- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.741
sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
1kk peynir
4 tane zeytin
1 çay kaşiği bal
öğle
4 yk taze fasulye
1 yk pilav
3 tane sarma
ara
1 tane kuru kayısı
1 tane grissini
akşam
5 tane köfte ama köfteler küüçük
3 çatak patates kızartması
2 tane sarma
salata
ara
yarım gözleme
1 bardak süt
3- 9 aralık devam çizelgesi
aynalar +++++++
emidaf -------
pinkcat87 -------
fiyona_07 +++++++
mihracee ++++++-
melekaysee +++++++
faTTa83+++++++
elifezgi -------
1.73 +++++++
atessu -------
hazos87 +++++++
sergungunser--------
pisiq+++++++
öyle değil işte canım sen gittiğinde üzerine alabilecek bişey bulabiliyorsun ben bulamıyorum aradaki fark bu
selam canım nasılsın
selam kızlarr..sonunda evin temizliği de bitti...yoruldum ama mis gibi oldu valla..bal dök resmen...kocişe çay koy vs derken anca şimdi girebiliyorum...iznimi iptal etmiyelim aslı olma mı?
slm canım iim saolasınn sen nasılsınnn fıstık
bu aradaa kilo verme konusundaki perrformansım hakkındaa yormlarını almak isterim
ben yalnızım canım ne olsun
güzel gidiyor canım niye sordun ki
evet krutulmanın hafifliği var üzerimde ne yalan söliyimellerine sağlık canım gözün aydın kurtuldun
canım siz takıma girmeden izne ayrılmıştı
olur canım
aslı ben 1 kilo demiyorum şu an 500 gram hedefim olsun....GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ
aynalar*** 90,8-90,3
emidaf ***67-
fiyona_07*** 62,8-62
mihracee ***59,7-
melekaysee ***64,8- 64
faTTa83 ***70,8-
1.73 *** 108-106
hazos87 ***62,5- 61,5
pisiq ***73,8-
canım bak fionanın tavsiyesi kesinlikle haklı ve gerçekçi...katılıyorum ona...aynı şeyi denedim sonuç aynı...çocuk gibi... off şu ailesinin etkisinden kurtulamıyor.. bunlar yakında bitecek eminim
bitecek canım senin çok sabırlı olman lazım sadece..belli bi süre sonra bi kacak ki senle ondan başka kimse yok aslında...canım sen ailesine hiç bi laf etme sadece.sen ne kadar çok onları konuşursan o da o kadar çok onları önemsiycek inan bana ben yaşadım biliyorum..şimdi ben onlar senin ailen git gör desemde gitmez eşim.eskiden beni almaz dı yanına tek başına onları görmeye giderdi çok canım sıkılırdı böle yapmassına beni niye götürmüyorsun ben senin eşin değilmiyim derdim..sen sevmiyorsun yaa onları derdi ne zaman ki ben sevmeye başladım eşim de o kadar önemsememeye başladı..bazen taktikleri değiştirmek lazım..biz var ya hiç abartmıyorum evliliğimiz ilk yılını cehennem gibi geçirdik ben bu evliliği oturatana kadar her yolu denedim..ama en sonun da bir evliliğin yürümesi için gereken tek şeyin sevgi saygı ve arada bazı şeyleri görmezden gelmenin olduğunu öğrendim..önemsiz şeyleri önemli yapıp evliliğinizi birbirinize zehir etmeyin..sen şefkatle yaklaş ne oldu canım neden canın sıkkın de,ne konuştunuz boş ver canını sıkma de,onlar senin ailen de,sen haklısın de belli bi süre sonra bu şekilde alttan alarak tepesine çıkmış olacaksın bak görürsün
ay canımmm kıyamam sanaaa biz varızz üzülmee.
ne bilim ben kendimii çok bnaşarılı buldumdaaD yeme konusundaa oburum fena yiyiorum ama bedenim güzel tepkiler veriyor hehe azda kaldı hedefimeee
başarılısın tabi canım
evet az kaldı bende az kalmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmm
amiinn canım zaten pek evde dilim olduğumda da evin işşlerini yapıyom anca yetişiom falan diorum fazla içiçe girmeye vakit kjalmıyo anlıycan:))hee anladım şeker....hakkat baya yumuşatılmış hiç farketmiyon işin vehametini:))
hay maşallahhh:)))))
diyebilecek söz bulamamaktayımm Allah geçim versinn hepinizeeeee
allahım bu azmimi ve irademi korumama yardım et
AMMİİİNNN HEPİMZİNKİNİ....
ellerine sağlık canım
menüler güzel olmuş kızlar
gözlemeyi keşke gündüz yeseydin canım
ELLERİNE SAĞLIK CANIM3- 9 aralık devam çizelgesi
aynalar +++++++
emidaf -------
pinkcat87 -------
fiyona_07 +++++++
mihracee ++++++-
melekaysee +++++++
faTTa83+++++++
elifezgi -------
1.73 +++++++
atessu -------
hazos87 +++++++
sergungunser--------
pisiq+++++++
şeker aynı günün öğleni bana büroyu tebriklemeye gelen oldu 2 kişi..onlar küçük boy borcam getirmişler...akşama kadar eşimle hiç konuşmadık bu konuyu..akşam da ben anneme hediye ayarladım dedim...o da ben de kızkadeşime söledim dedi...olsun ben yine de veriim hediyeyi dedim..zaten ben gelinceye kadar çocuklar kavga etmişler kutlama falan olmamış herkes hemen dağılmış..ben de akşam geldim herkesin içinde bu senin dedim kadın duygulandı bi de şunu anladım konuşmasından utanmış bana doğumgününde o şekilde davranmaktan...neyse ii oldu bu tür ters hareketlereuymadan ama alfını da sakınmadan hareket etmeli zannımca...merhabaaa şekerimm hoşgeldinnnnn ellerine sağlıkkkk gle güle kirlenin:)nasılsınnnn
doğumgünü faslını neyaptınnn şekerr
doğru diyorsun canım ama benim kız gece çok geç yatıyor dayanamıyorum aç aç3 lere 4 lere kadar ayaktayım aslında yarım da sayılmaz eşimin gözlemesinden bi kaç ısırırk aldım:)
kızlarr ben kaçıyorummm ii gecelerrr yarın akşam ancak girebilrimDD öptüm sizi
kaptanım hala izinliyim bu arada
çünküü giremeyebilirimdee
gözlemee dışındaaa herşeyy süperrr canım afiyet olsunn
ellerinee sağlıkkkkkkkk
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
şeker aynı günün öğleni bana büroyu tebriklemeye gelen oldu 2 kişi..onlar küçük boy borcam getirmişler...akşama kadar eşimle hiç konuşmadık bu konuyu..akşam da ben anneme hediye ayarladım dedim...o da ben de kızkadeşime söledim dedi...olsun ben yine de veriim hediyeyi dedim..zaten ben gelinceye kadar çocuklar kavga etmişler kutlama falan olmamış herkes hemen dağılmış..ben de akşam geldim herkesin içinde bu senin dedim kadın duygulandı bi de şunu anladım konuşmasından utanmış bana doğumgününde o şekilde davranmaktan...neyse ii oldu bu tür ters hareketlereuymadan ama alfını da sakınmadan hareket etmeli zannımca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?