- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.301
yok canım kimse
ben karar verdim sperm bankasına gitcemm
sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 bardak çay
öğle
2 kaşık türlü
1 kaşık makarna
1 kase cacık
1 dilim ekmek
akşam
4 çiğ köfte
marul
1 dilim kek
3 bardak çay
hııı yanlış anlamısım:)
canım msnde yazmıssın dışardaydım şincik geldimm..naptın yaptın mı aşure yatacam bende cokkk uykum var..
gezme olunca yorgunluk tanımıyom maşallah bana :)
beni görmuuyon sanırım cıkıyorum ben yarın gorusuruzz
mrb ilkoş geçmiş yapim gelimm ay renklendirme yok yine bende siyah yazıcam menümü
benim ekmekleri okuyanlar foruma bile girmezzaa kimse gelmemiş :44::44::44::44: yada benim mercimekleri gören başka takıma KAÇTI:89::89::89::89:
sabah yeseydin kız aşureyikızlar merhabaaaaaa ben işten geldiğimden beri mutfaktayımm kuru yaptım pilav yaptımşimdide aşure ilee cebelleşiyorum nohutum bir pişmedi DD neyse menümü yazayım sonra çıkıp mutfağa geçeceğim tekrarrr sabah yok canım istemedi öğlen 5-6 yk peynirli makarnaaa 1 bardak ayran akşam 3 yk kuru fasulyeee aşureye saklıyorum kendimi pişnce 1 çorba kasesi yiyeceğimmm
maşallah pek dolubi menü.. ama emziriyon sen tatlımmbugunkü menüm sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir omlet 5 zeytin sirkeli su 1 çay kaşiği bal öğlen yarım tabak peynirli makarna ara 1 havuç akşam hamsi(ama fırında kızartma değil 300 gr yemişimdir) salata 1 tane kabak tatlısı ara yarım muz 1/4 ayva yarım portakal yarım armut ilerleyen saatlerde 1 bardak süt
oh oh pek güzel ekmek yokgibi walla o kadar söylediniz şimdi ekmeği yiyemiyorum sanki suç işlemiş gibi oluyorumsabah 1 kk kadar peynir 2 zeytin 1 bardak çay öğle 2 kaşık türlü 1 kaşık makarna 1 kase cacık 1 dilim ekmek akşam 4 çiğ köfte marul 1 dilim kek 3 bardak çay
mmmmm bende bi neskafe içsem olmazmı 3ü1 arada şimdi ama ilkoşyaaaa kızlarrr ben acıktım gözümün önündee kokoreçlerr, sandiviçlerrrr falan dönüyorrrrr
afiyet olsun canımmm
listen uzun görünüyor ama öyle abartı birşey ok fısıtk sabahki omletindeee 1 yumurtadan yapılmışsa ohhh mis mis menün:)
yaaaa kızlarrr ben acıktım gözümün önündee kokoreçlerr, sandiviçlerrrr falan dönüyorrrrr
maşallah pek dolubi menü.. ama emziriyon sen tatlımm
bu arada ne oluyo yaaa asıldan çok misafir var:))
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
faTTa83, hazos87
aayy bilmiyomki içsemmi hoşgeldiniz kızlarselam saliha...sen 3ü1 arada içerken ben de bi geçmiş yapiim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?