Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)

beninm arkadasım var arabaya koyuyor cocugu yağmur camurda olsa tüm marketleri dolaşıyo..uzak yerlere gidiyoo ..ama her gün onunda kimsesi yok burda ..:)))

haklısın da ne bilyim ben bizim arabayı kullanamam ki otomatik vitese alışkınım bununla ist trafiğine çıkamam yaaa
Yani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)
aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim hehehe

ben geldim kızlarrr nasılsınız?

hoşgeldin fadik ya sen nerelerdesin bi varsın bi yoksunnnnnnnnn

hoşbulduk hazalım buralardayım akşamları uyuzzz amcam neti vermiyooooo p.c yoktu net vardı p.c var şimdi de net yok kafayı yicemm
sabahları felan geliyorum buraya yıl sonu yaa canım bizim dosyalar felan derkenn inan bitik bi halde oluyorum gün içindee

ya kızlarr fatoşdan haber varmı geçmişe bi bakimm deidmm hastaymışş aradım duymadı heralde yada hastane de felansa çokk merak ediyorum haberi olan varsa bana sölesin olurmu kızlar

hahaha yok kız bebek arabasına koyuyor cocugu heheheh:)

selam ayşe naber?ben daha iiyim hastaneye gitmedim daha...hem halim yoktu kalkmaya hem de dışarısı çok soğuk ve yağmurluydu...yanlız anladığım bişey var kesinlikle soğuk çok olumsuz etkiliyo...bu sabah daha iim çok şükür...sen ne alemdesin?

olarrr hangisini seçelimm şeeker?
evet canım yanlız spor yapmıyorum bi de bu hafta eremiycem gibi geliyor bana...acayip bi açlık var herşeyin tadına bakıyorum 1 ısırık fazla dil ama biriktirince epey fazla oluyor zannımca....
gelelim peymacuna lahmacunun peynirlisi kıyması yok onun yerine lor peynirle yapıyolar...ben çok seviyorum...istanbulda hacıoğlu var orda satılıyor genelde yolun düşerse bi tadına bak bence...
ay fatmam panik yapmaaa canım benim ama hemen bir dr agörünn
böbreklerde bir sıkıntı olabilirr gibi(((((( geliyorrrr

canım bugün gitmedim...en önemli nedenlerinde b,iri de devlet hastanesinde eltim doktor olarak çalışıyor bugün de izinli..yarın beraber gideriz ben sana yardımcı olurum didi o da biraz frenledi beni açıkcası...

bugün müdür derse geldi dinledi gitti
kız aslı sdersin sonunda soru sorsaydın müdüre bakalım anlamışş mı anlamamış mı:)))hee hee heee

ayy yok kız iice kirlensin sonra geliriz...şimdi yazık o eve:)))

canım yaa o mantıkla olacak bi iş dil boşanma..sonuçta onlara uyup kararından dönersen onlar tekrar memlekete gittiğinde yine yanlız kalıcaksın...canım çok ama çok ii düşünmen gereken bi süreçtesin..yanlız başına ayağa kalkman gerekecek bir .çok noktada..buna hazırlıklı olman lazım..diğer türlü de yanlız başına mücadele etmen gerekecek..çünklü ailen uzakta ve en fazla otobüse atlar 2 gün sonra senin yanına varırlar...yani her durumda yanlızsın..ona göre iice düşünüp hareket etmek belki daha ii..bir de şu yönü var bu kadar olumsuz laflar düündün kouştun eşin hakkında hatta biz de burda olumsuz yorumlar yaptık..böle bi insnaın koynuna tekrar girebilecekmisin hiç birşey olmamış gibi?kusura bakma açık ve net yazdım ama benim bu konudaki fikrim bu...Allah yardımcın olsun....
hehe ay ne bilim hep aklımdan tek bir isim geçtii şimdiye kadar ELİF AZRA yani bir oğlişim olursa afallar kalırımDD kiki
hoş benimksi doğmamış çocuğa don bişçmek oldu yaa hehe
ayyy süper isimmiş..hayırlısı ile bi an önce kucağına yavrunu almayı nasip etsin ALlah
ha haa haaa süpersin yaa ekmeksizlikten nöbet geçrimiş bu hatun:)))

kızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım
oyy oyy izni de bitermiş(neyse buna da şükür ena zından bi işin var....
Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
canım doğum günün kutlu olsun biz kutlarız bu gününü...ALlah sana huzurlu ve rahat hissedebileceğin bir yol yaratsın şu süreçte....

ayy ben mi fenayım neyim:))ya ben ev hep orta halliyken misafir çağırıyorum ondan sonra d abi güzel temizlik yapıyorum eve..ve öle temiz bırakıyorum ....çok gıcıkım yani:)))

sanaaaaa yarınnnn pastaaa yemek serbestttttttttttttttttt senin şerefine bizde yiyelimmmiiDDDDDD
yok yaf bizi neden araya kattın...eşeğin aklına karpız kabuğu soktun şimcik:))
ayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)
hee yaa aynı kilo almak istiyenlerin topiği...arada bi göz atın..sinir olmamak elde diil inanın:))he hee hee
deli etti beni dersi bıraktı sırayı silgi ile silip silgi tozu topladı
hadi yaa :))yine yaptı yapacağını desene:)))
ayy yok yaa ben bu hafta veremiycem zannımcam..beyaz ekmek yedim hep....
evet evet yapalım..birazdan dolabın karşısında geçip güzel bi gömlek deniycem olmasına az kalan..ve hep oan göre motive etcem kendimi:))

ellerine sağlık cnaım...
herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman

yok canım yoğunluk olunca olcek o kadar...kolay gelsin..

ya kızlarr fatoşdan haber varmı geçmişe bi bakimm deidmm hastaymışş aradım duymadı heralde yada hastane de felansa çokk merak ediyorum haberi olan varsa bana sölesin olurmu kızlar

canımcım telde konuştuk merak etme beni kuşummm.
bu arada site sinir etti beni..1,5 saattir anca 15 sayfayı bitirebildim..acayip ağır...

ayrıyeten dünkü menüm:
dün niyetliydim
iftarda:5 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim ekmek,2bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav,6 parça kuş başı haşlanmış et,bol salata
gece yarım ayva,yarım elma

iyiym cnm cok sukur aman baktır naolur nolmaz ihmale gelmez grip gibi bişi değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…