- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.941
fadikim kuşum oğlu havale geçirmiş sanırım daha yoğun ilgilenebilmek için ayrıldı....ben de çok üzüldüm eski bi arkadaşımızdı(neyse tabi ki herşeyden önemlisi sağlık ve evladı....
ay geçmiş olsun canımm yaa hem de çok geçmiş olsun....keşke arasaymışım ne bilim ben de işlerin yoğun die izin aldığını düşünüp rahatsız etmek istemedim....ahh bee kuşummm beee hepsine birden koşturmak da seni yoruyo tabi...şimdi nasıl oldu peki?Sen nerde kalıyosun?diğer sıkıntılar rahatladı mı peki?
sağol fatoşum allah razı olsun..
şimdi daha iyi ama hiç kalkmadan yatması lazım ayağının üstüne basmaması lazım yani. ben evdeyim dün çocukları aldı eniştem bugün okul var diye koşuşturmak inan yoruyo fatoşum wala kendimi unutur olmuşum dün aynaya bakınca farkettim((( allahım onları başımdan eksik etmesinde..
diğer sorunlar halolmaya başladı inşallahh devamıda gelir dua ediyorum işte ....
canımcım bak çok etkili bişey varsa hakiki bal sürün müthiş hızlı iyileştiriyo yanıkları....muhakkak deneyin en azından ufak bi yerinde..bunu birebir annemin dayısına yaptık ve adamın kolunun tamamı yanmıştı ve dehşet su toplamıştı şimdi çok şükür kalmadı bişeyi...ama önemli oaln hakiki bal olması marketlerdekiler çok işe yaramaz malum yapay....
msni açıım mi?
canımcım ben çıkıyorum msnde devam ederiz....bi de fiyona yavrumm epey bi daldın işlere herhall..sonra konuşuruz şekerim...kolayy gelsin herkese...wallaa açsana fatoşum
günaydın ben geldimm geçmiş yapıp geliyorummm
kızlar kaçiyorum ben şimdilik umutsuz ev karılarını izlicem hehhe
sana da günaydın canım..sen geçmiş yap ben de çıkıyım kusuruma bakmazsan....işler beni bekler...grüşürüz...
bu hafta sen telafi haftası yap canım
sabah - öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay
ara
1 dilim kek
2 bardak çay
akşam
yarım tabak makarna
ara
1 elma
götürmüssun :) :) olsun kız 1 2 gün dikkat edersin olur biter :)
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ben yokken neler oldu olumsuz bişey olmamıştır inşallah?
11 aralık msj sayımı
aynalar 43
pisiq 20
mihrace 27
melekayşe 12
fiyona 14 :111::111:
fatta 14 :112::112:
hazos 23
1.73 24 :94::94:
emidaf izinli
pinkcat izinli
sergungunser izinli
elifezgi izinli mi ayrıldı mı ??
fatoşumm bendee özledimmm walaaaa
bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm
dün ben yarısını izleyebildimm
iyiym canım bir yandan dinleniyorum bir yandan evi toparlıyorum :)))
fatoşumm bendee özledimmm walaaaa
bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm
evet öyle yapiyim annem gitti zaten şu andan itibaren başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?