Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıııııızlar ben geldim ama kilo alarak dün de yazdım ama mesajımı aynalar görmedi sanırım, diskalifiye olmamak için takımdan kendi isteğimle ayrılmak istiyorum aslıya özelden ulaşamadım bana yardımcı olur musunuz, nelveda....

ona ragmen iyi kilo verdin önemli olan sonuç..sen hareketli birine benziyosun cabuk verirsin spor niyetine bende yediklerime cok dikkat etmiyorum ama hareketliyim ondan gidiyor.

ya evde olmasam çalişiyor olsam daha da çabuk verirdim aslında bende anlamadım iyi gidiyor valla kilolar=)

niye kilo aldın diye hemen diskalifiye mi olunuyor??ya dön yaaaaa.

özge benim kız ana kucağındayken kafayı kaldırmaya başladı kalkmak istiiyor sankiiii çok şeker yaaaa.senin kızının o süslü oturan pozunu gördükten sonra benimkinin de hemencecik büyüyp oturmasını istiyorummmmmm

oyy kuzucuğa bak sen kız cimcime kız tam bunlar benimki şimdi yürütecine biniyor da bi görsen geri geri gidiyor :))))) fazla tutmuyorum çok sağlıklı değil diyolar yürüteç için ama rahat oluyor yaa 10 dk bile dursa bana yetiyor...oturunca önüne at oyuncaklarını arkasından yanlardan da destekle oyuncakları inceliycem diye yarım saat bile oyuruyolar :)))
ama en güzeli kendi kendine birşeyler yaparken onları izlemek oluyor bir de oyuncaklara bişiler anlatıyor bazen kızıyor onlara bi hoşuma gidiyor halleri anlatamam..

hemen alicam.. En büyük sıkıntım bu.. Insanlarla arama mesafe koyamıyorum.. Hep bundan kaybediyorum.. Çünkü insanlar samimiyeti saflık olarak görüyor.. Ve bunu kullanmaya çalışıyorlar. Önerin için tsk canımcım..

hehe hadi ya geri geri =)kız öyle oturamıyor daha zaten daha 3,5 aylık=) ama doğrulmaya çalişiyor=) sen kaç aylıkken destekledin oturması için...anlatır tabi senin cadı 7 aylık ayy benimkide olsada bende izlesem=)

5. ayın ortalarında oturtuyordum ama yere filan değil kucağımda oturuyordum 6. ayın ortalarında kendi oturmaya başladı ama 5-6 saniye oturup yığılıyordu sağa sola hehehe:)))))şimdi kendi oturuyor ama ben yinede sağına soluna bişiler koyuyorum çünkü yoruldumu bırakıyor kendini arkaya doğru:))))))

heheeh çok komik oluyor ya sağa sola devrilmelerii=) daha zamanımız var bizim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…