Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn cnaımcccımmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlar ne kadar erkencisniz
günaydınnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk yetişemedim amaa:)))

afiyet olsun canımmmmmmmmm çok güzellll
günaydın kızlarr Özge'm hiç görüşemiyoruz yaaaa
günaydınnnnn fıstıkımmmmmmmmmmmmmmm

hazal gözüm korktuuuuu kızzzz:))) tırsıyorum yawssss bebişler anneye benzermiş ay ben çok huysuzmuşum bebekken hiç uyumazmışımDDDD amanın amanınnn benimkie öyle olrusaaaa tırstımm iinş. bebişin yaşamı düzene girer annesi

DDDD güzel bir hedeffff özgecimmmm benimde kadife siyah bir elbisem vardııişyerime getiridm terziye verip biraz açtırayım diyordummmşimdii ona girimeyemi çalışssamki:)))
özgecimm sen konuş yaz bol bol hazal korkuttu beni send emoral verdin hehe
daralt hayatım ama yeni kot almaaaaaa zayıflama sürecindesinn canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah defnoşumaaa yeirm ben onuuu benimdeee bir bebişim olsun defne gibi olsunDDDD akıllı bıdık olsunnn
ay hazalcımmm bir zahmet antalyaya kadar gidip özgeye sürtünnnnnn:))) belki düzleirsinizz:))

ya benim işlem tamam değilmi

yok seniii ikisindede esss geçmiş ayşemm demekki paylaşımın azzz cezayamı kaldın yoksaa kuzucummmmmm

özgee 36 beden çok ama çok zayıf değilmiii yawruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hiç sevmem ben gün falannnn....arkadaşım var yakınımda görüşüyoruz zaten sürekli ama çalişmak başka sey be ilkoşşşş.öğrencilerimi özledimmmmmm

ayy sürtünsem valla keşke özgeye de bulaşsa azcıkkkkk..evet ya bi ara daralttırayım kemerle bile olmuyo artık kayıyo aşağıyaaaaaaa

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sabah sabah öyle kaynatmışsınızzki ancak bitrdim
nasılsınnn birazz düzeleibldinmi bakim

eh işte biraz daha iyiyim şimdilikkk.. değişken ruh halimmmm=)))))))))) kocayla da hala konuşmuyorum ona da sinir oluyorum ayyy herşey batıyo şu annnnnnn

valla hiç bişi diyemem bu konuda çünkü ben o dönemi normal atlatamadım 75 kiloyla kapattım..İnş her şey ii olur senin için...

hiç korkma ilkoş sen bebektennn...herne kadar bazen bunaltsada çok güzel bişeyyyy=) hem her bebek aynı olmaz(annemin lafı benim ki yaramaz olunca=)) umarım seninki uslu gazsız uykusu bol olur hehehehhe

hiç sevmem ben gün falannnn....arkadaşım var yakınımda görüşüyoruz zaten sürekli ama çalişmak başka sey be ilkoşşşş.öğrencilerimi özledimmmmmm

ayy canım bildiğimiz klasik günlerden değil ne bilim sevdiğin arkadaşlarınla birara gelirsen belki moral bulursun dışarılarda bruncha falanda gidebilirisniz,
kuzucum tabi çalışmak gibisi yokkk çalışma hayatı olan birisi için evde oturmak işkence ama minicik bir bebiş büyütüyorsun annesi herşeyiyle sana muhtaç annesi, sen yedirmesen beslemesen acıkır,sevgi gsötermezse huysuzz sevgisiz olur,yani herşeyiyle maddi manevi sana muhtaç bir minik yürek varrr inan az birazdaha katlanmaya değer 1 yaşına girincee çok raht edersin inş. hergeçen gün düzeliyordur aslındaaaaa sen farketmiyorsundurr kuzucukk

eh işte biraz daha iyiyim şimdilikkk.. değişken ruh halimmmm=)))))))))) kocayla da hala konuşmuyorum ona da sinir oluyorum ayyy herşey batıyo şu annnnnnn

ay canım yaa senin acilen kendine kaliteli güzel vakit ayırman gerekiyorrrrr içeriği ne olursa olsun sevdiğin brişeyler yap, bakıcınıza birkaç saatlik bıdığı bırakıp sinemaya gidinnnn bak çok güzle filimler varrrr ii gelir

hiç korkma ilkoş sen bebektennn...herne kadar bazen bunaltsada çok güzel bişeyyyy=) hem her bebek aynı olmaz(annemin lafı benim ki yaramaz olunca=)) umarım seninki uslu gazsız uykusu bol olur hehehehhe

DDd bir olsundaaaa gerisini düşünmüyorumD hereşye razı değilim amaa yaa olsun işte büyük konuşmayım ısırdım dilimiDDD
hayırlısıylaa Allah göstersin o güzel günleri tatlı duyguyu

evet ya herşeyiyle bize muhtaç bıdık hanımmmm.düzeliyor tabi canımmmm.onun bi gülüşü bi çıplık atması herşeylere değer=))))))))))

kız bırakcak kimse yok kiii onun bakıcısı benim hehehehehheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…