Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gözlemee dışındaaa herşeyy süperrr canım afiyet olsunn

ellerinee sağlıkkkkkkkk

selam kızlarr..sonunda evin temizliği de bitti...yoruldum ama mis gibi oldu valla..bal dök resmen...kocişe çay koy vs derken anca şimdi girebiliyorum...iznimi iptal etmiyelim aslı olma mı?

merhabaaa şekerimm hoşgeldinnnnn ellerine sağlıkkkk gle güle kirlenin:)nasılsınnnn
doğumgünü faslını neyaptınnn şekerr

Son düzenleme:
ben yalnızım canım ne olsun
güzel gidiyor canım niye sordun ki

ay canımmm kıyamam sanaaa biz varızz üzülmee.

ne bilim ben kendimii çok bnaşarılı buldumdaaD yeme konusundaa oburum fena yiyiorum ama bedenim güzel tepkiler veriyor hehe azda kaldı hedefimeee

ellerine sağlık canım gözün aydın kurtuldun

canım siz takıma girmeden izne ayrılmıştı

olur canım
evet krutulmanın hafifliği var üzerimde ne yalan söliyimP

GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ

aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8- 64
faTTa83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5- 61,5
pisiq ***73,8-
aslı ben 1 kilo demiyorum şu an 500 gram hedefim olsun....
çocuk gibi... off şu ailesinin etkisinden kurtulamıyor.. bunlar yakında bitecek eminim
canım bak fionanın tavsiyesi kesinlikle haklı ve gerçekçi...katılıyorum ona...aynı şeyi denedim sonuç aynı...

dostummm süper tespitler...100de yüz doğru ve sana katılıyorum...

ay canımmm kıyamam sanaaa biz varızz üzülmee.

ne bilim ben kendimii çok bnaşarılı buldumdaaD yeme konusundaa oburum fena yiyiorum ama bedenim güzel tepkiler veriyor hehe azda kaldı hedefimeee

başarılısın tabi canım
evet az kaldı bende az kalmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

kızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee

ELLERİNE SAĞLIK CANIM
merhabaaa şekerimm hoşgeldinnnnn ellerine sağlıkkkk gle güle kirlenin:)nasılsınnnn
doğumgünü faslını neyaptınnn şekerr
şeker aynı günün öğleni bana büroyu tebriklemeye gelen oldu 2 kişi..onlar küçük boy borcam getirmişler...akşama kadar eşimle hiç konuşmadık bu konuyu..akşam da ben anneme hediye ayarladım dedim...o da ben de kızkadeşime söledim dedi...olsun ben yine de veriim hediyeyi dedim..zaten ben gelinceye kadar çocuklar kavga etmişler kutlama falan olmamış herkes hemen dağılmış..ben de akşam geldim herkesin içinde bu senin dedim kadın duygulandı bi de şunu anladım konuşmasından utanmış bana doğumgününde o şekilde davranmaktan...neyse ii oldu bu tür ters hareketlereuymadan ama alfını da sakınmadan hareket etmeli zannımca...

doğru diyorsun canım ama benim kız gece çok geç yatıyor dayanamıyorum aç aç 3 lere 4 lere kadar ayaktayımaslında yarım da sayılmaz eşimin gözlemesinden bi kaç ısırırk aldım:)

peki canım

kızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee

iyi geceler canım

bişi değil canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…