Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar bgn gezmeye gittik hava gzel diye..piknik tarzında bişi oldu aslında mangal yapacaktık ama ben yapmıyalım dedim çünkü geç çıktık evden zaten saat 4.30 da hava kararıyor diye herkes evden bişiler yaptı götürdü fazla yemek yememiş olduk bu sayede :)))şimdi girdim eve ama temiz hava çarptı acaytip yorgun hissediyorum kendimi...
siz nasılsınız neler yaptınız bgn

ne güzel eğlenmişsin canım
bende ne olsun çamaşır banyo uğraştım

yarasın canımm.. Oh ne güzel gezmişsin hafta abim gelecek 2 günde olsa bende rahatlıcam inşallah

çamaşır yıkadım banyo yapıp geldim
hem reglim hem buz gibi suda çamaşır yıkadım şimdi belim çok kötü ağrıyor tebrik edin beni hadi

canım önünde saygıyla eğiliyorum kız o soğukta çamaşırları nasıl yıkadın yara olur valla elelrin..ay hasta olma canım dikkat et..

canım yinede soğuk suyla temas halind eoluyorum regl olunca etkileniyor insan

etkilenmez mi canım yaa ben o ay üşüttüm mü regl sancısından ölürdüm eskiden...ayy ufak bişi alamıyormusun ya ikinci el filan elde çok zor yaa hadi yıkaması neyse de onları durulamak öldürür insanı nasıl arındırıyorsun deterjandan..kuruması da ayrı dert olur öle offf çok zor valla

alınmıştı bozuk çıktı geri verdik sonra kaldı öyle
zaten diğer arkadaşlar her haftasonu evlerine gidiyor bi ben kalıyorum
bende suya batırıp çıkartıyorum
ilerde deri ile ilgili bir hastalık çıkmasa bari

Son düzenleme:
yarasın canımm.. Oh ne güzel gezmişsin hafta abim gelecek 2 günde olsa bende rahatlıcam inşallah

allah kavuştursun canım..bende abimi özledim benim ki de üniversitede okuyo ne zamandır göremiyorum 15 tatilde görürüm anca...bol bol hasret gider abinle canım insanın ailesinden biriyle oturup dertleşmek çok başka bişi..

Son düzenleme:
sabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş

eldiven alsana bulaşık eldivenlerinden en azından üüşümez ellerin hem tahriş de olmaz.

sabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş

allah korusun aslıcığım bi yeri varya azcıkta olsa açık bırakman gerekiyor aslında..benim kayınvalidem zehirleniyolardı nerdeyse de mutfağın penceresini tam yatmadan önce hafif açmış yattıkları odanın kapısınıda hafif açık bırakıp yatmış o kurtarmış onları biraz ama bayaa bi serum bağladılar geçen kış onlara zehirlenmeden dolayı..çok dikkat et aslıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…