- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.881
ahh yavru kuşum benim kusuruma bakma yaaa..olmadı bundan sonra bi şifremiz olsun onu yazıyım çiğ köfte yerine olma mı?mesela meselaa meselaaa haahh buldum çiğ patates yedim derim..bmlece canın çekeceğine iştahın kaçar olma mı:)))merhaba canım nasılsın
kız çiğ köfte deme bana
dün aklıma düşürdün bugün arkadaşa mesaj çektim akşam geleceksen eğer çiğköfte al diye oda gelmedi sabah gelir yani çiğ köfte yattı
canım ta burdan oraya çamaşır göndermek olmaz
özge eline bulaşık eldiveni giy ellerin zarar görmesin deid bende sevmiyom dedim ona dedim aklına başka bişey gelmesin
ahh yavru kuşum benim kusuruma bakma yaaa..olmadı bundan sonra bi şifremiz olsun onu yazıyım çiğ köfte yerine olma mı?mesela meselaa meselaaa haahh buldum çiğ patates yedim derim..bmlece canın çekeceğine iştahın kaçar olma mı:)))
sormmaaa bende de bu aralar bi acı merakı ki anlamadım..hamilelik falan olamaz ama neden bilmiyorum....bi de bütün gün doğru düzgün yemeyince böle oluyo....
ee yarım saatlik yol dil mi yaff.bi de hayrına yıkatmıyosun ki parasını verirsin...olma mı?çok nazının geçtiği biri dilse tabi o başka da..
hee hee heee eldiven için diosun :)))bu arada ameliyat eldiveni kullan ben onla çok rahat ediyorum diğeri çok verimli gelmiyo bana ama bu daha ince olduğu için sanırım daha ii iş yapıyorum..aslı ben ufaktan ufaktan kaçıyım..çok yoruldum bugün.haa bu arada 40 dakka plates yaptımmm:))açılışı yaptım bakalım sonu da gelir inş...ii geceler kaptancım
evet aynen öyle canım
bende aşure istiyorum ama yapan yok
annem yapmış cuma ben nöbetteyken..
cumartesi sabah getirmiş.biz sıcak severiz.özellikle ögleyin ısıtıp yiyoruz.akşama bırakmıyorum
menüm
sabah 1 dilim salçalı ekmek
ara yarım nar
öğle 2 dilim ekmek,10 zeytin,2 yemek kaşığı domates sosu
ara yarım muz
ara 1 kase aşure
akşam 1 çiğ köfte dürüm
ara yok
şimdi de yeşil çayımı içtimm...aslında çiğ köfte yoktu menümde akşam yemeği oalrak aşure yemiştim ama eşim getirince bütün gün doğru düzgün bişey yemediğimi afrkettim ve yedim....yoksa aşureyi 3-5 kaşıkta bırakırdım
bölw izinliye can kurbanPii geceler canım....
aman işte bu dengeyi oturtmak çok zor(neyse sağolasın arkadaşım tavsiyelerin için....ii bi yönlendiricisin vesselam...
selam saliha ne var ne yok?ben dün evi temizledim bugün kendimi:))maşallah tertemiz hisseddiyom ama epey zamanımı aldı..ya bu arada evde oturmayı özlemişim onu anladım bugün...sen ne alemdesin?
bu arada bugünkü menüm
sabah yarım poğaça
ara yok
öğle yarım poğaça
ara 1 hurma(turuncu büyük olanlardan)
ara 2: 1 büyük kase tarhana çorbası
akşam çiğ köfte dürüm(bu aralar nedense taktım sanırım)
ara 5 normal hurma
ve gün kapanmıştır
merhaba canım nasılsın
kız çiğ köfte deme bana
dün aklıma düşürdün bugün arkadaşa mesaj çektim akşam geleceksen eğer çiğköfte al diye oda gelmedi sabah gelir yani çiğ köfte yattı
afiyet olsun yine akşama yüklenmişssin ama güzel beğendim canımmmmmmmmenümü yazim
10aralık2011
sabak
2 bardak ıhlamur
öğle
1 bardak ıhlamur
akşam
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 tabak et yahni
4 kaşık havuç salatası
10 aralık msj sayımı
aynalar 16
pisiq 8
fiyona 13
mihrace 54 sözde izinli yok sana kupa filan
hazos 18
melekayşe 23
1.73 23 :109::109:
fatta 3izinlimi bilemedim cezaya kalmış sanırım
elif ezgi izinli
sergüngünser izinli
pinkcat izinli
emidaf izinli
aslı posta kutun dolduğu için mesajşarım geri geldi.
mesajım
aslı az önceki mesajım sanırım iletilmedi. ben döndüm fakat 1 kilo alarak...bu gidişle cumaya takımdan atılırım iyisi mi kendi isteğimle ayrılayım da 6 ay ceza ile kurtulayım. gene görüşürüz inşallah, evde hiçbişey düzenli olmuyo...
merhaba kızlar bgn gezmeye gittik hava gzel diye..piknik tarzında bişi oldu aslında mangal yapacaktık ama ben yapmıyalım dedim çünkü geç çıktık evden zaten saat 4.30 da hava kararıyor diye herkes evden bişiler yaptı götürdü fazla yemek yememiş olduk bu sayede :)))şimdi girdim eve ama temiz hava çarptı acaytip yorgun hissediyorum kendimi...
siz nasılsınız neler yaptınız bgn
alınmıştı bozuk çıktı geri verdik sonra kaldı öyle
zaten diğer arkadaşlar her haftasonu evlerine gidiyor bi ben kalıyorum
bende suya batırıp çıkartıyorum
ilerde deri ile ilgili bir hastalık çıkmasa bari
sabah ev arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş şehitler filan
annesi ara bi allah korusun kömürden zehirlenir filan senden yardım istiyordur demiş
sabah sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1 dilim köy ekemgi
1/2 yumurta ve 2 dilim sucuktan omlet
1 kk peynir
1adet yeşil zeytin
ögle:
2 nescafe fincanı aşure(10y.k.)fazla oldu
akşam:
10 adet küçük acı biber
1 kase yogurt
kızlar benim menü bgn biraz karışık dişarda olduğumuz için ama sırf kahvaltı ağırlıklı yemişim bgn
sabah 1 adet muz 1 adet cennet meyvası
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı vişne reçeli 4 adet zeytin 1 adet salam 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet mandalina
akşam yemeği demiyimde kuşluk mu diyim ne diyim bilemedim saat 4 gibi 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynir 1 yaprak marulla sandiviç
1 bardak şeftali suyu
arada da 1 adet cennet meyvası yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?