Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazim

10aralık2011

sabak

2 bardak ıhlamur

öğle
1 bardak ıhlamur

akşam

1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 tabak et yahni
4 kaşık havuç salatası

canım hiç güzel bir menü değil
sağlıklı değil

ellerine sağlık
fatma izinliydi canım

günaydın kızlar.. geç ama yeni uyandım napim

günaydın canım geç yatıyon geç kalkıyon tabi
nasılsın

begenmedim...
çok hatalar var bence..
ögleyin az da olsa pilav ve sarma
akşamkızartma ve sarma
hele o geceki gözleme

ellerine saglık canımm

emoşşş çok gaddarsın yaaaa gecenin 3ünde 4ünde yatıyorum amaaaa...hemde emziriyorummm=) bahanem nasıl=) ben normalde bunun kat kat fazlasını yerim..bu bana yetiyor ya 900 verdim geçen hafta=)))))

canım hiç güzel bir menü değil
sağlıklı değil

günaydın canım geç yatıyon geç kalkıyon tabi
nasılsın

akşama kadar iş yaptım bi yemek yiyemedim..

evet geç yatıyom yatağa gitmek istemiyom.. iyice uykum gelince yatıyorum.. iyim napim.. sen nasılsın

selam kızlar...üniden arkadaşlarım gelecek...hamur işi yapmak zorunda kaldım...öğlen yemek yemicem azcık onlardan yicem..o yğzden de sabah 1 dilim yedim ekmek dengelesin diye=)

selam kızlar...üniden arkadaşlarım gelecek...hamur işi yapmak zorunda kaldım...öğlen yemek yemicem azcık onlardan yicem..o yğzden de sabah 1 dilim yedim ekmek dengelesin diye=)

mrb canımm bende bazen çok yiyince ertesi günü hemen telafi ediyorum.. yoksa kilo alırım.. aslında çok yemeyi bıraktım bu aralar

bi lahana çorbası yapim dün yemedim

kolay gelsin cnaım

akşama kadar iş yaptım bi yemek yiyemedim..

evet geç yatıyom yatağa gitmek istemiyom.. iyice uykum gelince yatıyorum.. iyim napim.. sen nasılsın

napiyim cnaım komşunun çocukları vardı pcde ödev araştırdılar daha sonrada oyun oynadılar
daha yemek yemedim birazdan kahvaltı yapmaya gitcem

selam hoşgeldin canım

bugün mutfaktemizliği yapıcam.. haftaya memleketten abim gelicek sanırım.. gelsede biraz moralim düzelse.. hadi görüşürüzz öptümm

günaydın kızlar.. geç ama yeni uyandım napim
günaydınn

bi lahana çorbası yapim dün yemedim
bende lahana suyu içiyom dünden beri bakalım nolcakk..

emoşşş çok gaddarsın yaaaa gecenin 3ünde 4ünde yatıyorum amaaaa...hemde emziriyorummm=) bahanem nasıl=) ben normalde bunun kat kat fazlasını yerim..bu bana yetiyor ya 900 verdim geçen hafta=)))))

yaaa canım senin için diyom..
birbirine yakın gıdalar..yan yan olmazki..
e tabi az yiyecegiz.ben eskiden 1ekmekten tost yapar gece yerdimm

bugün mutfaktemizliği yapıcam.. haftaya memleketten abim gelicek sanırım.. gelsede biraz moralim düzelse.. hadi görüşürüzz öptümm

kolay gelsin canım.bende beslenme piramidi yapıyo oglum ödev ona yardım ediyom yapıştırmada..

kolay gelsin cnaım

bende çıkıyorum gelirim birazdan kahvaltı yapcam

afiyet olsun canımmm..

günaydınn

bende lahana suyu içiyom dünden beri bakalım nolcakk..

yaaa canım senin için diyom..
birbirine yakın gıdalar..yan yan olmazki..
e tabi az yiyecegiz.ben eskiden 1ekmekten tost yapar gece yerdimm

biliyorum emoşum şaka yapıyorum..daha dikkat edicem:)

aslı posta kutun dolduğu için mesajşarım geri geldi.

mesajım
aslı az önceki mesajım sanırım iletilmedi. ben döndüm fakat 1 kilo alarak...bu gidişle cumaya takımdan atılırım iyisi mi kendi isteğimle ayrılayım da 6 ay ceza ile kurtulayım. gene görüşürüz inşallah, evde hiçbişey düzenli olmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…