- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.861
sabah sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1 dilim köy ekemgi
1/2 yumurta ve 2 dilim sucuktan omlet
1 kk peynir
1adet yeşil zeytin
ögle:
2 nescafe fincanı aşure(10y.k.)fazla oldu
akşam:
10 adet küçük acı biber
1 kase yogurt
hep onu yapıyorum o da olmazsa hep yemek yerim:)sakız çiğne.....
kızlar benim menü bgn biraz karışık dişarda olduğumuz için ama sırf kahvaltı ağırlıklı yemişim bgn
sabah 1 adet muz 1 adet cennet meyvası
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı vişne reçeli 4 adet zeytin 1 adet salam 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet mandalina
akşam yemeği demiyimde kuşluk mu diyim ne diyim bilemedim saat 4 gibi 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynir 1 yaprak marulla sandiviç
1 bardak şeftali suyu
arada da 1 adet cennet meyvası yedim
canım bazen internet hızı düşüyor neden olduğunu bilmiyorum ama benim pcide yavaşlıyo bazen
sakız çiğne.....
aynen ya bende eldivenle hiç bi iş yapamam...durulandığını bile anlayamam..illa el değecek
ya aşure de olunca dayanamıyor insan..ben yiyemiyorum..bebek için tam bir gaz bombası hehehehehe
ya aşure de olunca dayanamıyor insan..ben yiyemiyorum..bebek için tam bir gaz bombası hehehehehe
ama iyi olmuş meyve var yumurta peynir var..
evet aynen öyle canım
bende aşure istiyorum ama yapan yok
güzel oldu canım kötü değilde hep kahvaltı tarzı yemişim ya tuhaf geldi bana sanki bişi yememişim gibş geldi bütün gün :))))))
kızlar ben çıkıyorum yorgunum uykum var....öpüyorum hepinizi iyi geceler yavruşlar
bende onu izliyorum :)kızlar kaçiyorum ben şimdilik umutsuz ev karılarını izlicem hehhe
selam saliha ne var ne yok?ben dün evi temizledim bugün kendimi:))maşallah tertemiz hisseddiyom ama epey zamanımı aldı..ya bu arada evde oturmayı özlemişim onu anladım bugün...sen ne alemdesin?
bu arada bugünkü menüm
sabah yarım poğaça
ara yok
öğle yarım poğaça
ara 1 hurma(turuncu büyük olanlardan)
ara 2: 1 büyük kase tarhana çorbası
akşam çiğ köfte dürüm(bu aralar nedense taktım sanırım)
ara 5 normal hurma
ve gün kapanmıştır
10 aralık msj sayımı
aynalar 16
pisiq 8
fiyona 13
mihrace 54 sözde izinli yok sana kupa filan
hazos 18
melekayşe 23
1.73 23 :109::109:
fatta 3izinlimi bilemedim cezaya kalmış sanırım
elif ezgi izinli
sergüngünser izinli
pinkcat izinli
emidaf izinli
canım ark.larından birine parayla evde yıkatıp yıkatamayacakalrını sorarmısın?en azından büyük olanları..çamaşır çorap yine halledersin de diğerleri hakikaten zor oluralınmıştı bozuk çıktı geri verdik sonra kaldı öyle
zaten diğer arkadaşlar her haftasonu evlerine gidiyor bi ben kalıyorum
bende suya batırıp çıkartıyorum
ilerde deri ile ilgili bir hastalık çıkmasa bari
yuuhh teyzemdeki senaryoya bakkkk.....ALllah korusun yafff...açık bırak biyerleri aslı gece yatarkensabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş
et ete değecek aga
hoşgeldin canım nasılsın
canım ark.larından birine parayla evde yıkatıp yıkatamayacakalrını sorarmısın?en azından büyük olanları..çamaşır çorap yine halledersin de diğerleri hakikaten zor olur
yuuhh teyzemdeki senaryoya bakkkk.....ALllah korusun yafff...açık bırak biyerleri aslı gece yatarken
et ete değecek ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?