- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.781
evet ya annemlerle bi gezmeye çıkayım evde duvarları ölçmekten bıktım:)
şişko fıstıkım ben:):)
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn kızlar ne kadar erkencisniz
benim cadalozla 2 ye kadar uğraştımmmm.şimdi de uykum kaçtııı((((((((((
günaydın kızlarr Özge'm hiç görüşemiyoruz yaaaa
dünkü menüm
sabah 4 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir kk kadar
1 çay kaşığı bal
ara yok
öğlen yoğurtlu avokadolu salata
2 bardak yeşil çay
akşam 2 kurabiye 1 müffin hepside küçük küçüktü(arkadaşım yapmış getirdi:)))
2 fincan çay ara 1 adet greyfurt
günaydın kızlarr Özge'm hiç görüşemiyoruz yaaaa
cimcimeye bak sen o saatlere kadar ne yapıyor kız???uyku düzeni yok sanırım ama genelde anneye uyarlarmış bebişler sen de hamileyken düzensiz uyuduysan onu takip ederlermiş demişti bi ara doktorum ne kadar doğru bilemiycem ama defne benle aynı uyur sadece çok erken kalkar :)))))
ayy okadarda yazıkkkk bizee yaa şey yapalımm sevdiğimiz çok para verip aldığımız ama içine giremediğimizz bir kıyafeti için baskı yapalım kendimizee içine girmeye çalışalımmama çok geçmiş zaman olmasın şöyle 2-3 kg vermeylee halledebilecğeimiz bişi olsaa
ya buu iyi hali özge yaaaaaaa.sabahlara kadar kaç kez oturduk bi bilsen ne zaman düzene girecek bu uyku yaaaaaaaa..ne yapacağımı şaşirdimm..bi keresinden akşam 11den öğlen 12 ye kadar hiç uyumadı düşün yaniiiiiiiii psikolojimi pehhhhhhhhhhhh..düzensiz de uyumadım ki hamileykennn.en geç 12 dedin mi ben uyuyordummmmmmmm nlamadım gitti..bi çözümü olmalıııı
hmmm ben az önce kısa montumun önünü kapattım ama zorla :))) düğmeler o kadar gergin ki tamam benim hedefim o olsun ben montmumun içine girmek için zayıflıycam iki ay sonra da bikinim için bi girişimde bulunurum artıkın
çok güzelll..özge ya sen emzirmiyor musun yawwwwwww
kız bi doktora danışdınmıydı hiç ayy benimki ilk 4 ay sürekli uyudu hiç uyku sıkıntısı çekmedim ben defnedeama bebikken eşimde çok uyurmuş ben de annem size çekmiştir diyor...defne uykuyu seven bi bebek bende onu çok seviyorum
düzene sokmak için bişiler denesen ayy internetten filan baksaydın...
18 aralık msj sayımı
aynalar : Işlem tamam
pisiq : Işlem tamam
melekayşe :
Mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf : Izinli
fiyona :işlem tamam
1.73 : Işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli
hehehe ay benimkide öyle düğmeler bi gergin oluyor ki.o yüzden onu giymiyorum memişler büyüyünce sığmıyorlar anam=))))))benim hedefim de eski kotlarımı giyebilmekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorummmmmmmmmm.....şu an son aldığım da totomdan düşüyo...öncekiler olmuyorrr. ne yapıcam bi daha mı kot alıcammm bu ne beeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?