Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadikim kuşum oğlu havale geçirmiş sanırım daha yoğun ilgilenebilmek için ayrıldı....ben de çok üzüldüm eski bi arkadaşımızdı(neyse tabi ki herşeyden önemlisi sağlık ve evladı....

allahımm onun ve herlkesin evladına acil şifalar versin inşallahh oğluşu iyi olsundaaa gerisi önemli değil:)

sağol fatoşum allah razı olsun..
şimdi daha iyi ama hiç kalkmadan yatması lazım ayağının üstüne basmaması lazım yani. ben evdeyim dün çocukları aldı eniştem bugün okul var diye koşuşturmak inan yoruyo fatoşum wala kendimi unutur olmuşum dün aynaya bakınca farkettim((( allahım onları başımdan eksik etmesinde..
diğer sorunlar halolmaya başladı inşallahh devamıda gelir dua ediyorum işte ....

canımcım bak çok etkili bişey varsa hakiki bal sürün müthiş hızlı iyileştiriyo yanıkları....muhakkak deneyin en azından ufak bi yerinde..bunu birebir annemin dayısına yaptık ve adamın kolunun tamamı yanmıştı ve dehşet su toplamıştı şimdi çok şükür kalmadı bişeyi...ama önemli oaln hakiki bal olması marketlerdekiler çok işe yaramaz malum yapay....
msni açıım mi?

wallaa açsana fatoşum

geçmiş olsun yaa of nasıl acır o şimdi

ben kaçayım daha kahvaltı etmedim=) sonrada kendime pırasa yemeği yapayım...kociş sevmiyo pırasa yemepi onun kurufasulyesi var dünden bitirsin onu=)

kıss noluyo böle bi okutun kendinizi..her hafta vukuat ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…