- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.601
saol canım valla hepsi sizin sayenizde hehehehee siz ve destekleriniz olmasa buralara gelemezdim ben :)))) yeni başkanlığa adylığımı koyuyorum :))))
şaka bir yana gerçekten burası olmasa mümkün değil gelemezdim ben bu kiloya..dün bile şeytan dürtüyor sıcak çikolatanın yanında bisküvi ye diye ama sırf burası yüzünden yemiyorum valla çok seviyorum burayı da sizleride :)))))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerimmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn ben çok iyiyim:)))) hehe
sen nasılsın
aynen ya bende hemen alıyorum kameraya..ama bizimki kamerayı görmeyecek gördüğü an kitleniyo kameraya yapmıyor hiç bişi çaktırmadan çekmek gerekiyor zilliyii
ayy umarım öyledirrr özge yaaaaaaaaaaakociş gelsin hemen koycam resim bakk o zaman tamam mı ? sonra geri silcem çünküüü o halim olmasınnnnnn hehehe
iiym cnm süslendim bugun başıma kaza geldi
ay kızlar bende özgeden özendimmm işyerimde az önce çekildim bir foto koydummmD ama üzerimdeki elbisee kalın örgü elbise pek bişi anlaşılmıyor sadece bacaklarımdan biraz farkedebilrsiniz DDD çöp gibim hehe çok hoşuma gitti
canım sırayla cevap veriyorum sorularana
CEVAPLAR
1)plates yapmaya 4. ayda başladım ama düzenli değil bi yapıyordum bi yapmıyordum son 20 gündür düzenli yapıyorum 20 gündür de görünüşüm bu hale geldi.
2)platesi bi siteden indirdim ebru şallının videoları ama ilk başladığı yılların videoları zorlamıyor o yüzden
3)ilk 45 bölümünde top ve lastik yok illa topla yapman gerekmiyor hareketleri ama lastik şart çünkü kol sıkılaştırması için gerekiyor.topun olmasada olur
4)becerirsin sana açıklamalı olarak anlatıyor videolarda hatta o açıklamalar belli bi süre sonra bayıyor insanı :))
5)plates yaparken içinde mekik hareketleri var zaten sırf karın ve popo ağırlıklı çalıştırıyor o yüzden o kadar forma girdi benim popo ve karnım
6)evet canım sezeryanla doğum yaptım ama 2. ayım geçtikten sonra spor yapmam da sakınca olmadığını sölemişti doktorum tabi kendini çok zorlama demişti...ama benim 3. aydan sonra ne ağrım kaldı ne de sancım o yüzden başlamıştım rahat rahat...
sor tabi canım merak ettiğin başka şeyler varsa da sor ben elimden geldiğince bilgilendiririm seni :))))
ayy ilkoşum bayıldım fıstık gibisin harikasın çok güzel olmuşsun bence canım :))))
benim bi görsen 4 aylık resimlerimi bir kol vardı baldırım kadar ben bayaaa bi şiştim ama koymuyorum o resimlerimi hehehehehehe..çektirde koy bakalım resimlerini bi görelim yeni halini :))
ayşe ne kazası kızzzzzzz
hmmmmm güzell benim de hiç ağrım sızım yok ki zatenn..ben hemen toparlandım sezeyandan..hiç yatmadım mesela bebek daha 20 günlük falandı ev taşıdık maşallah öküz gibiyim hahaha..o zaman bende yapıyım plates bari yaaaaa.lastik falan alayım o zaman...bölümlere göre ilerliyorsun değil mi platesi....hergün sırayla bi bölüm???ayyyy çok heyecanlandım şimdikkkkkkkkkkkkk
hmmmmm güzell benim de hiç ağrım sızım yok ki zatenn..ben hemen toparlandım sezeyandan..hiç yatmadım mesela bebek daha 20 günlük falandı ev taşıdık maşallah öküz gibiyim hahaha..o zaman bende yapıyım plates bari yaaaaa.lastik falan alayım o zaman...bölümlere göre ilerliyorsun değil mi platesi....hergün sırayla bi bölüm???ayyyy çok heyecanlandım şimdikkkkkkkkkkkkk
çok zzayıfladın cok guzel olmuşsun dediler. 1 dak. sonra elimi kapıya sıkıştırdım..buzla duruyorum :)
gelmiş valla kotu gozle bakmadık diyolar heheheh
bende dedim sorun diill:)
özgeee fıstık görmesek fıstık diye kandıracaksın vallaaa:))))
kiki ama teşekkür ederim hehe
yaa facebook yok bende merakettim
evet canım benim indirdiğim sitenin linkini veriyim istersen sana...sırayla gidiyor bölümler her gün bir bölüm...sen de yap valla 1 hafta da fark ediyorsun değişimi daha da hırslanıyorsun.ben yaza kadar bikinilik olmam lazım oda platesle olacak inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?