Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahh yavru kuşum benim kusuruma bakma yaaa..olmadı bundan sonra bi şifremiz olsun onu yazıyım çiğ köfte yerine olma mı?mesela meselaa meselaaa haahh buldum çiğ patates yedim derim..bmlece canın çekeceğine iştahın kaçar olma mı:)))
sormmaaa bende de bu aralar bi acı merakı ki anlamadım..hamilelik falan olamaz ama neden bilmiyorum....bi de bütün gün doğru düzgün yemeyince böle oluyo....

canım ta burdan oraya çamaşır göndermek olmaz

özge eline bulaşık eldiveni giy ellerin zarar görmesin deid bende sevmiyom dedim ona dedim aklına başka bişey gelmesin

ee yarım saatlik yol dil mi yaff.bi de hayrına yıkatmıyosun ki parasını verirsin...olma mı?çok nazının geçtiği biri dilse tabi o başka da..
hee hee heee eldiven için diosun :)))bu arada ameliyat eldiveni kullan ben onla çok rahat ediyorum diğeri çok verimli gelmiyo bana ama bu daha ince olduğu için sanırım daha ii iş yapıyorum..aslı ben ufaktan ufaktan kaçıyım..çok yoruldum bugün.haa bu arada 40 dakka plates yaptımmm:))açılışı yaptım bakalım sonu da gelir inş...ii geceler kaptancım

şifre farketmez ben onun ne anlama geldiğini bilcem sen çiğ köfte yeme şaka şaka

bende acıyı çok severim bazen çok isterim bişey bulamazsam pul bibere tuz katar ekmeği banıp yerim

yok canım ne yarım saati belediyeyle 1.5 saat sürüyo

tamma canım görüşürüz iyi geceler

hımsss afiyett olsun canımm kaçamağın olsunnnn

güle güle kirlen canım ay bende valla ..
mis oldum

pek bi hurmalı olmuş sankim..
getirdigin hurmaları hep kendin yiyon.
bize de ikram etsene kız..

ay evet ya ne bu son günlerde dürüm,çig köfte yeminimi bozdurtmam uleynnnnnnnn

:)))ayyy ne fenayım yaaaaa:))))

aaaaaaaaa ama amaaaaa aşkolsun saanaaaa

1 saat önce bizimkiler acıkmşı..
ay onlara hazırladım kahvaltılık falan..
kendimede form çayı:18::18::18::18::18:
birara dedim bari grissini yiyeyim......yyoookkkk dedim
ssonra dedim 1 tane kuru incir yiyeyim......yyyyyoooookkkkkkkkk dedim.

aferi bana yemedimmm

canımmmm sefan olsunnnnnnnnn sanırım face eklediğin reismlerrr bugünden :))))) cıvıl cıvıl ne hoş öylee

kıyamam sanaaa yaaaa(( aynı şehirde olsaydık yıkardım ben çamaşırlarını tatlım yaaaaa

canım afiyet olsunnnnnn çok çok az bir menü doyabildinmi bunlarla fıstıkkkkkkkk
bu arada belkideee bukadar güzel kilo vermen biberlerden dirr maşallahhh

ohhh afiyet olsun benc eçok hoşşşşş hafif geçmiş günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…