- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.821
Canım babam kalp hastası ona birşey olursa naparim. Abim delirmis gibi sürekli mesaj çekiyo.. Allahım sonunu hayır etsin
aslıcığım büyü yapılsa bile bi insan karısını sevdimiydi işlemiyor.benim arkadaşımada yapılmıştı 2 yıl kardeş hayatı sürdüler resmen ayrılmaları için yapılmış sözde büyü ama arkadaşım ne zaman boşanacam annemin evine gidecem dese kocası ayaklarına kapanıp ağlıyordu gitme ne olur diye...bunların ki farklı bişi bence..ayrıca kendini bilen insana tutmaz öle şeyler bizim evde de bulduk birileri getirip bırakmış ama ne bana bişi oldu ne de eşime...
Özgenin kaynanasi oğlunu geri çeviriyo benimki kucak açıyor..Defolsun ailesinin yanına
canım benim mutlu olmadığını söyle seni sürekli üzdüğünü söle arkanda dursunlar sancılı bir süreçdtir ayrılık süreci ama sonrasında daha mutlu olacağına eminim...
yine de allah hakkında hayırlsını versin hiç istemem aslında ayrılmanı keşke düzelseniz
bu arada fotolarınız süper fıstıklar..kıskandım bende koydum bakarsınız:)
canım benim benim ki geri çeviriyor ama sebebi evliliğimiz düzelsin diye değil.oğlu gelip başına kalacak diye istemiyor fazladan çamaşı bulaşık fazladan ev temizliği demek çünkü velinin geri dönmesi..kayınvalidem hep der evlendide kurtuldum diye böle tuhaf anneler de var :)))yani beni çok sevdiğinden değil :)))
günaydınnn
105
[/COLOR]
süpersiinnn yaaa benim 10 katımı vermişsin resmenbak bi de korkuyodun bu hafta olmaz die:))hep böle kolaycık kiloşlar inş...3er 5er inş....
aslı cnaım 300 gram gitmiş sadece 70.5 kilom(
yeter işte ne istiyorsun daha hiç verneyedebilirdin :))
aslıcığım ben de 700 gr vermişim kilom 62.1 buna da şükür
günaydın kızlar
kilom 73.4
15 aralık msj sayımı
aynalar 24
mihrace 53
melekayşe 27
fatta 10
hazos 42 :81::81:
1.73 9 :87::87:
pisiq 65
fiyona 63 :119::119:
emidaf 10 :124::124:
sergungunser izinli
pinkcat izinli
bu ayrılık kararı acele ve düşünülmeden alınmış bi kARAR değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?