- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.621
biliyom datlumm
Ben acık Aslıya laf sokayımda kendine dikkat etsin şikayetlenip durmasın dedim :))) (dost acı soyler babında)
bende seni sevmek :)
walla aslıya kötü örnek oluyom benkızı evlilikten soğutmaktan korkar oldum
kızlar 27 günde 5.8 kilo vermişim.. yarım ekmeklerle :))))) ve sporsuz.. nasılım????????
ay sıkıntıdan daha çok yiyom.. mesela gündüz diyetin bilincindeyim acıksam bile... akşam hakanı görünce yediklerimi sanki onun canını acıtacakmış hissiyle yiyorum.. sinirden yemeye mi veriyom kendimi nee
canım benim cadı dün çok az meme emdi de ona canm sıkıldı hıncımı kocadan aldım
pisiq, emidaf+, melekaysee+, hazos87+, mihracee+, faTTa83+, 1.73+ aslı yok heralde :)))))))
dünkü menum
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim salam
1tatlı kaşiği çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğlen
1 adet maltana
akşam(akşam kıza canım sıkıldı kocayla kavga ettim yemek yapmadımmmmmmmmm)
kendime kıymalı yumurta yaptım 2 dilim ekmekle onu yedim
buraya kadar idare eder menum sonrası faciaa
2 tane küçük ekler pasta
2 tane baklava(ki ben baklava sevmem ama yedim)
aslı menü mü yazmıyorum diye kızıyormu acabarenklendiremiyorum ama yok ikonlarr
kızlar dün aşam regli oldum vee inanlılmaz bir şişkinlikk varrrrr delricemmmmmmmmm
17 aralık cumartesi
sabah yarım kurabiye
ara yok
öğle 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara 3 draje çikolata,2 badem çikolata(yaa zor tuttum bu akdarla)
akşam 5 yemek kaşığı pilav,1 çorba kasesinin dibi kadar tavuk(1 tavuklu pilavın 5 yemek kaşığı pilavı ve tavuğunu yedim anlıycanız:)),1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı,2 içli köfte
ya kızlar akşam mecbur yiycemi bildiğim için gün içinde frenledim anca bu kadar oldu işlte
kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm
10-16 ARALIK DEVAM ÇİZEL
.1.73 +++++++
fatta83 +++++++
hazo87 +++++++
melekayse +++++++
pisiq +++++++
aynalar +++++++
fioyan_07 +++++++
mihracee +++++++
emidaf --+++++
yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo (yaa senin bi fikrin var mı?
ayy dinledim ben çok beğendim sesini
ben bu hafta kilo verme konusunda hiç hevesli değilim 200 gr bile versem yetecek bana çok kötü başladım bu haftaya
sen nasılsın canım gitti mi hey heylerin :)) arada bana da gelirler herşey bana baktığı için sürekli yorulduğum için bazen eşimi gırtlaklıyasım bile gelir :))))))))
aynen bende öyleyim niye bilmiyorum=(((benimde dün gırtlaklayasım geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa..gitmedi de heyheylerim halaaaa
noldu cadı bıktımı emmekten
ben o saatlerde okulda bebelere laf anlatıyordum
çokta kötü değil yine iyi atlatmışsın canım
bak alıcam elime sopayı haa daha haftanın başı bizim hatunlar su koyvermişler
hele en az 500 gr vermeyin ben ne yapıyorum sizi
sabah erkenden ankarada olacaklarne zaman geliyorlar saliha
ayşeem nasılsın canım???ben acayip açım ama tutuyorum kendimi:)))
siz böyle bilin beni
benimkisi deliliğe vurmak
yoksa her gece gözyaşı dökütüğümü kimse bilmiyo saçma sapan konular içinde değil
yok sobaymış yok kocaymış hepsi palavra ben onlarla zaman geçiriyorum dert edinecek konu olmadığını bende biliyorum şakasına takılıyordum öyle bildiğinizi sanıyordum demek değilmiş bundan sonra onlarıda söylemem canım
yok ya ben soğumam merak etme
biraz inatçıyım düşünce konusunda olumlu ya da olumsuz kimse fikrimi kolay kolay değiştiremez
o konuda için rahat olsun
süpersin canım
gel öpim geçsin eminemSadece merhaba diyecegim.başım agrıyo..
Hemşirelik lisans tamamlama okuyorum 1.vizeler başladı bugün net üstünde saatlik olarak giriyoduk.açılmıyo.ögledenberi onlarla ugraşıyoruz.kafam şişti..
kafana çok takma.. Yoluna devam et.. arada bi olsun sıkma tatlım canınıBen size dedim bu hafta benden hayır yok diye.Ilk gündeniflas ettim..Ya zaten bugün çokta yedim yaaa..
gel öpim geçsin eminem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?