Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımss bencee güzel olmuş bak utanmışş heheh bazen bu dili kullanmak işe yarıyorr hayatımm:))
birdaha farklı olr inş..
eşindeee hem çaktırmamıştırrr ama mutlu olmuşturrr

menüm
sabah 1 dilim salçalı ekmek
ara yarım nar
öğle 2 dilim ekmek,10 zeytin,2 yemek kaşığı domates sosu
ara yarım muz
ara 1 kase aşure
akşam 1 çiğ köfte dürüm
ara yok
şimdi de yeşil çayımı içtimm...aslında çiğ köfte yoktu menümde akşam yemeği oalrak aşure yemiştim ama eşim getirince bütün gün doğru düzgün bişey yemediğimi afrkettim ve yedim....yoksa aşureyi 3-5 kaşıkta bırakırdım

ekmekler çok olmuş gibi sankim:) söyleyene bak yalnız ben tam fenayım yaaaaaaaaaa

kızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee
bölw izinliye can kurbanPii geceler canım....
hımss bencee güzel olmuş bak utanmışş heheh bazen bu dili kullanmak işe yarıyorr hayatımm:))
birdaha farklı olr inş..
eşindeee hem çaktırmamıştırrr ama mutlu olmuşturrr

aman işte bu dengeyi oturtmak çok zor(neyse sağolasın arkadaşım tavsiyelerin için....ii bi yönlendiricisin vesselam...

aayyy ne oldu canım ben kaçırmışım :26:

ekmekler çok olmuş gibi sankim:) söyleyene bak yalnız ben tam fenayım yaaaaaaaaaa

evet canım öğlenki 1 dilim olabilirdi de işte akşam yemeğinde son anda değişiklik oldu..bu arada çiğ köfte dürümünün lavaşı normal dürüm lavaşının yarısı...toplamda 262 kaloriymiş..bilgimize...çok uygun bi ana öğün aslında..bol yeşillikli çünkü...

[1] Aşure 1 PORSİYON 330
[2] Muz 0.5 ADET 50
[3] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Nar 0.5 adet 52.5
[6] Salça 0.3 YEMEK KAŞIĞI 8.82
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[9] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
Toplam : 1013.32 kal.

aslında mihro canım bundan sonra hem sağlıklı beslenip hem de kaloriye bakabiliriz...sadece kalori yaptığımda benim sırf kaslardan gidiyo(ama salata ve spor takviyesi ve sağlıklı beslenince çok etkili olur zannımca...

canım çektiii

aayyy ne oldu canım ben kaçırmışım :26:

kaptancım senin için alıntı yapıorum
faTTa83 kullanıcısından alıntı
ya kızalr bişey sorucam zaman zaman sizde de oluyo mu?aşırı çenem düştü benim bu aralar.....
bu arada ben artık eski ben dilim bunu anladım demin....evlendikten sonra apartmandaki herkesin doğumgünü geçti ufacik sebi sübyana bile hediyeler alındı falan gayet güzel.yani önem verdikleri bişey anlayacağınız......benim ilk doğumgünümde üstelik herkes bildiği halde ve pazar gününe denk geldiği halde sallamadılar düşünün...ben de sinir oldum elbette..neyse sonra kayınvalidem gitti evden yeni ve oyalı iki tülbent almış getirmiş kusuruma bakma falan die....bi de eşimin bi yeğeni var aramız çok iii.küüçük bi kız 5 yaşında..o çok ağladı halime...herkese hediye aldık fatma ablama almadık falan die...o da gitmiş kızcağız tokalarından 3-5 tane avuçlamış bunlar benim sana hediyem die getirdi falan...neyse işte bu şekilde geçti..bide üstelik aynı günün sabahı ailem bana taa diyarbakırdan çiçek göndermişler falan ona da şahit oldular..yani unutmalarına imkan yok yani..neyse hoş gördüm ve sorun etmedim o gün..fakat bir kaç kere yakın zamanda bana buradaki doğumgünümde hiç kimse hediye almadığı için kimse de benden bişey beklemesin dedim eşime laf arasında şaka yollu....demin yemekte bi aradaydık dio ki akşama annemin doğumgünü ne yapalım...ben de dedim ben hediye falan almam istersen sen al bizim adımıza....yok ben anlamam sen git al muhabebtine geldi..bende açık açık dedim tekrar bana kimse hediye almadı şimdiye kadar...bende kimseye almam yani....işim var falan dedim....neyse işte yok ne işin var bilmem ne...almıycam dedim açık açık....sonra da ayrıldık normal şekilde şimdi sorun şu ki:sizce bunu farkettirmeden mi yapmalıydım sessiz sedasız mı bu tavrımı belli etmeliydim yoksa açık ve net bişekilde sölemek mi daha mantıklı?ikisinden hangi yolu izlemek lazım mantık oalrak?yaa çok uzun yazdım ama hazır vaktim var paylaşmak için..paylaşıım istedim kusuruma bakmayın...

ve sonrasında da borcam verdim kadına ve utandırdım zannımca...olay bundan ibaret aslında çok önemli bişey dil ama insan sadece hak veren birilerinin olduüunu bilmek istiyor...iiki varsınız be aslı şimdiye burası olmasaydı kilom hep artıalra doğru gidiyo olacaktı(

ah bee aslıcım keşke yakın olsaydık da sana ısmarlayabilseydim(gerçi sivasın da perde pilavının yanında bu çerezkalır yani:))
kaptanceğizim ve hazoş bana müsade...real-barcelona maçına arada eşimden dolayı bakıyodum...bi tv bi bilgisayar gözlerim kaydı resmen...artık aytma vaktiii...ii geceler...

canım mantığa gelince aman deyip belli etmmek lazımdı ama hiçbirimiz mükemmel değiliz insanız bizde kırılıyor darılıyoruz kalbimizde açılan yaralara biraz merhem olsun diye karşı tarafında bunu anlamasını isteriz dedim ya evliya değiliz ki biz katlanalım
bende olsam hissettirirdim yalan değil

Son düzenleme:

iyi geceler canım

menümü yazim

10aralık2011

sabak

2 bardak ıhlamur

öğle
1 bardak ıhlamur

akşam

1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 tabak et yahni
4 kaşık havuç salatası

bu satırlar için tsk canımm.. inan tekrar tekrar okuyup beynime kazıyorum.. ailesine bişe demiyorum.. kayınvalidem okadr akıllıki benimle kavga etmio ailemle kavga etmiyo.. tek yaptığı hakanı doldurmak.. çünkü hakan kendi ağzıyla söylüyo... amaaaaaaaaaaaan hiç takmıyom.. bugün bi temizlik yaptım.. yarında mutfağımı temizlicem.. evim demek istiyorum artık evim evim benim evim

10 aralık msj sayımı

aynalar 16
pisiq 8
fiyona 13
mihrace 54 sözde izinli yok sana kupa filan
hazos 18
melekayşe 23
1.73 23 :109::109:
fatta 3 izinlimi bilemedim cezaya kalmış sanırım
elif ezgi izinli
sergüngünser izinli
pinkcat izinli
emidaf izinli

günaydın kızlar..
motive olmuş,bol kalori harcamalı ,saglıklı,mutlu birgün dilerim.......................

begenmedim...
çok hatalar var bence..
ögleyin az da olsa pilav ve sarma
akşamkızartma ve sarma
hele o geceki gözleme

süpersin emoşşşş..

ellerine saglık canımm

ögle 1 dilim ekmekve 5 zeytin olmalıydı sanki..
ama çok güzel.et,bakliyat,meyve hepsi var..

menümü yazim

10aralık2011

sabak

2 bardak ıhlamur

öğle
1 bardak ıhlamur

akşam

1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 tabak et yahni
4 kaşık havuç salatası

ay günü ıhlamurla geçirmişin gülüm yaa.....
akşamki bulgur pilavını öglen yesydin süper olcaktı..

ellerine saglık canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…