Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımmmm canımmmm asıl başarı seninnnn kesinlikleee iradlesinn maşallah dahada inceleceksin inanıyorummmm.
bizde seni seviyoruz canım sende iyiki varsın burada

aynen ya bende hemen alıyorum kameraya..ama bizimki kamerayı görmeyecek gördüğü an kitleniyo kameraya yapmıyor hiç bişi çaktırmadan çekmek gerekiyor zilliyii

hahahahaa valla benim ki de aynı ışığı görmş tavşan gibi bakıp kalıyor kamerayı gördüğünde çaktırmadan çekiyorum bende:)))

ay kızlar bende özgeden özendimmm işyerimde az önce çekildim bir foto koydummmD ama üzerimdeki elbisee kalın örgü elbise pek bişi anlaşılmıyor sadece bacaklarımdan biraz farkedebilrsinizDDD çöp gibim hehe çok hoşuma gitti

ayy ilkoşum bayıldım fıstık gibisin harikasın çok güzel olmuşsun bence canım :))))

hmmmmm güzell benim de hiç ağrım sızım yok ki zatenn..ben hemen toparlandım sezeyandan..hiç yatmadım mesela bebek daha 20 günlük falandı ev taşıdık maşallah öküz gibiyim hahaha..o zaman bende yapıyım plates bari yaaaaa.lastik falan alayım o zaman...bölümlere göre ilerliyorsun değil mi platesi....hergün sırayla bi bölüm???ayyyy çok heyecanlandım şimdikkkkkkkkkkkkk

:))) ay hazal sabah sabha güldürdün benii:)))
Allah güç kuvvet versin hayatım:))
bu arada bu gaz sana epey gider ama keşke hafta başı oslaydııD neysee haftaya cumaya akdarr güzelllll azimli olarsın

evet canım benim indirdiğim sitenin linkini veriyim istersen sana...sırayla gidiyor bölümler her gün bir bölüm...sen de yap valla 1 hafta da fark ediyorsun değişimi daha da hırslanıyorsun.ben yaza kadar bikinilik olmam lazım oda platesle olacak inşallah :))

çok zzayıfladın cok guzel olmuşsun dediler. 1 dak. sonra elimi kapıya sıkıştırdım..buzla duruyorum :)
gelmiş valla kotu gozle bakmadık diyolar heheheh
bende dedim sorun diill:)

kıyamam yaaa canım benim nazar çok çekiyorsun demek((
kızzz dua oku öyle süslenince püslenincee lütfenn
canım canım canımm üzüldüm yaaaaa

özgecim bende istiyorummm ebrunun tarzı hoşuma gidiyorr benimmmmmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…