- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.821
beline şal gibi birşeyden kuşak yap öyle çamaşır yıka.. Bel ağrısı olmaz. şimdi bile sarsan ısıtıp rahatlatırcanım napıyım çamaşırlar birikmişti
beline şal gibi birşeyden kuşak yap öyle çamaşır yıka.. Bel ağrısı olmaz. şimdi bile sarsan ısıtıp rahatlatır
geçmiş olsun canım.canım yinede soğuk suyla temas halind eoluyorum regl olunca etkileniyor insan
geçmiş olsun canım.
yok spor yaptım 1 saatten fazlasağol canım sen naptın temizledin mi mutfağı
yok spor yaptım 1 saatten fazla
merhaba kızlar bgn gezmeye gittik hava gzel diye..piknik tarzında bişi oldu aslında mangal yapacaktık ama ben yapmıyalım dedim çünkü geç çıktık evden zaten saat 4.30 da hava kararıyor diye herkes evden bişiler yaptı götürdü fazla yemek yememiş olduk bu sayede :)))şimdi girdim eve ama temiz hava çarptı acaytip yorgun hissediyorum kendimi...
siz nasılsınız neler yaptınız bgn
pc mi gasp ettiler yeni aldım
nasılsınız
yarasın canımm.. Oh ne güzel gezmişsin hafta abim gelecek 2 günde olsa bende rahatlıcam inşallahmerhaba kızlar bgn gezmeye gittik hava gzel diye..piknik tarzında bişi oldu aslında mangal yapacaktık ama ben yapmıyalım dedim çünkü geç çıktık evden zaten saat 4.30 da hava kararıyor diye herkes evden bişiler yaptı götürdü fazla yemek yememiş olduk bu sayede :)))şimdi girdim eve ama temiz hava çarptı acaytip yorgun hissediyorum kendimi...siz nasılsınız neler yaptınız bgn
çamaşır yıkadım banyo yapıp geldim
hem reglim hem buz gibi suda çamaşır yıkadım şimdi belim çok kötü ağrıyor tebrik edin beni hadi
canım önünde saygıyla eğiliyorumkız o soğukta çamaşırları nasıl yıkadın yara olur valla elelrin..ay hasta olma canım dikkat et..
yine mi çocuklar yoksa :)))
canım yinede soğuk suyla temas halind eoluyorum regl olunca etkileniyor insan
ne güzel eğlenmişsin canım
bende ne olsun çamaşır banyo uğraştım
etkilenmez mi canım yaa ben o ay üşüttüm mü regl sancısından ölürdüm eskiden...ayy ufak bişi alamıyormusun ya ikinci el filan elde çok zor yaa hadi yıkaması neyse de onları durulamak öldürür insanı nasıl arındırıyorsun deterjandan..kuruması da ayrı dert olur öle offf çok zor valla
yarasın canımm.. Oh ne güzel gezmişsin hafta abim gelecek 2 günde olsa bende rahatlıcam inşallah
alınmıştı bozuk çıktı geri verdik sonra kaldı öyle
zaten diğer arkadaşlar her haftasonu evlerine gidiyor bi ben kalıyorum
bende suya batırıp çıkartıyorum
ilerde deri ile ilgili bir hastalık çıkmasa bari
sabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?