- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.401
hahahahhaa ay salihaaaa yine güldürdün beni..
bişey diyim mhi benim kızımın adı deniz o yüzden ben hem tombul hem de denizin annesi olduğumdan adım DENİZ ANASI hahahahaha
cevabı bir bakıma ceza
hz havva hz ademi kandırıp cennetteki yasak meyveyi yiyince allah kadına doğumu vermiş diye biliyorum vardır bir hikmeti
Ben gidip poğaça için hamur yogurayım
Allahtan yemek yapmayı seviyorum valla onuda yapmazdım
ya benim derdim başka ben hiç istemiyorum..niye kadın dogruyor erkek sefa suruyor :) eşim zaten erkek dogurabilse ben yapcam meraketme diyo bana :))
ayşe ben şaka yaptım bisi mi dedim seni küstürecek özür dilerim bitanem..al Saliha kullanmıyorum avatar falan
hehehe yok kız erkekelrde yardım ediyor valla barış yardım etmese ne yapardım bilmiyorumm
ayşe ben şaka yaptım bisi mi dedim seni küstürecek özür dilerim bitanem..
:) yeni bi kampanya başlatalım.. HAYDI DENIZ ANALARI DENIZ KIZI OLMAYA:) :) :)yok kıs şaka yaptım evet cok benziyoavatarlar ondan kaldırdım hehehehe
iyi pazarlar kızlar
güneşli bir güne boğaz ağrısıyla merhaba
nasılsınız
al Saliha kullanmıyorum avatar falan
Ben gidip poğaça için hamur yogurayım
Allahtan yemek yapmayı seviyorum valla onuda yapmazdım
mihracee,
aynalar+,
fiyona_07+,
melekaysee+,
pisiq+
bekleyin beni gitmeyinbiryereee
emoşum süperisnn kapanışıdaa açılışıdaa sen yapmışssın yaws:))günaydın bebişlerrrr
oh oh gece kapattım şimdi açıyorum.
uyanıp geleniniz olmamış bakıyomda...
Allah zihin açıklığı versin canımmmm inş. verirsin dersleriniii:)sonraa bize kalırsınkızlar bugün gelemem bi daha buralara gece saymaya gelirim belki..
yarın vizelerim başlıyo .hergün 1 dersten gircez..
yarın en zorlu ders.tüm gün çalışmam lazım....
buraya geldim mi çıkmak gelmiyo en iyisi bugün ugramayayım..
alışkanlık yapıyo bu kk bende
negüzel şeyler diyorsun öyleee sen :) yiyim ağzını:) (tabi az kalorili ise:)bol bol kalori yakılan ama az kalori alımlı saglıklı bir pazar geçirmeniz dilegi ile
günaydın hatunlar...sanırım herkes pofur pofur uyuyor şu an:)))hee hee heee...ben o zaman bi geçmiş yapimm hemen...
canım benim eşimde eder tek laf edersem nankörüm demektir.İlgisi yardımı hep vardır.Kocamla ilgili değil genel olarak o süreci biz yaşıyoruz ya niye biz..Buna bozuluyorum.regl bize her ay her ay..çocuk bize emzirme biz vs vs..zaten toplumun kadına bakış açısından hiçç söz etmiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?