Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya aşure de olunca dayanamıyor insan..ben yiyemiyorum..bebek için tam bir gaz bombası hehehehehe

ama iyi olmuş meyve var yumurta peynir var..

canım bazen internet hızı düşüyor neden olduğunu bilmiyorum ama benim pcide yavaşlıyo bazen

sakız çiğne.....

selam saliha ne var ne yok?ben dün evi temizledim bugün kendimi:))maşallah tertemiz hisseddiyom ama epey zamanımı aldı..ya bu arada evde oturmayı özlemişim onu anladım bugün...sen ne alemdesin?
bu arada bugünkü menüm
sabah yarım poğaça
ara yok
öğle yarım poğaça
ara 1 hurma(turuncu büyük olanlardan)
ara 2: 1 büyük kase tarhana çorbası
akşam çiğ köfte dürüm(bu aralar nedense taktım sanırım)
ara 5 normal hurma
ve gün kapanmıştır

merhaba canım nasılsın
kız çiğ köfte deme bana

dün aklıma düşürdün bugün arkadaşa mesaj çektim akşam geleceksen eğer çiğköfte al diye oda gelmedi sabah gelir yani çiğ köfte yattı

canımcım izinliydim ben..ne cezası yaff:))

canım ark.larından birine parayla evde yıkatıp yıkatamayacakalrını sorarmısın?en azından büyük olanları..çamaşır çorap yine halledersin de diğerleri hakikaten zor olur
sabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş
yuuhh teyzemdeki senaryoya bakkkk.....ALllah korusun yafff...açık bırak biyerleri aslı gece yatarken
et ete değecek aga

hoşgeldin canım nasılsın

et ete değecek ne kız?

canım ta burdan oraya çamaşır göndermek olmaz

özge eline bulaşık eldiveni giy ellerin zarar görmesin deid bende sevmiyom dedim ona dedim aklına başka bişey gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…