- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.981
5. ayın ortalarında oturtuyordum ama yere filan değil kucağımda oturuyordum 6. ayın ortalarında kendi oturmaya başladı ama 5-6 saniye oturup yığılıyordu sağa sola hehehe:)))))şimdi kendi oturuyor ama ben yinede sağına soluna bişiler koyuyorum çünkü yoruldumu bırakıyor kendini arkaya doğru:))))))
hoşgeldin fadik
geçmiş olsun yaa of nasıl acır o şimdi
kıııııızlar ben geldim ama kilo alarak dün de yazdım ama mesajımı aynalar görmedi sanırım, diskalifiye olmamak için takımdan kendi isteğimle ayrılmak istiyorumaslıya özelden ulaşamadım bana yardımcı olur musunuz, nelveda....
kıss noluyo böle bi okutun kendinizi..her hafta vukuat ??
günaydın canım nasılsın??
11.aralık 2011
pazar 73.8
sabah
yok
öğle
1 kase patates kavurması
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 kaşıkyoğurt
3 lahana dolması patatesli
gün içerisinde 10 bardak ıhlamur
spor
100 mekik
yarım saat koşu
10 dk egzersiz
spor yapıyosunn ohh ne güzell canımmm:)))
benim cadı bi uyansın da emziriyim leslie yapmaya başlıcam bakalım işe yarıcak mı=)
ben geldim çoooooooooooookkkk yorgunum gece uyku tutmadı geç uyudum
bugünde arkadaşa gitcez gün var
çok iyiym walla kendimi müthiş hissediyorum.. bebişin nasıl oldu geçti mi enfeksiyonu
ben geldim çoooooooooooookkkk yorgunum gece uyku tutmadı geç uyudum
bugünde arkadaşa gitcez gün var
11 aralık msj sayımı
aynalar 43
pisiq 20
mihrace 27
melekayşe 12
fiyona 14 :111::111:
fatta 14 :112::112:
hazos 23
1.73 24 :94::94:
emidaf izinli
pinkcat izinli
sergungunser izinli
elifezgi izinli mi ayrıldı mı ??
wuuu kaptanım menüye bak...aslı kız sen iice düzene koydun hayatınıhep beraber tığğ gibin olalım olma mı
fatoşumm bendee özledimmm walaaaa
bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm
geçiyor canım yavaş yavaş...müthiş ol tabi boş ver önce kendini düşünüceksin sonra etrafındakileri insanları sen ne kadar iyi olursan insanlarada o kadar verimli olursun çünkü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?