Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

annemde geliyomuş.. ben gelme demiştim.. bu sabah kararımı değiştirip aradım... gel anne dedim.. "gelmeyeceğimi kim dedi???" dedi muhaha

ayy kimse yok bi geçmiş yapacam ama korkuyorum valla sabaha kadar yazışmışsınız maşallah :))

yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo(yaa senin bi fikrin var mı?

evlendirelim her türlü ağrısı geçer :) :)
artık daha mı artar başının ağrısı geçer mi bilemiycem :)))
facede paylaştığım videoyu dinleyin kardeşim şarkı söylüyo
ayy dinledim ben çok beğendim sesini
canım benşm keşke yakın olsaydık daha bi destek olurduk sana...kimse ayrılmak için evlenmez herkes farklı hayallerle evlenir ama mutluluktan çok hayal kırıkları çoksa yapacak bişey yok yine de hakkın da hayırlısını isterim canım benim...
inş. çok pişman olurrrrrrrrrrrrrr mumla çıraylaa arar seniii fıstıkımmmmmmmm
kızzz balıkları pişirirkennnnn aspiratörü kullandımı unutmasaydın onları

kız ilknur güldürdün beni haa aklına omu geldi kız valla ömürsün :)))) canım pişman olsa ne olacak ki iş işten geçtikten sonra ne fark edecek birde kaybedince pişman olurlar tekrar döndümü yine aynnı olurlar böyleleri

canım canımm uzaklarda olsaktaa manevi desteğimizz dualaırmızzz sneinle canımmm keşkee aynı şehirde olsakkk şöylee birdee omuzz olsakkkk((
çok doğru demişsin ilkoşum keşke yakın da olsaydık süper olurdu..ama v arya herkes çok kafa dengi tkımımız da kilrin...
yaaa benimde çok güzel geçti haftasonum evin bekçiliğini yaptım çok güzeldi=(((((((((((((((((((

hep aynı ben de temizlik yaptım durdum

ay canım hemen bi doktora gitsene
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/350902.asp
baksana

Son düzenleme:
canım benim çıkmama lzaım gelen oldu....geçmiş yapıyosun herhal..bitince yazdığıma bi bakarmısın?kızlar sizden de yorum bekliyorum...adet kanaması dil ondan eminim ne olabilir sizce?sistit die bi şey buldum nettten o olabilir miş gibi geliyo...öle bişey yaşayan var mı?yaaa offf bu nerden çıktı şimdi anlamadım ki((

canım hemen doktora gitmen lazım ben ce idrardan kan gelmesi genel de böbrekle ilgili bi sorun olduğu böbrek ağrısı kasık ağrısına da benzer hemen doktora git fatmacığım allah korusun bişey olabilir..

benim kuzenim yaşıyor sürekli olarak nükseden bişey sen acil doktora git canım hiç erteleme yarın hemen git

alla lalla geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok valla umarım önemli bişey değildir

aynen bende açım ama bende tutuyorum dünkü yediklerimde n sonra=(((((((((((((((
ben bu hafta kilo verme konusunda hiç hevesli değilim 200 gr bile versem yetecek bana çok kötü başladım bu haftaya
sen nasılsın canım gitti mi hey heylerin :)) arada bana da gelirler herşey bana baktığı için sürekli yorulduğum için bazen eşimi gırtlaklıyasım bile gelir :))))))))

slm kızlar 16. 30 a kadar toplantı yaptık
sonra gel alış veriş soba anca bu saatte geldim
kimse yok
nerdesiniz

aynen bende öyleyim niye bilmiyorum=(((benimde dün gırtlaklayasım geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa..gitmedi de heyheylerim halaaaa

aynı benim düşüncelerim tıpkısının aynısı

hayır ben hep böyleyim.. insanların bana yaptığı kötülükleri çok çabuk gözardı edebiliyorum...

bende ya çabuk unutuyorum ama ben o anda sinirlenip aklıma geleni söylüyom

canım komşumuz çok iyi sağolsunlar bi işimiz olsa yaparlar o yüzden kendimi kötü hissettim

olsun ben koca istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…