- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.621
ay deliye bak beğenmiyor kendini çok güzelsin canım fıstık gibisin valla maşallah.çok beğendim seni bekar olsan abime alırdım hihihihi :)))
çok zzayıfladın cok guzel olmuşsun dediler. 1 dak. sonra elimi kapıya sıkıştırdım..buzla duruyorum :)
gelmiş valla kotu gozle bakmadık diyolar heheheh
bende dedim sorun diill:)
ne oldu kız facene vardı ya
ay merakettim siz ya bakamıyom fotolarınızaaa
akşam eve gidince bak o zaman sende nepcenburdan engelli cnm her şey engelli giremiyorum
kıyamam yaaa canım benim nazar çok çekiyorsun demek((
kızzz dua oku öyle süslenince püslenincee lütfenn
canım canım canımmüzüldüm yaaaaa
ayşemmm asıl merka etmen gereken özgeeeeeee :)) fısıtk çıtır anne olmuşşş
:) kaşıdımda amahehehehe
ya formülüm var sanıyolar hap falan kullandığım.ı kullanmayacagımı organik bir tip oldugumu da biliyolar..
çok komik :))
akşam eve gidince bak o zaman sende nepcen
:) kaşıdımda amahehehehe
ya formülüm var sanıyolar hap falan kullandığım.ı kullanmayacagımı organik bir tip oldugumu da biliyolar..
çok komik :))
ayyyutandım kız iyice gaza geldim vallah :))
kızlar benim fındık uyandı ben azcık onla ilgileniyim dmerim yine size...
çok zzayıfladın cok guzel olmuşsun dediler. 1 dak. sonra elimi kapıya sıkıştırdım..buzla duruyorum :)
gelmiş valla kotu gozle bakmadık diyolar heheheh
bende dedim sorun diill:)
:))) ay hazal sabah sabha güldürdün benii:)))
Allah güç kuvvet versin hayatım:))
bu arada bu gaz sana epey gider ama keşke hafta başı oslaydııD neysee haftaya cumaya akdarr güzelllll azimli olarsın
evet canım benim indirdiğim sitenin linkini veriyim istersen sana...sırayla gidiyor bölümler her gün bir bölüm...sen de yap valla 1 hafta da fark ediyorsun değişimi daha da hırslanıyorsun.ben yaza kadar bikinilik olmam lazım oda platesle olacak inşallah :))
Ebru Şallı ile Plates bölümleri indir-Tv 8 - 1 den 127 e Kadar - PayLaşımda KaLite
kızlar ben burdan indiriyorum 3 tane alternatif linkler var ben ortadakinden indiriyorum..bazen açılmıyor diğer linkleri deneyin o zaman da
bizim için öp güzelliği annesiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?