Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok hoş görnmektesin çıtır anneeee seniiiii
maşallah özgecim maşalaahhhhhhhhhhhhh bende istiyorumDDDDDDDDDDDD

canım çok az öksürüğü var..sancısıda durdu gibi bgn güzel uyuduk sabah 7 de kalktı şükürler olsun :))

oy kuzucuğum kıyamam onaaaaa..bebişlerimiz iyi olsunnnnnnn..benimki de dün hiç susmadı..deli deli aaaaaaaaaaaa aguuuuuuuuuu ghııııııııııı deli deli bağırdı çatlak bi hoşumuza gitti ki hehehee

boyum çok uzun değil 1.61 boyum ama zaman geçtikçe düzeliyor canım hamileliğin şişkinliği bende 5 ayda anca gitti o şişlik şimdi sen de o vardır..ama ben plates yapmaya başladıktan sonra şekle girdi vicudum yoksa bende de sağ sol çok fırlıyordu :)) sende verirsin canım dur bakalım bebikin minik daha o büyüdükçe sen inceliyorsun :)))

benim boyum 164 ben öyle görünmüyorum sanki amaaaaa yaaaaaaaaaaa..ayaktayken göbek yok ama oturunca tek kat lömbürttt oluyo

çok hoş görnmektesin çıtır anneeee seniiiii
maşallah özgecim maşalaahhhhhhhhhhhhh bende istiyorumDDDDDDDDDDDD

saol canım valla hepsi sizin sayenizde hehehehee siz ve destekleriniz olmasa buralara gelemezdim ben :)))) yeni başkanlığa adylığımı koyuyorum :))))
şaka bir yana gerçekten burası olmasa mümkün değil gelemezdim ben bu kiloya..dün bile şeytan dürtüyor sıcak çikolatanın yanında bisküvi ye diye ama sırf burası yüzünden yemiyorum valla çok seviyorum burayı da sizleride :)))))

benim boyum 164 ben öyle görünmüyorum sanki amaaaaa yaaaaaaaaaaa..ayaktayken göbek yok ama oturunca tek kat lömbürttt oluyo

kız o ben de de var hala önceden 5 katsa şimdi 2 kata düştü sadece bak senin boyun benden de uzun ama diyorum sana hamileliğin etkisi vardır hala üstünde kız benim göbek çizgim daha yeni geçti düşün artık...bi iki aya sen den de gider merak etme

ben asla şok diyet önermem ona benzer detoks gibi bişiy yaptım hayatımda 1 KERE HASTANELİK OLDUM..
Bence sen az ama hep kalorili tüketiyorsun misafirin oldugu için. çok normal bende de aynısı olsa oturup kendime ozel yemek yapmam olanı yerim ki misafir ağırlamak ayrıca yorucu. Sen bence kendine gercekci hedefler koy canını sıkmadan..Mesela gelecek hafta 3 misafirin gelecek yaptıklarını ortalama 2 gun yesen 1 hafta ediyor.bu hafta sadece kilo almayacgım de..Musait oldugunu bildiğin hafta 500 gr hedef koy.500 gr bile cok bence oturmuş kilolar için..benimde senin gibi ergenlikten beri olan kilom 65-66 ilk kez kırdım direncimi bu hafta ama gram gram veriyorum..mesele tekrar almamak.Allah kolaylık versin cnm verirsin sende yogunluğun gitsinn

olursun canım daha bebeğin minik ama olunuyor yani gerçekten.ben yok yaa diyordum bu göbek gitmez bu kilolar kalır diyordum ama gidiyor gerçekten de sadece sabır gerek bir de spor:))))

yok kilo gidiyorrr.aynı kilomuz senle zaten ama görünüş farklıı..bi kaç soru sana

1) plates yapmaya kaçıncı ayda başladın?
2) platesi nerden yapıyorsun? hangi videodan?
3) sadece o kocaman plates topuyla mı?
4) ben önceden hiç plates yaapmadım şimdik tek başima becerebilir miyim?????????
5) mekik çekiyor musun?
6) sezeryanla mı doğum yaptın?????????????????????????
bu 6 soruya cevap istiyorummmm
ayy amma soru sordum=)ama önümde benden 3 ay önceden giden bi anniş var sormam lazım di mii_

ayy umarım öyledirrr özge yaaaaaaaaaaakociş gelsin hemen koycam resim bakk o zaman tamam mı ? sonra geri silcem çünküüü o halim olmasınnnnnn hehehe

canım sırayla cevap veriyorum sorularana
CEVAPLAR
1)plates yapmaya 4. ayda başladım ama düzenli değil bi yapıyordum bi yapmıyordum son 20 gündür düzenli yapıyorum 20 gündür de görünüşüm bu hale geldi.
2)platesi bi siteden indirdim ebru şallının videoları ama ilk başladığı yılların videoları zorlamıyor o yüzden
3)ilk 45 bölümünde top ve lastik yok illa topla yapman gerekmiyor hareketleri ama lastik şart çünkü kol sıkılaştırması için gerekiyor.topun olmasada olur
4)becerirsin sana açıklamalı olarak anlatıyor videolarda hatta o açıklamalar belli bi süre sonra bayıyor insanı :))
5)plates yaparken içinde mekik hareketleri var zaten sırf karın ve popo ağırlıklı çalıştırıyor o yüzden o kadar forma girdi benim popo ve karnım
6)evet canım sezeryanla doğum yaptım ama 2. ayım geçtikten sonra spor yapmam da sakınca olmadığını sölemişti doktorum tabi kendini çok zorlama demişti...ama benim 3. aydan sonra ne ağrım kaldı ne de sancım o yüzden başlamıştım rahat rahat...
sor tabi canım merak ettiğin başka şeyler varsa da sor ben elimden geldiğince bilgilendiririm seni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…