- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.841
eldiven alsana bulaşık eldivenlerinden en azından üüşümez ellerin hem tahriş de olmaz.
aman dikkat et sobaya allah korusun.. Eldivenle daha az üsürsün özgenin dediği gibi.. Et ete degsin diyorsunhiç sevmiyorum canım bulaşık bile yıkayamam onla illa elim değecek hissedecem
aman dikkat et sobaya allah korusun.. Eldivenle daha az üsürsün özgenin dediği gibi.. Et ete degsin diyorsun
merhaba kızlar ben geldim
çamaşır yıkadım banyo yapıp geldim
hem reglim hem buz gibi suda çamaşır yıkadım şimdi belim çok kötü ağrıyor tebrik edin beni hadi
et ete değecek aga
hoşgeldin canım nasılsın
sabah sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1 dilim köy ekemgi
1/2 yumurta ve 2 dilim sucuktan omlet
1 kk peynir
1adet yeşil zeytin
ögle:
2 nescafe fincanı aşure(10y.k.)fazla oldu
akşam:
10 adet küçük acı biber
1 kase yogurt
acı biberleri nasıl yiyon canım ben ekmek olmadan yiyemem
sayfada aşagı yukarı inemiyom sanki takılıyo gibi sizdede oluyomu:44::44::44::44::44:
yazdan kızartıp dolaba koymuştum kışın ekmekle yerim diye
ee şimdi yogurtlan yiyorum yanayana
metobolizmayı hızlandırıyomuş ya ve barsakları çalıştırıyo..
ben antakya biberi niyetine yiyom
sayfada aşagı yukarı inemiyom sanki takılıyo gibi sizdede oluyomu:44::44::44::44::44:
bende bi sorun yok canım belki girdiğin yerin interneti yavaştır ya da pc yavaştır..
evdeyim canım belki ..:44:
Bugün iyi gitti vücudum iyice alıştı bu diyete.. Tek sorun sinirlenince yemek yemem.. Napim kızlar
merhaba kızlar bgn gezmeye gittik hava gzel diye..piknik tarzında bişi oldu aslında mangal yapacaktık ama ben yapmıyalım dedim çünkü geç çıktık evden zaten saat 4.30 da hava kararıyor diye herkes evden bişiler yaptı götürdü fazla yemek yememiş olduk bu sayede :)))şimdi girdim eve ama temiz hava çarptı acaytip yorgun hissediyorum kendimi...
siz nasılsınız neler yaptınız bgn
hiç sevmiyorum canım bulaşık bile yıkayamam onla
illa elim değecek hissedecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?