- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.961
hehe ben izledim hepsini=)
hehe ben izledim hepsini=)
ona ragmen iyi kilo verdin önemli olan sonuç..sen hareketli birine benziyosun cabuk verirsin spor niyetine bende yediklerime cok dikkat etmiyorum ama hareketliyim ondan gidiyor.
kıııııızlar ben geldim ama kilo alarak dün de yazdım ama mesajımı aynalar görmedi sanırım, diskalifiye olmamak için takımdan kendi isteğimle ayrılmak istiyorumaslıya özelden ulaşamadım bana yardımcı olur musunuz, nelveda....
sabah 6.30 da kalkmak zorunda olma duygusuyla hepsini izleyemiyorum
tek seyrettiğim dizi birde :)
bugun senin yerinde olmak isterdim işe gelmek hiçççç istemedim
özge benim kız ana kucağındayken kafayı kaldırmaya başladı kalkmak istiiyor sankiiii çok şeker yaaaa.senin kızının o süslü oturan pozunu gördükten sonra benimkinin de hemencecik büyüyp oturmasını istiyorummmmmm
niye kilo aldın diye hemen diskalifiye mi olunuyor??ya dön yaaaaa.
hemen alicam.. En büyük sıkıntım bu.. Insanlarla arama mesafe koyamıyorum.. Hep bundan kaybediyorum.. Çünkü insanlar samimiyeti saflık olarak görüyor.. Ve bunu kullanmaya çalışıyorlar. Önerin için tsk canımcım..bizi çok güzel motive edion aynen böle devam et olma mı:)) canım ya ben de öle düşündüm de evde yanlız olunca da tek kişi için sebze yemeği pişirince abartıyorum ben biraz..o yüzden evdekilerle geçiştirdim...wuuu kaptanım menüye bak...aslı kız sen iice düzene koydun hayatını hep beraber tığğ gibin olalım olma mıaynen devam saliham pisikimcanım mustafa ulusoyun yakınlık die bi kitabı var bu dönemde bana acayip ii gelmişti..insanlarla olan mesafeni ayarlamada ve acı çekmemek için çok güzel yönlendiriyo...
oyy kuzucuğa bak sen kız cimcime kız tam bunlar benimki şimdi yürütecine biniyor da bi görsen geri geri gidiyor :))))) fazla tutmuyorum çok sağlıklı değil diyolar yürüteç için ama rahat oluyor yaa 10 dk bile dursa bana yetiyor...oturunca önüne at oyuncaklarını arkasından yanlardan da destekle oyuncakları inceliycem diye yarım saat bile oyuruyolar :)))
ama en güzeli kendi kendine birşeyler yaparken onları izlemek oluyor bir de oyuncaklara bişiler anlatıyor bazen kızıyor onlara bi hoşuma gidiyor halleri anlatamam..
yok kız diskalifiye olunurmu hiç ezgi kilo aldım verimli olamam diye çıkmak istiyor heralde...
Günaydın kızlar yeni uyandım şimdi kalkıcam ffff
hehe hadi ya geri geri =)kız öyle oturamıyor daha zaten daha 3,5 aylık=) ama doğrulmaya çalişiyor=) sen kaç aylıkken destekledin oturması için...anlatır tabi senin cadı 7 aylık ayy benimkide olsada bende izlesem=)
Günaydın kızlar yeni uyandım şimdi kalkıcam ffff
5. ayın ortalarında oturtuyordum ama yere filan değil kucağımda oturuyordum 6. ayın ortalarında kendi oturmaya başladı ama 5-6 saniye oturup yığılıyordu sağa sola hehehe:)))))şimdi kendi oturuyor ama ben yinede sağına soluna bişiler koyuyorum çünkü yoruldumu bırakıyor kendini arkaya doğru:))))))
sabahçı mısın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?