinli
emidaf izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?